Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canommmmm kelebemmm yaw belki kizacan ama sen ögretmenmiydinnn

bi kere daaha sordum cevabi yazdinmi görmemistimmmm

yok canım niye kızayım ben arkadaşıma, asla hele böyle bi soru için kızılmaz ki canım özel bir şirkette muhasebeciyim ben, işlerin yoğunlupundan arada anca yazabiliyorum işte size bundan dolayı :)

loorim burda tipi seklinde kar yagiyo göz gözü görmüyooo

ayy bize de biraz yollayın olmaz mı şu kardan yaa burası o kadar soğuk ki anlatamam ama bir damla bile kar yok, kuru soğuğunu çekiyoruz sadece, bu arada ben tekirdağlıyım kızlar,

yok canımsın daha geçikmedi bugün batım daha gelen yok bakalım işte gelmezse yarın test yapacam

hmm anladım tatlım o zaman acele etme bekle bir gün daha gelmezse o zaman yaparsın testini, acele edipte üzülme diye diyorum yanlış anlama sakın canımmmmmmm

tatliebbim benimmm gel buraya biraz kafan dagilirrrr...icine kapanma istedigin herseyi paylasabilirsinn.elimizden geldigince konusuruzzzz yawrukusummmbende iyiyimmm..elimden geldigince pozitif olumki hayatada pozitif bakalimmm

canım sagol kıymetınızı bılıyorum canım...benım bazen etrafımdakı ınsanlara gıcık olmam avrupada dogup buraya geldım farklı görüyolar.. ıs buldum ısın maasını begenmedım dıye bır sürü laf sayıyolar...bebek yap nıye yapmıyosun dıye üstüme gelenler var...ıste böyle bırazda monoton hayat oldu önceden cok yogun ve aktıfdım bıraz sıkılıyorum...anlıcan bıraz üst üste gelıyor hersey ama rabbım saglıgımız yerımızde baska dert keder vermesın ınsallah

canimsin benimm canocanimmmmmmher yer halen sogukk demekk yaw bi gelseydi su sicaklikkk

caney zaten günde 1tane 5mglık folbiol alıyorum birı bunu 3çıkarın yazmış geçmişte pıhtılaşma icin

ya ben birşey hissetmiyorum yawrınımo ya niye böyleyim

nuarinimmmm onlar folikplusu kasdetmesinn.folbiol günde 3 defa cok canim benimm..sen 1 tane al yeterliii..

yok canım ya olurmu öyle sey sen sonra üzulmıyım diye diyorsun ki dogruda bu arada bizde tekirdag saraya gelırız arada eşımin abısı orda yazın çok güzel oralar denizı falan

papomm hosgeldinnnnnanneciginde gelmissssss

hb canımmmm evet annem de geldii.yasagım benım mıdem hep bulanıyor yaa zor gecece heral yahuuu ne mzna gecer kiibir de tiroid çin hap alıyorum hep çıkarıyrum.bugun dr aradım aç karna mutlaka diyo hep aç karnım hiç bişey yiyemiyorumm iyice süzüldümm

tatliebbim canim benim valla bu cevredeki agzi büzülesicelere kafamizi takarsak hepimiz valla depresyona girerizz..banada öyle düsük yaptigimi bilip cürük agac diye laf vuranlar oldu düsügüme inanmayip kisir diyenler oldu..allaha havalae ediyorum isime önüme bakiyorummmm

tamam benimm yavriiiiiiiimmmmmmmmmmmmm gidiyim yapiyim sonra buradayim bisey istiyomusunuz aliiym

hadi kactim ben iyi bakin kendinize gelicem

canım sen dikkatli git gel bu bize yeter, yorma sakın kendini :))))

nuarinimmmm onlar folikplusu kasdetmesinn.folbiol günde 3 defa cok canim benimm..sen 1 tane al yeterliii..

canım hayalimmmm doğru diyosun ben folikplus kullanıyorum günde 2 tane, hamile kalırsam 3 e çıkarıcaz,
ama bildiğim kadarıyla fobriol günde bir tane onun mg ı daha çokmuş, benim kullandığımın içinde folik asit in haricinde başka vitaminlerde var çünkü :))))

papommm kuzum benimmm tiroid hapini tam uyuyacagin sirada alki cikarma..uykuya dalarsin hemen hap cikmadannn..korkma bebisin zaten ilk üc ay sendeki depodan aliyo vitaminlerini 3 aydan sonra önemli beslenmem:26:az kaldi bende iki hafta sonra bulanti hafifler..bi de bulanti icin hap kullana var doktorun vermedimi hic

folbiol 5 mg...aslinda benim doktorum folbiol ne al demedi ama kendim aliyorummm...o hem folikasit ve icindeki bicok vitamin olan bi hapi veriyo hepp...

seninki su an yeterli nuarinim hem sonucunda cikmadi daha bi ciksin insalalhta kan pihtilasmasi yokturrrr

verdi canım dr um bulantı hapıı ama hiç faydası olması 3 kes yuttum birini çıkardım o yusden içmiyorum geçsin de bende tadını çıkarayım hamileliğimin yaa2 haftadır markete bile gidemiyorum alışverişe gitcem bebişe cicişler alcam

cahıl ınsanlarla ugrasamıyorsun ama yınede ınsanın canını sıkıyorlar...sınek ufaktır ama yıne mıgde bulandırır derler ya canım aynen öyle ıste...amaaaan salla dıyorum ama bılınc altı epey benı üzüyor bazı geceler onlara sınırlenıyorum ssankı onlar karsımdaymıs gıbı sınır sınır uyuyamıyorum....artık alısacagım sanırım yapcak baska bısey yok...bı deveyı güdeceksın yada bu dıyardan gıdeceksın derler ya aynen öyle

ayyyyyy kıyamam canım yaa ne kadar cahil ve bilinçsiz insanlar var çevremizde, senin üzüntün sana yeter bende yaşadım düşük çok zor bir şey, o yavrunu karnından gittiğini bilmek,karnına dokunup onun artık orda olmadığını bilmek ,

birde böyle gereksiz insanların laflarıyla uğraşmak üzülmek, çok sinir oldum şimdi ben onlara yaaa,
ne demişler yaşamayan bilmez gerçekten öyle arkadaşlar onlar çok kolay bebek sahibi olmuşlardır ondan bu kadar rahat konuşuyorlar,
bizim halimiz ancak bizim gibi olanlar bilir,
ama bizim kuzularımızda elbet birgün gelecek ve bizim için çoooooookkkkkkkkk kıymetli olacaklar, nasıl bekliyoruz burda hepimiz onları dimi ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…