Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

valla arkadasım bazen sırf onlara ınat bı hamıle olım gözüne gözüne sokacam

inslalahh canocanimmmmm

kuzum bide bu lafi amcamin karisi dedi..bi ortamda bayada kisi vardi..söz cocuktan ne acildi...agaci saglam olanin meyvesi cürük olmaz dediianladimki bu laf baana cünkü orda benden baska düsük yapan yoktu ..aglamamak icin kendimi zor tuttuumm...biseyde deemedimmm odadanda cikmadim icimden allhim sen görüyosun sana havale ediyorum dedimmm

Son düzenleme:
merhabalar kızlar ben de yeni geldim aranıza. 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 2.ayında hamile kalmıştım. ama malesef 3 ay sonra bebeğimin kalbi durmuş ve kürtaj oldum kürtaj olalı yaklaşık 1 yıl oldu falan bebek hala yok. her ay beklenmeyen adet günleri stres ve sıkıntıyla geçiriyordum geçen ay doktora gittim hormon testleri sperm testi ve rahim filmi hepsini yaptırdım ve bugün sonucu aldım hepsi tertemiz çok şükür. fakat doktor yumurtalarını biraz fazla çalıştıralım diye ilaç verdi adetten sonra başlıycam inşallah ona da gerek kalmaz da rahim filminden sonra şansımız da yüksekmiş ya hemen hayırlısıyla hamile kalırım. ve artık bu sayfada hepbirlikte doğum korkusunu konuşuruz

valla arkadasım bazen sırf onlara ınat bı hamıle olım gözüne gözüne sokacam

rabbim bizim sabrımızı deniyo, bizim de sınavımız böyle tatlım,
boşver takma kimseyi ki stres yapma, bebekler stresi de sevmiyolar en rahat olduğun ayda birde bakmışsın bebişin gelmiş sana ...
ondan sonra da gözlerine gözlerine sokarsın o uyuz insanların tatlı göbişini :))))

inşallah caneyim inşallah

ınsanları kırarken dıkkat edın belkıde rabbımın sevdıgı kuldur lafını bılmıyor heralde...lafını bılmez bos konusan ınsanlar cok..rabbım bızlere bu gıbı ınsanlarla ugrasmak ıcın sabır versın ınsallah...senı üzdügü ıcın oda bı sekılde üzülecektır ınan..rabbım senı görüyor üzülme

monarossammmm canim hosgeldin aramizaaaa

kuzum benimm sükürrr herseyiniz temizz cikmissss

gel bundan sonra burayada herseyimizi paylasip konusalimm...

rabbim en güzel vekıldır dıye düsünüyorum ınsallah ınsallah ınsallah bebegımın olmasını cok ıstıyorum herkez gıbı...rabbım neylerse güzel eyler böyle ınsanlar olması lazımkı bızım farkımız olsun degılmı

tatliebbimmmm onlara inada yine mutluyumm napim benimde bizimm gibi olanlarinda imtihani böyleymisss..üzülmüycemm rabim hepimiz hakkinda en iyisini biliyoo..hakkimizda hayirlisi buymus deyipp bekliycez...

sağol canım hoşbuldum. Aranızda kür falan kullanan var mı acaba

kuzum benimm özellikle sogan kürü yapan ve baslayan bi cok arkadasimizzz varr..cok faydali bi kürrr yapmani tavsiye ederimm...loorimizzzzz bu kür vesile oldu simdi hamile ..ben tam 3 hamileligimide bu kür sayesinde vesile oldu hamile kaldimm kan pihtilasmasindann ama kaybettimm

ayy alisverismi yapacan kuzucugunaaaarabbim giydirmeyi nasip etsin inslalahhhh papommm

okudum şimdi soğan kürü incir kürü. Bende kist falan yok yumurtlamam da yavaşlama var. Incir kürü mü kullansam karar veremedim

tatliebbimmmm onlara inada yine mutluyumm napim benimde bizimm gibi olanlarinda imtihani böyleymisss..üzülmüycemm rabim hepimiz hakkinda en iyisini biliyoo..hakkimizda hayirlisi buymus deyipp bekliycez...
insanların o bakışları,laf çarpıtmaları,kıskanıyor,na arı değer,onun çocuğu olmuyor imalarını öyle çok duyuyoruz ki zaten bir süre sonra duyarsızlaşıyor insan ,o laflar dokunmuyor artık
ben Allah'a havale ettim böyle gibileri..lütfen aldırış etmeyin,Allah büyük.

mersahm hosgeldin bitanecim yarım gün gecti diyelim daha yarın belli olur
İnsallah canim hayirli haber ver bize cok ihtiyacimiz var...

kuzum bide bu lafi amcamin karisi dedi..bi ortamda bayada kisi vardi..söz cocuktan ne acildi...agaci saglam olanin meyvesi cürük olmaz dediianladimki bu laf baana cünkü orda benden baska düsük yapan yoktu ..aglamamak icin kendimi zor tuttuumm...biseyde deemedimmm odadanda cikmadim icimden allhim sen görüyosun sana havale ediyorum dedimmm[/QUOTE]
Canim benim rabbim seni hayal edemediğin kadar mutlu etsin onlar da orta yerinden çatlasın. benimde eltim ben duşuk yapinca inadima hamile kaldi. şimdi hava atmaya çalışıyor aklınca. daha benim göğsümden sütüm geliyodu bana neler dedei neler yaptı anlattsam ooooo
cenelerını kapatmalarını bıze rabbım nasıp etsın ınsalllahhhh :d
Hosgeldin tatlisey
Monacım hosgeldin

Bana incir zor geldi sogana basladim bu gun

okudum şimdi soğan kürü incir kürü. Bende kist falan yok yumurtlamam da yavaşlama var. Incir kürü mü kullansam karar veremedim

monarossammmm canim bizdede kist ne yokki sükürlerr..sogan kürü yumurtlari gelistiriyo rahmi temizliyo iltihabi söküyo hamile kalmayi kolaylastiriyo..

bence tam senlik bi kürr..bak yumurtalarin yavasss calisiyomusss...incir kürü yumurtalari büyütmüyo sadece catlatmaya yardimci oluyo..bana sorarsan önce sogan kürü dedimmmbi arkasimda ayni senin gibi yumurta büyümesinde sorun vardi klomen bile fayda etmedi hamile kalmasina ben sogan kürünü tavsiye ettim.yapti ve sükürler olsun simdi hamile-...

Son düzenleme:
ayy canım kıyamam yaaa ne demişler taş uzaktan değil yakından gelir her zaman zaten :))))
inan tanımadığımız insanlar bizlere daha çok destek oluyorlar,

tabiki rabbim izin verirse biz farklı anneler olucaz canımmm ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…