- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.721
canommmmm kelebemmm yaw belki kizacan ama sen ögretmenmiydinnn
bi kere daaha sordum cevabi yazdinmi görmemistimmmm
loorim burda tipi seklinde kar yagiyo göz gözü görmüyooo
yok canımsın daha geçikmedi bugün batım daha gelen yok bakalım işte gelmezse yarın test yapacam
tamam benimm yavriiiiiiiimmmmmmmmmmmmmgidiyim yapiyim sonra buradayim bisey istiyomusunuz aliiym
hadi kactim ben iyi bakin kendinize gelicem
tatliebbim benimmm gel buraya biraz kafan dagilirrrr...icine kapanma istedigin herseyi paylasabilirsinn.elimizden geldigince konusuruzzzz yawrukusummmbende iyiyimmm..elimden geldigince pozitif olumki hayatada pozitif bakalimmm
caney zaten günde 1tane 5mglık folbiol alıyorum birı bunu 3çıkarın yazmış geçmişte pıhtılaşma icinyawrukusum 3 yerine 1 kere folbiol alsana.cogunluk onu aliyo bende onu aliyom günde 1 kere
ayy nuarinimmmmvala hepimizde bi heyecan var bellii
yok canım niye kızayım ben arkadaşıma, asla hele böyle bi soru için kızılmaz ki canım özel bir şirkette muhasebeciyim ben, işlerin yoğunlupundan arada anca yazabiliyorum işte size bundan dolayı :)
ayy bize de biraz yollayın olmaz mı şu kardan yaa burası o kadar soğuk ki anlatamam ama bir damla bile kar yok, kuru soğuğunu çekiyoruz sadece, bu arada ben tekirdağlıyım kızlar,
hmm anladım tatlım o zaman acele etme bekle bir gün daha gelmezse o zaman yaparsın testini, acele edipte üzülme diye diyorum yanlış anlama sakın canımmmmmmm
papommm hosgeldin bende tam gidiyodum siz konusun ben okurum
caney zaten günde 1tane 5mglık folbiol alıyorum birı bunu 3çıkarın yazmış geçmişte pıhtılaşma icin
ya ben birşey hissetmiyorum yawrınımo ya niye böyleyim
Aaa nuarinim günün mü gecti. yuppi
temam canımm şuna bak hiç midesi bulanmıyor üstelik tiramisu için alışverişe gidiyooben hiç tatlı yiyemiyorum bugun annem var herşeyimi yapıyorrr yaa saolsunn canım anammm
yok canım niye kızayım ben arkadaşıma, asla hele böyle bi soru için kızılmaz ki canım özel bir şirkette muhasebeciyim ben, işlerin yoğunlupundan arada anca yazabiliyorum işte size bundan dolayı :)
ayy bize de biraz yollayın olmaz mı şu kardan yaa burası o kadar soğuk ki anlatamam ama bir damla bile kar yok, kuru soğuğunu çekiyoruz sadece, bu arada ben tekirdağlıyım kızlar,
hmm anladım tatlım o zaman acele etme bekle bir gün daha gelmezse o zaman yaparsın testini, acele edipte üzülme diye diyorum yanlış anlama sakın canımmmmmmm
papomm hosgeldinnnnnanneciginde gelmissssss
canım sagol kıymetınızı bılıyorum canım...benım bazen etrafımdakı ınsanlara gıcık olmam avrupada dogup buraya geldım farklı görüyolar.. ıs buldum ısın maasını begenmedım dıye bır sürü laf sayıyolar...bebek yap nıye yapmıyosun dıye üstüme gelenler var...ıste böyle bırazda monoton hayat oldu önceden cok yogun ve aktıfdım bıraz sıkılıyorum...anlıcan bıraz üst üste gelıyor hersey ama rabbım saglıgımız yerımızde baska dert keder vermesın ınsallah
tamam benimm yavriiiiiiiimmmmmmmmmmmmmgidiyim yapiyim sonra buradayim bisey istiyomusunuz aliiym
hadi kactim ben iyi bakin kendinize gelicem
nuarinimmmm onlar folikplusu kasdetmesinn.folbiol günde 3 defa cok canim benimm..sen 1 tane al yeterliii..
hb canımmmm evet annem de geldii.yasagım benım mıdem hep bulanıyor yaazor gecece heral yahuuu ne mzna gecer kii bir de tiroid çin hap alıyorum hep çıkarıyrum.bugun dr aradım aç karna mutlaka diyo hep aç karnım hiç bişey yiyemiyorumm iyice süzüldümm
canım sen dikkatli git gel bu bize yeter, yorma sakın kendini :))))
canım hayalimmmm doğru diyosun ben folikplus kullanıyorum günde 2 tane, hamile kalırsam 3 e çıkarıcaz,
ama bildiğim kadarıyla fobriol günde bir tane onun mg ı daha çokmuş, benim kullandığımın içinde folik asit in haricinde başka vitaminlerde var çünkü :))))
papommm kuzum benimmm tiroid hapini tam uyuyacagin sirada alki cikarma..uykuya dalarsin hemen hap cikmadannn..korkma bebisin zaten ilk üc ay sendeki depodan aliyo vitaminlerini 3 aydan sonra önemli beslenmem:26:az kaldi bende iki hafta sonra bulanti hafifler..bi de bulanti icin hap kullana var doktorun vermedimi hic
tatliebbim canim benim valla bu cevredeki agzi büzülesicelere kafamizi takarsak hepimiz valla depresyona girerizz..banada öyle düsük yaptigimi bilip cürük agac diye laf vuranlar oldu düsügüme inanmayip kisir diyenler oldu..allaha havalae ediyorum isime önüme bakiyorummmm
tatliebbim canim benim valla bu cevredeki agzi büzülesicelere kafamizi takarsak hepimiz valla depresyona girerizz..banada öyle düsük yaptigimi bilip cürük agac diye laf vuranlar oldu düsügüme inanmayip kisir diyenler oldu..allaha havalae ediyorum isime önüme bakiyorummmm
kızlarr ben kaçıyorumm yıne gelirimm midem bulanıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?