Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nuarinimn dedği gibi ama kıymasız yapcem lorimm napim olduğu kadar zaten ilkes yapcam 4x4 lük olcak die bişey yok altüstü ben yicemm bide yerse kocişimmm

ayy çok heyecanladım şimdiii yarın mı yapcannn sabah ilk idrarcınla yap nuarincimmm ve hemen yaz bizeee inşallah hamişsinidrr yawwww
yazmazmıyım bitanecim zaten sizlere söyleyecem tek birde kocişe

bilmiyorum ki ya belirtim falan yok hiç sadece adet belirtilerım var uff

cankuşlarr ben gidiorummm şimdilik saçıma maske yaptımdıı dondu kafamdaaa gideyim yıkayayım sonrada sallamasyon kuru patlıcan dolmacımı yapayımmm belki resm çeker koyarınnn çok kaynatın emiii coşsunn sayfamızzzz :118::118::118::118::118::124::124::124::124:

bende de adet belirtileri vardi hatta adet oldum olucam diyodum bide hep bi islaklik hissediyodum gidiyodum wc ye bisey yok akinti fln da yok boyleydi insallah seninde sonucu guzel olurr

looorimm ne kadar cok ekim annesi varrrrrr bi baktimmm 27 kisi

nazimm evet evet cek at bakalim bi kolay gelsin sana

yasakhayalim ekimde nufus patlamasi olucak

datlımmm bebeişin belirtileride adet belitisi gibi oluıo ama kendimden örnek vereyimm ben ilk göğüscüklerimden anladım dı uçları sızlıodu bide azcık rengi koyulaştıdı Allahım o güzel gönlümüze göre versinnnn inş.. hepimize ana yapsınnn

Kızlar,yasağım muhabbetiniz bol ve şekerli olsun.
Çıkıcam şimdi sonra olmadı gece uğramaya çalışacağım,öpüyorum sizleri

Kızlar,yasağım muhabbetiniz bol ve şekerli olsun.
Çıkıcam şimdi sonra olmadı gece uğramaya çalışacağım,öpüyorum sizleri

ananmmmmmmmmm nurlumm gelmisissssssssssneka mutlu oldum seni görünceee ceylanimmmmm yawrukusummmmyaw gelde gece burdayim zaten bi hasret giderimmmmmmm

looorimmm sen nurlumu tanimiyosun galibaaaa yaw cok tatli biri gece gelir genelde ...iki tane melegi var..bizim yanimiza tatli sohbet ve dua icin gelir canim o benimm yaaaa

Son düzenleme:
yok canım hasta degılım bıraz depresyon havalara gırıp gırıp cıkıyorum sen nasılsın cnaım

tatliebbim benimmm gel buraya biraz kafan dagilirrrr...icine kapanma istedigin herseyi paylasabilirsinn.elimizden geldigince konusuruzzzz yawrukusummmbende iyiyimmm..elimden geldigince pozitif olumki hayatada pozitif bakalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…