- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.701
başlaa canommm başlaaa şifa olsun inşallahhhhhb uarada bende kocişime canommm diorummm bakk kocişimi özlettin şimdii
tatliebbim benimmm gel buraya biraz kafan dagilirrrr...icine kapanma istedigin herseyi paylasabilirsinn.elimizden geldigince konusuruzzzz yawrukusummmbende iyiyimmm..elimden geldigince pozitif olumki hayatada pozitif bakalimmm
yazmazmıyım bitanecim zaten sizlere söyleyecem tek birde kocişe
bilmiyorum ki ya belirtim falan yok hiç sadece adet belirtilerım var uff
ayy kızzzz bende özledim kocişimi ömrümmmmmm o benim, bugün izinli birde o evde ben işte çok zor oluyo vallah
tatlımmmmmmm hayalimmmmmmm bayılıyorum senin enerjine kız sen nasıl birisin vallah merak etmeye başladım , çok enerjiksin, çok pozitifsin
nuarinimmm testi ne yapacaksin gelmezse yarin yaparmisinn
nuarinimmm testi ne yapacaksin gelmezse yarin yaparmisinn
loorim burda tipi seklinde kar yagiyo göz gözü görmüyooo
caney bugün gelmezse yarın sabah yapacam artık hayırlısı burda sabah bi yazı okudum pıhtılaşma için günde 3kez folik asit iyiymiş alsam mı kı 3kez,sonucum bu hafta cıkacak daha
caney bugün gelmezse yarın sabah yapacam artık hayırlısı burda sabah bi yazı okudum pıhtılaşma için günde 3kez folik asit iyiymiş alsam mı kı 3kez,sonucum bu hafta cıkacak daha
canim ben seni Doktor Yasakhayal `e yonlendiriyorum o cok iyii muayene ediyo
nuarim canım sanırım adetin gecikti ayyy inşallah gelmezde bebiş gelir, canım test yaptın mı peki, veya ne zaman yapacaksın ayyy merak ettim şimdi ben yaa :))))))
loorimm asistanligindan cok memnunum maasina zam yapmaya ve ikramiye vermeye karar verdimm
yasakhayalim burada da sabah az yagdi ama yagacak gibi bi hava var daha ne kadar donucaz acaba :26:
canlar ben markete gidiyorum yine alarm vermeye basladi tatli krizim tramisu yapicam gidiyim malzemelerini aliyim yemezsem catlarim
maasima zam isime son vermedeyasakhayalimmm iyi musteri buluyroum tabiki zamda isterim
kız ben tv de ki karadayıyı:98: demiyom benimkaradayı :98:yani benim kociş
hadi cabuk gitteal yapp yavas git hadi allaha emanet olunnnn loorimmmm
yok canımsın daha geçikmedi bugün batım daha gelen yok bakalım işte gelmezse yarın test yapacam
heeee pardonnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?