Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayirlisi olsun canim hosgeldin

kız ben almıstım kecı boynuzu pekmezı tadı cok kötü dıye vermedım daha esıme...onu vermeye devam edım ozaman...kız olsun dopıng mopıng bebeklere canımız kurban

Adamlarinda bu çalışmalar hoşuna gidiyo....

canimsin benimmmmdogal durumami birakti neyin dogal durumu senin stresin nolacak hic bunu düsünüyomu o doktorr..kuzum benim bence sogan zararsizz .bi basla sen.böyle ne zamana kadar bekliycenn.kendini yiprandirdin zaten iyice..

insalalh notcummmmm rabbim sizi daah fazla bekletmezzzzzburaya gelde konusalim ne yaptigimizi anlatalimmmm

:26:
:26::26::26::26::26::26: İLHANAAZZZ yahu kuşum senin IQ kaç ben çoookk merak ettiim...YA BENİM BİLDİĞİM NORMAL ZEKALI İNSAN O PUZZLEYEİ çözemez......
Yoksa sen çoookkk yüksek dereceli zekilerdenmisin....

kızlaaaar hep geçmişi okumak istiyorum ama artık yetişemez oldum, siz bana arada bir özelden de atın önemli bi konu olursa yoksa ben ne var ne yok kaçırıyorum vallahiii...

kızlaaaar hep geçmişi okumak istiyorum ama artık yetişemez oldum, siz bana arada bir özelden de atın önemli bi konu olursa yoksa ben ne var ne yok kaçırıyorum vallahiii...

tamammm yawrukusummmmyaw masallahimiz var konu konuyu aciyo ziyaretcide cok olunca sayfalar basini alip gidiyooo

pazartesm hoşgelmsin eee çenesi düşuk hatunlariz ne yapalım kuzum
Çok çalışkanız. nuarin ben çok merak ediyorum benim için patlat bir test..

Hosgeldin pazartesim. Geçmiş okunmuyo yaaa cok yazmis hatunlar

aman aman nazar değmesin... elimde olsa bi saniye çıkmam vallahi ama bu aralar pek bi dalgınım, bin parçaya bölünüyorum. çalışmayan hanımlara o kadar çok özeniyorum ki, keşke hep evde olsam

bende hep calisiyodummm simdi 1 yildir evdeyimmmm

aman aman nazar değmesin... elimde olsa bi saniye çıkmam vallahi ama bu aralar pek bi dalgınım, bin parçaya bölünüyorum. çalışmayan hanımlara o kadar çok özeniyorum ki, keşke hep evde olsam
yok be kuzum en güzeli calışmak,kesinlikle çalışan kadın. Hem kendi için hem dünya barışı için.çalışan bayan her zaman insan çalışıtığı zaman kendıne güveni bi o kadar daha artıyorrr

doruuubide bi düzen oluyo erken kalkiyosunnn calisinca pas tutmuyosunn,simdi paslandimm ben

yok be kuzum en güzeli calışmak,kesinlikle çalışan kadın. Hem kendi için hem dünya barışı için.çalışan bayan her zaman insan çalışıtığı zaman kendıne güveni bi o kadar daha artıyor.çalışan bayan haytın her türlü gerçekliklerini ve sorumluluklarını almış bir insandır bu çalışan bayan kendi ailesine çocuklarınada yeni bir gelecek sunar ama çalışmayan bayan sorumlulukları çalışan bayan kadar bilemez çünkü hayat acımasız ve zor bir durumda kaldığı zaman nasıl bu sorunla baş edebileceğini bilemez panikler.Hayatını garantiye almadığı için önce kendi hayatı söner sonra çocuklarının tek eş maaşından yana değilim evlilik ortaklaşa yapılan bir şey ise bu konuda bayanda çalışmalı önce kendisi için sonra ailesi için

doruuubide bi düzen oluyo erken kalkiyosunnn calisinca pas tutmuyosunn,simdi paslandimm ben

yemin ederim ki her dediğiniz doğru... maddi manevi güzel yanları çok ama çok yoruluyorum, belki ben fazla büyütüyorum kafamda işleri ama hem ev hem iş derken insan çok yıpranıyo.
hele bebeğim olsun 2 aylıkken bırakıp başlamak zorundayım, ücretsiz izin alsam 1 en fazla 2 ay alabilirim sonra gene aynı düzen...

yasakhayalim burada da sabah az yagdi ama yagacak gibi bi hava var daha ne kadar donucaz acaba :26:

canlar ben markete gidiyorum yine alarm vermeye basladi tatli krizim tramisu yapicam gidiyim malzemelerini aliyim yemezsem catlarim

oy almanyada kar mı yaww Allah yardımcınız olsun canlarrr aman dikkate din üşütmeyinnn
bu arada yağta paylaş llorim bende ay so nu arkadaşları çarcam yapmayı düşünüorm tramisiyu yirikk boll bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…