- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.761
Bana incir zor geldi sogana basladim bu gun
Bana incir zor geldi sogana basladim bu gun
Canim benim rabbim seni hayal edemediğin kadar mutlu etsin onlar da orta yerinden çatlasın. benimde eltim ben duşuk yapinca inadima hamile kaldi. şimdi hava atmaya çalışıyor aklınca. daha benim göğsümden sütüm geliyodu bana neler dedei neler yaptı anlattsam oooooİnsallah canim hayirli haber ver bize cok ihtiyacimiz var...
kuzum bide bu lafi amcamin karisi dedi..bi ortamda bayada kisi vardi..söz cocuktan ne acildi...agaci saglam olanin meyvesi cürük olmaz dediianladimki bu laf baana cünkü orda benden baska düsük yapan yoktu ..aglamamak icin kendimi zor tuttuumm...biseyde deemedimmm odadanda cikmadim icimden allhim sen görüyosun sana havale ediyorum dedimmm
insanların o bakışları,laf çarpıtmaları,kıskanıyor,na arı değer,onun çocuğu olmuyor imalarını öyle çok duyuyoruz ki zaten bir süre sonra duyarsızlaşıyor insan ,o laflar dokunmuyor artık
ben Allah'a havale ettim böyle gibileri..lütfen aldırış etmeyin,Allah büyük.
ayy canım kıyamam yaaa ne demişler taş uzaktan değil yakından gelir her zaman zaten :))))
inan tanımadığımız insanlar bizlere daha çok destek oluyorlar,
tabiki rabbim izin verirse biz farklı anneler olucaz canımmm ,
sifa olsun mersahimmmbide incir kürü yumurta catlatmaya yardimci oluyo sogan ise yumurtalari büyütüyo ne güzelll
ıncır kürünü anlatın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bence önce soğan yap sonra başka bisey denersin. eşine de biseyler yedir icir
ıncır kürünü anlatın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
esıme ne yedırım canım...ne önerırsın
herkese iyi akşamlar .. soğan kürüne başlamak için illa adet olmak mı gerekir acaba,
olmadan da başlanır mı bilen varmı içinizde?
esıme ne yedırım canım...ne önerırsın
Kuru İncir Kürü Nasıl yapılır:
2,5 bardak klorsuz suyu kaynatıp kaynarken içerisine 15-16 adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. İncirleri yıkayıp ikiye bölerek ilave etmelisiniz. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Bu incir suyunu 3′e bölün ve öğünlerden 15 dakika önce aç karnına için.
İncir Kürü Nasıl Uygulanır:
Kuru incir kürü, 21 gün içilir sonra 7 gün ara verilir ve tekrar 21 gün daha içilir. Toplam uygulama süresi 42 gün olmalıdır. Her gün içeceğimiz incir kürünü taze olarak hazırlamak gerekir.
Valla ben o calismalara tam gecmedim ama öneriler keçi boynuzu öneriyolar. kabak çekirdeği yiyecek miş. benimki şu an kahvaltida tahin pekmez yiyor. ama adamlar böyle yiyince doping etkisi yapıyor:)))
ipekimm hosgeldinnnnbende seni merak ediyodummm kuzum bence sart degil eger regl sökülemiyosa sökülmesi icin uygulanabilir bence hic bi zarari yokk
herkese iyi akşamlar .. soğan kürüne başlamak için illa adet olmak mı gerekir acaba,
olmadan da başlanır mı bilen varmı içinizde?
rabbimin ımkanları sınırsızzz....bu sogan küründen sonrada bu kürü deneyelım barıbebegım gelsın onun ıcın verdıgım mücadeleyı bı bılseeee....kızlar ya bızde sorun yokda eslerın yetmezlıgı varsa ne yapacagız...benım esım cok streslı bı ısde calısıyor onun ıcınde bı care varmıdır sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?