- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.781
hayirlisi olsun canim hosgeldins.a arkadaşlar bende 9 aydır evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz ama henüz bebişim yok. doktora gittim herhengi bir sorun yok ama henüz hamile kalamadım umarım rabbim her dileyene hayırlı bir evlat verir sizlerden dua bekliyorum.............
kız ben almıstım kecı boynuzu pekmezı tadı cok kötü dıye vermedım daha esıme...onu vermeye devam edım ozaman...kız olsun dopıng mopıng bebeklere canımız kurban
adetken baslanılmıyormus zaten tatlım...adetın bıtecek baslıcaksın 15 gün boyunca
sağol canımaynen bu psikolojilerdeyim işte
sökülmüyo yasak ya çok kötüyüm hormonlar da karıştı galiba iyice bir ağlak bir duygusalım sorma yaa
şimdi soğan başlasam acaba faydalı olur mu diye düşünüyorum, bir de hormon değerlerini etkiler mi ki ??
doktor özellikle bişey vermedi hani doğal durumu görmek için ?? napıcağımı hiç bilemiyorumm
s.a arkadaşlar bende 9 aydır evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz ama henüz bebişim yok. doktora gittim herhengi bir sorun yok ama henüz hamile kalamadım umarım rabbim her dileyene hayırlı bir evlat verir sizlerden dua bekliyorum.............
:26:
canım bende aldım puzzle ama sadece kenar çerçevesini yaptım masanın üzüerinde beni bekliyor şuan ama iş ve ev arasında koşturmaktan fırsat bulamıyorum ki yapmaya, gel banada yardım et birazcık olur mu :)))) , benim ki daha basit hemide
olu canım ederimmm zaten bu puzzle stres atayım die aldım beni iyice strese sokcak gibi akşam öle daldım başladım ama daha otumadım başına bu hızla 3-5 yıla anca biter:98::98::98: neresinde başlıcamı şaştım
kızlaaaar hep geçmişi okumak istiyorum ama artık yetişemez oldum, siz bana arada bir özelden de atın önemli bi konu olursa yoksa ben ne var ne yok kaçırıyorum vallahiii...
pazartesm hoşgelmsin eee çenesi düşuk hatunlariz ne yapalım kuzum
kızlaaaar hep geçmişi okumak istiyorum ama artık yetişemez oldum, siz bana arada bir özelden de atın önemli bi konu olursa yoksa ben ne var ne yok kaçırıyorum vallahiii...
Çok çalışkanız. nuarin ben çok merak ediyorum benim için patlat bir test..pazartesm hoşgelmsin eee çenesi düşuk hatunlariz ne yapalım kuzum
aman aman nazar değmesin... elimde olsa bi saniye çıkmam vallahi ama bu aralar pek bi dalgınım, bin parçaya bölünüyorum. çalışmayan hanımlara o kadar çok özeniyorum ki, keşke hep evde olsam
yok be kuzum en güzeli calışmak,kesinlikle çalışan kadın. Hem kendi için hem dünya barışı için.çalışan bayan her zaman insan çalışıtığı zaman kendıne güveni bi o kadar daha artıyorrraman aman nazar değmesin... elimde olsa bi saniye çıkmam vallahi ama bu aralar pek bi dalgınım, bin parçaya bölünüyorum. çalışmayan hanımlara o kadar çok özeniyorum ki, keşke hep evde olsam
eee yeni bi haber var mı bakayım?
her girdiğimde heyecan yapıyorum topiğin ilk annesi çıktı mı bu gün de diyeee
yok be kuzum en güzeli calışmak,kesinlikle çalışan kadın. Hem kendi için hem dünya barışı için.çalışan bayan her zaman insan çalışıtığı zaman kendıne güveni bi o kadar daha artıyorrr
yok be kuzum en güzeli calışmak,kesinlikle çalışan kadın. Hem kendi için hem dünya barışı için.çalışan bayan her zaman insan çalışıtığı zaman kendıne güveni bi o kadar daha artıyor.çalışan bayan haytın her türlü gerçekliklerini ve sorumluluklarını almış bir insandır bu çalışan bayan kendi ailesine çocuklarınada yeni bir gelecek sunar ama çalışmayan bayan sorumlulukları çalışan bayan kadar bilemez çünkü hayat acımasız ve zor bir durumda kaldığı zaman nasıl bu sorunla baş edebileceğini bilemez panikler.Hayatını garantiye almadığı için önce kendi hayatı söner sonra çocuklarının tek eş maaşından yana değilim evlilik ortaklaşa yapılan bir şey ise bu konuda bayanda çalışmalı önce kendisi için sonra ailesi içinaman aman nazar değmesin... elimde olsa bi saniye çıkmam vallahi ama bu aralar pek bi dalgınım, bin parçaya bölünüyorum. çalışmayan hanımlara o kadar çok özeniyorum ki, keşke hep evde olsam
nuarinimden yarin haber bekliyozzzzzzilk topik yigenimiz gelebilir her an
nuarinimden yarin haber bekliyozzzzzzilk topik yigenimiz gelebilir her an
doruuubide bi düzen oluyo erken kalkiyosunnn calisinca pas tutmuyosunn,simdi paslandimm ben
yok be kuzum en güzeli calışmak,kesinlikle çalışan kadın. Hem kendi için hem dünya barışı için.çalışan bayan her zaman insan çalışıtığı zaman kendıne güveni bi o kadar daha artıyor.çalışan bayan haytın her türlü gerçekliklerini ve sorumluluklarını almış bir insandır bu çalışan bayan kendi ailesine çocuklarınada yeni bir gelecek sunar ama çalışmayan bayan sorumlulukları çalışan bayan kadar bilemez çünkü hayat acımasız ve zor bir durumda kaldığı zaman nasıl bu sorunla baş edebileceğini bilemez panikler.Hayatını garantiye almadığı için önce kendi hayatı söner sonra çocuklarının tek eş maaşından yana değilim evlilik ortaklaşa yapılan bir şey ise bu konuda bayanda çalışmalı önce kendisi için sonra ailesi için
yasakhayalim burada da sabah az yagdi ama yagacak gibi bi hava var daha ne kadar donucaz acaba :26:
canlar ben markete gidiyorum yine alarm vermeye basladi tatli krizim tramisu yapicam gidiyim malzemelerini aliyim yemezsem catlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?