Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canim benim rabbim seni hayal edemediğin kadar mutlu etsin onlar da orta yerinden çatlasın. benimde eltim ben duşuk yapinca inadima hamile kaldi. şimdi hava atmaya çalışıyor aklınca. daha benim göğsümden sütüm geliyodu bana neler dedei neler yaptı anlattsam ooooo

Hosgeldin tatlisey
Monacım hosgeldin[/QUOTE]

allah razi olsun mersahimmmm benimmya nasi böyle biseyi yapiyolar aklim almiyo bilmiymuku rabbim isterse onun elindende alirr..yazik diyorum baskada bisey demiyorumm

dorusun nuarinimmmböylelerine aldiris etmememiz moralimizi yüksek tutmamiz lazimmm

yasaasssıııııııııııııııııııııınnnnnn......en tatlı bebısler bızım olsuuuunnn

ıncır kürünü anlatın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kuru İncir Kürü Nasıl yapılır:

2,5 bardak klorsuz suyu kaynatıp kaynarken içerisine 15-16 adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. İncirleri yıkayıp ikiye bölerek ilave etmelisiniz. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Bu incir suyunu 3′e bölün ve öğünlerden 15 dakika önce aç karnına için.

İncir Kürü Nasıl Uygulanır:

Kuru incir kürü, 21 gün içilir sonra 7 gün ara verilir ve tekrar 21 gün daha içilir. Toplam uygulama süresi 42 gün olmalıdır. Her gün içeceğimiz incir kürünü taze olarak hazırlamak gerekir.

herkese iyi akşamlar .. soğan kürüne başlamak için illa adet olmak mı gerekir acaba,
olmadan da başlanır mı bilen varmı içinizde?

ipekimm hosgeldinnnnbende seni merak ediyodummmkuzum bence sart degil eger regl sökülemiyosa sökülmesi icin uygulanabilir bence hic bi zarari yokk

rabbimin ımkanları sınırsızzz....bu sogan küründen sonrada bu kürü deneyelım barı bebegım gelsın onun ıcın verdıgım mücadeleyı bı bılseeee....kızlar ya bızde sorun yokda eslerın yetmezlıgı varsa ne yapacagız...benım esım cok streslı bı ısde calısıyor onun ıcınde bı care varmıdır sızce

Valla ben o calismalara tam gecmedim ama öneriler keçi boynuzu öneriyolar. kabak çekirdeği yiyecek miş. benimki şu an kahvaltida tahin pekmez yiyor. ama adamlar böyle yiyince doping etkisi yapıyor:)))

kız ben almıstım kecı boynuzu pekmezı tadı cok kötü dıye vermedım daha esıme...onu vermeye devam edım ozaman...kız olsun dopıng mopıng bebeklere canımız kurban

ipekimm hosgeldinnnnbende seni merak ediyodummmkuzum bence sart degil eger regl sökülemiyosa sökülmesi icin uygulanabilir bence hic bi zarari yokk

sağol canım aynen bu psikolojilerdeyim işte
sökülmüyo yasak ya çok kötüyüm hormonlar da karıştı galiba iyice bir ağlak bir duygusalım sorma yaa
şimdi soğan başlasam acaba faydalı olur mu diye düşünüyorum, bir de hormon değerlerini etkiler mi ki ??
doktor özellikle bişey vermedi hani doğal durumu görmek için ?? napıcağımı hiç bilemiyorumm

s.a arkadaşlar bende 9 aydır evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz ama henüz bebişim yok. doktora gittim herhengi bir sorun yok ama henüz hamile kalamadım umarım rabbim her dileyene hayırlı bir evlat verir sizlerden dua bekliyorum.............

Canim sen yap bisey kendine sitres yapma hepsi vesile bunların. Rabbim hayırlısıyla kucağına verir insallah bi bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…