Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yerim seni sen cok tatli ve iyi niyetli kizsin bunu hissediyo insan..iyiki aramizdasin bizi birakmadinnnkuzucukkkk

oyy saoll yasakım deme böle utanıorumm karşılıklı yasakımmmm sizde ölesinizzz bende kayıtısız kalamamm şükürler olsunn çok şanlıyımki sizlerle tanıştımm

ooohhhh ooohhhhhhh masallah anneninde ellerinden operimmm selam soyle

hancegimm nazim kuru patlican dolmasi tarifini istiyodu zeytin yagli icini fln sen bilirsinn kesin

Anneminde sizlere selami var kizlaar,dün yaptığım dolma kuru patlican dolmasıydı,ama ekşili siirt dolması yaptım sonra yazsam olurmu telden girdim annem basladida sarmaya

valla yasakhayalim oyle gordum anneme dedigimde diyoki bu ismi koyucaksin oglun olursa esim koymam diyo bende 2 isim istemiyorum

loorimm kendiniz bilirsiniz tabi bende anneciginle ayni görüsteyimmmmm aslinda esine yusuf ismini ve hz yusufu iyice bi anlatsan ne bilim herhalde oda yok demezzz

oyy zor bi duurm canım ama eşleri kandırmakk mümkündür yaww demiii hiç olmassa göbecik adı yusuf olur önemli olan huyu iyi olsun inş. yada olmadı sende yapcan bi fedakarlık iki isim koyarsınn hele olsundaaa

nuarinimmm insallaalahhhhh inslalalahhhhhhhh diyorumm kelebemmmm gelmesin reglin inslalaahhhhh bebek gelsin topikk cosssunn inslalaahhhhhhhh

QUOTE=yasakhayal;28916953]valla bende senle ayni düsündeyimm iyikide seni tanimisiz diyorum bizlesin diyorummm[/QUOTE]

saol tatlım bırakmam zati artık sizii daha bebek büyütcezz çok işimiz var çokkk

Anneminde sizlere selami var kizlaar,dün yaptığım dolma kuru patlican dolmasıydı,ama ekşili siirt dolması yaptım sonra yazsam olurmu telden girdim annem basladida sarmaya

aranan kan bulunduu hancekimmm canımmmmmmmmmmmm bende heves yaptımm kuru patlıcan dolması yapcem ama nasıl yapcamm bilmiorummmmmmmmmmmm

canocanimmmmmm baslayinn kuzucuklar valla faydasi var zarari yok bu kürünnnloorim onla hamile kaldi ben 3 hamileligimde bu kür vesile oldu hamile kaldim hemennn

tatlım yasakhayalimmmmmmmmm :))))) , evet çok doğru diyosun, bende ilk hamileliğinde bu kürü kullandığım ay hamile kaldım bende faydalı olacağına inanıyorum

a.s bitanem sen annecigine yardim et opuyorum seni kolay gelsin size

başlaa canommm başlaaa şifa olsun inşallahhhhh b uarada bende kocişime canommm diorummm bakk kocişimi özlettin şimdii

sende selam söle canım anacına ellrinden öptükkk kolay gelsin sizleree bende artık sallamasyon yapam kuru patlıcanımı napim görücüye çıkmıcak yaaa

Son düzenleme:
aranan kan bulunduu hancekimmm canımmmmmmmmmmmm bende heves yaptımm kuru patlıcan dolması yapcem ama nasıl yapcamm bilmiorummmmmmmmmmmm
canım yazdıgımda siirt dolmasıydı kuzucum
nuarinimmm insallaalahhhhh inslalalahhhhhhhh diyorumm kelebemmmm gelmesin reglin inslalaahhhhh bebek gelsin topikk cosssunn inslalaahhhhhhhh

inşallah bitanem ama hiç icimde yok sanki degilim bilmiyorum akşama kadar gelmesi lazım gelmezse yarın bi test yaparım artık

inşallah bitanem ama hiç icimde yok sanki degilim bilmiyorum akşama kadar gelmesi lazım gelmezse yarın bi test yaparım artık

ayy çok heyecanladım şimdiii yarın mı yapcannn sabah ilk idrarcınla yap nuarincimmm ve hemen yaz bizeee inşallah hamişsinidrr yawwww

canim umutsuz olma ama kendinide kaptirma sonradan cok uzuluyo insan :26: baska belirtin yokmu yasakhayalim beni muayene ediyodu hep adetimin gelmesine yakin o ilk memiklerden suphelenmisti 1 hafta oncesinden baslamisti agrimaya cok sismisti uclarina dokunamiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…