- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.661
yerim seni sen cok tatli ve iyi niyetli kizsin bunu hissediyo insan..iyiki aramizdasin bizi birakmadinnnkuzucukkkk
insallah bebis agrilaridir canimmm
guzel bi isim ben koyarimda benim ki tam bi alman damari var o tutunca
ooohhhh ooohhhhhhh masallah anneninde ellerinden operimmm selam soyle
hancegimm nazim kuru patlican dolmasi tarifini istiyodu zeytin yagli icini fln sen bilirsinn kesin
oyy saoll yasakım deme böle utanıorummkarşılıklı yasakımmmm sizde ölesinizzz bende kayıtısız kalamamm şükürler olsunn çok şanlıyımki sizlerle tanıştımm
valla yasakhayalim oyle gordum anneme dedigimde diyoki bu ismi koyucaksin oglun olursa esim koymam diyo bende 2 isim istemiyorum
loorimm kendiniz bilirsiniz tabi bende anneciginle ayni görüsteyimmmmmaslinda esine yusuf ismini ve hz yusufu iyice bi anlatsan ne bilim herhalde oda yok demezzz
Anneminde sizlere selami var kizlaar,dün yaptığım dolma kuru patlican dolmasıydı,ama ekşili siirt dolması yaptım sonra yazsam olurmu telden girdim annem basladida sarmaya
canocanimmmmmm baslayinn kuzucuklar valla faydasi var zarari yok bu kürünnnloorim onla hamile kaldi ben 3 hamileligimde bu kür vesile oldu hamile kaldim hemennn
Anneminde sizlere selami var kizlaar,dün yaptığım dolma kuru patlican dolmasıydı,ama ekşili siirt dolması yaptım sonra yazsam olurmu telden girdim annem basladida sarmaya
kızlar nasılsınız?
lorimin anlattığı soğan kürü tarifi doğrudur arkadaşlar, bu şekilde uygulamaya çalışın ki yararını görelim, bende perşembe başlıcam kısmetse adetimin 6.günü olacak yani
oyy saoll yasakım deme böle utanıorummkarşılıklı yasakımmmm sizde ölesinizzz bende kayıtısız kalamamm şükürler olsunn çok şanlıyımki sizlerle tanıştımm
canım yazdıgımda siirt dolmasıydı kuzucumaranan kan bulunduu hancekimmm canımmmmmmmmmmmm bende heves yaptımm kuru patlıcan dolması yapcem ama nasıl yapcamm bilmiorummmmmmmmmmmm
nuarinimmm insallaalahhhhh inslalalahhhhhhhh diyorumm kelebemmmmgelmesin reglin inslalaahhhhh bebek gelsin topikk cosssunn inslalaahhhhhhhh
sende selam söle canım anacına ellrinden öptükkk kolay gelsin sizleree bende artık sallamasyon yapam kuru patlıcanımı napim görücüye çıkmıcak yaaa
annnaaaaaaaaaaa ben niye geri kaldim ya
canım yazdıgımda siirt dolmasıydı kuzucum
inşallah bitanem ama hiç icimde yok sanki degilim bilmiyorum akşama kadar gelmesi lazım gelmezse yarın bi test yaparım artık
canım yazdıgımda siirt dolmasıydı kuzucum
inşallah bitanem ama hiç icimde yok sanki degilim bilmiyorum akşama kadar gelmesi lazım gelmezse yarın bi test yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?