Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

başlaa canommm başlaaa şifa olsun inşallahhhhh b uarada bende kocişime canommm diorummm bakk kocişimi özlettin şimdii

ayy kızzzz bende özledim kocişimi ömrümmmmmm o benim, bugün izinli birde o evde ben işte çok zor oluyo vallah

tatliebbim benimmm gel buraya biraz kafan dagilirrrr...icine kapanma istedigin herseyi paylasabilirsinn.elimizden geldigince konusuruzzzz yawrukusummmbende iyiyimmm..elimden geldigince pozitif olumki hayatada pozitif bakalimmm

tatlımmmmmmm hayalimmmmmmm bayılıyorum senin enerjine kız sen nasıl birisin vallah merak etmeye başladım , çok enerjiksin, çok pozitifsin

bende valla hepinize hic ayrimm yapmadan bayiliyorummm

öyle biraz rahatsiz olsaydim burda olmazdimm, oldugum yerdede fazla durmam zatennn,ama sizi cok sevdim burda olmaktan cok mutluyummm

yaw evdede öyleyim ama benim herif espiriden ne anlamiyo yaawwwww..yaw gül burda espiri yaptim diyomm böyle bakiyobende kiziyom hic biseyden anlamiyosun diyee

Son düzenleme:
canommmmm kelebemmm yaw belki kizacan ama sen ögretmenmiydinnn

bi kere daaha sordum cevabi yazdinmi görmemistimmmm

Son düzenleme:
nuarinimmm testi ne yapacaksin gelmezse yarin yaparmisinn

caney bugün gelmezse yarın sabah yapacam artık hayırlısı burda sabah bi yazı okudum pıhtılaşma için günde 3kez folik asit iyiymiş alsam mı kı 3kez,sonucum bu hafta cıkacak daha

loorim burda tipi seklinde kar yagiyo göz gözü görmüyooo

yasakhayalim burada da sabah az yagdi ama yagacak gibi bi hava var daha ne kadar donucaz acaba :26:

canlar ben markete gidiyorum yine alarm vermeye basladi tatli krizim tramisu yapicam gidiyim malzemelerini aliyim yemezsem catlarim

caney bugün gelmezse yarın sabah yapacam artık hayırlısı burda sabah bi yazı okudum pıhtılaşma için günde 3kez folik asit iyiymiş alsam mı kı 3kez,sonucum bu hafta cıkacak daha

canim ben seni Doktor Yasakhayal `e yonlendiriyorum o cok iyii muayene ediyo

yawrukusum 3 yerine 1 kere folbiol alsana.cogunluk onu aliyo bende onu aliyom günde 1 kere

nuarim canım sanırım adetin gecikti ayyy inşallah gelmezde bebiş gelir, canım test yaptın mı peki, veya ne zaman yapacaksın ayyy merak ettim şimdi ben yaa :))))))

yok canımsın daha geçikmedi bugün batım daha gelen yok bakalım işte gelmezse yarın test yapacam

yasakhayalim burada da sabah az yagdi ama yagacak gibi bi hava var daha ne kadar donucaz acaba :26:

canlar ben markete gidiyorum yine alarm vermeye basladi tatli krizim tramisu yapicam gidiyim malzemelerini aliyim yemezsem catlarim

hadi cabuk gitte al yappyavas git hadi allaha emanet olunnnn loorimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…