- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.741
ayyyyyy kıyamam canım yaa ne kadar cahil ve bilinçsiz insanlar var çevremizde, senin üzüntün sana yeter bende yaşadım düşük çok zor bir şey, o yavrunu karnından gittiğini bilmek,karnına dokunup onun artık orda olmadığını bilmek ,
birde böyle gereksiz insanların laflarıyla uğraşmak üzülmek, çok sinir oldum şimdi ben onlara yaaa,
ne demişler yaşamayan bilmez gerçekten öyle arkadaşlar onlar çok kolay bebek sahibi olmuşlardır ondan bu kadar rahat konuşuyorlar,
bizim halimiz ancak bizim gibi olanlar bilir,
ama bizim kuzularımızda elbet birgün gelecek ve bizim için çoooooookkkkkkkkk kıymetli olacaklar, nasıl bekliyoruz burda hepimiz onları dimi ama ...
ayyyyyy kıyamam canım yaa ne kadar cahil ve bilinçsiz insanlar var çevremizde, senin üzüntün sana yeter bende yaşadım düşük çok zor bir şey, o yavrunu karnından gittiğini bilmek,karnına dokunup onun artık orda olmadığını bilmek ,
birde böyle gereksiz insanların laflarıyla uğraşmak üzülmek, çok sinir oldum şimdi ben onlara yaaa,
ne demişler yaşamayan bilmez gerçekten öyle arkadaşlar onlar çok kolay bebek sahibi olmuşlardır ondan bu kadar rahat konuşuyorlar,
bizim halimiz ancak bizim gibi olanlar bilir,
ama bizim kuzularımızda elbet birgün gelecek ve bizim için çoooooookkkkkkkkk kıymetli olacaklar, nasıl bekliyoruz burda hepimiz onları dimi ama ...
valla arkadasım bazen sırf onlara ınat bı hamıle olım gözüne gözüne sokacam
folbiol 5 mg...aslinda benim doktorum folbiol ne al demedi ama kendim aliyorummm...o hem folikasit ve icindeki bicok vitamin olan bi hapi veriyo hepp...
seninki su an yeterli nuarinim hem sonucunda cikmadi daha bi ciksin insalalhta kan pihtilasmasi yokturrrr
valla arkadasım bazen sırf onlara ınat bı hamıle olım gözüne gözüne sokacam
inslalahh canocanimmmmm
kuzum bide bu lagi amcamin karisi dedi..bi ortamda bayada kisi vardi..söz cocuktan ne acildi...agaci saglam olanin meyvesi cürük olmaz dediianladimki bu laf baan cünkü orda benden baska düsük yapan yoktu ..aglamamak icin kendimi zor tuttuumm...biseyde deemedimmm odadanda cikmadim icimden allhim sen görüyosun sana havale ediyorum dedimmm
insallaahhhhhhh
merhabalar kızlar ben de yeni geldim aranıza. 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 2.ayında hamile kalmıştım. ama malesef 3 ay sonra bebeğimin kalbi durmuş ve kürtaj oldum kürtaj olalı yaklaşık 1 yıl oldu falan bebek hala yok. her ay beklenmeyen adet günleri stres ve sıkıntıyla geçiriyordum geçen ay doktora gittim hormon testleri sperm testi ve rahim filmi hepsini yaptırdım ve bugün sonucu aldım hepsi tertemiz çok şükür. fakat doktor yumurtalarını biraz fazla çalıştıralım diye ilaç verdi adetten sonra başlıycam inşallah ona da gerek kalmaz da rahim filminden sonra şansımız da yüksekmiş ya hemen hayırlısıyla hamile kalırım. ve artık bu sayfada hepbirlikte doğum korkusunu konuşuruz
rabbim bizim sabrımızı deniyo, bizim de sınavımız böyle tatlım,
boşver takma kimseyi ki stres yapma, bebekler stresi de sevmiyolar en rahat olduğun ayda birde bakmışsın bebişingelmiş sana ...
ondan sonra da gözlerine gözlerine sokarsın o uyuz insanların tatlı göbişini :))))
monarossammmm canim hosgeldin aramizaaaa
Kuzum benimm sükürrr herseyiniz temizz cikmissss
Gel bundan sonra burayada herseyimizi paylasip konusalimm...
ınsanları kırarken dıkkat edın belkıde rabbımın sevdıgı kuldur lafını bılmıyor heralde...lafını bılmez bos konusan ınsanlar cok..rabbım bızlere bu gıbı ınsanlarla ugrasmak ıcın sabır versın ınsallah...senı üzdügü ıcın oda bı sekılde üzülecektır ınan..rabbım senı görüyor üzülme
sağol canım hoşbuldum. Aranızda kür falan kullanan var mı acaba
verdi canım dr um bulantı hapıı ama hiç faydası olması 3 kes yuttum birini çıkardımo yusden içmiyorum geçsin de bende tadını çıkarayım hamileliğimin yaa 2 haftadır markete bile gidemiyorum alışverişe gitcem bebişe cicişler alcam
kuzum benimm özellikle sogan kürü yapan ve baslayan bi cok arkadasimizzz varr..cok faydali bi kürrr yapmani tavsiye ederimm...loorimizzzzz bu kür vesile oldu simdi hamile..ben tam 3 hamileligimide bu kür sayesinde vesile oldu hamile kaldimm kan pihtilasmasindann ama kaybettimm
insanların o bakışları,laf çarpıtmaları,kıskanıyor,na arı değer,onun çocuğu olmuyor imalarını öyle çok duyuyoruz ki zaten bir süre sonra duyarsızlaşıyor insan ,o laflar dokunmuyor artıktatliebbimmmm onlara inada yine mutluyumm napim benimde bizimm gibi olanlarinda imtihani böyleymisss..üzülmüycemm rabim hepimiz hakkinda en iyisini biliyoo..hakkimizda hayirlisi buymus deyipp bekliycez...
İnsallah canim hayirli haber ver bize cok ihtiyacimiz var...mersahm hosgeldin bitanecim yarım gün gecti diyelim dahayarın belli olur
Hosgeldin tatliseycenelerını kapatmalarını bıze rabbım nasıp etsın ınsalllahhhh:d
kuzum benimm özellikle sogan kürü yapan ve baslayan bi cok arkadasimizzz varr..cok faydali bi kürrr yapmani tavsiye ederimm...loorimizzzzz bu kür vesile oldu simdi hamile..ben tam 3 hamileligimide bu kür sayesinde vesile oldu hamile kaldimm kan pihtilasmasindann ama kaybettimm
okudum şimdi soğan kürü incir kürü. Bende kist falan yok yumurtlamam da yavaşlama var. Incir kürü mü kullansam karar veremedim
ayy canım kıyamam yaaa ne demişler taş uzaktan değil yakından gelir her zaman zaten :))))inslalahh canocanimmmmm
kuzum bide bu lafi amcamin karisi dedi..bi ortamda bayada kisi vardi..söz cocuktan ne acildi...agaci saglam olanin meyvesi cürük olmaz dediianladimki bu laf baana cünkü orda benden baska düsük yapan yoktu ..aglamamak icin kendimi zor tuttuumm...biseyde deemedimmm odadanda cikmadim icimden allhim sen görüyosun sana havale ediyorum dedimmm
rabbim en güzel vekıldır dıye düsünüyorum ınsallah ınsallah ınsallah bebegımın olmasını cok ıstıyorum herkez gıbı...rabbım neylerse güzel eyler böyle ınsanlar olması lazımkı bızım farkımız olsun degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?