- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.101
melekimmmmm hosbuldummm moremmmdun gece guzeldııı yyaww sohbetler baya koyuyduuu bırde hılal kızımız geldı yenıı ounla tanıstıkk sohbetcıkler ettıkk sız yktunuz sız erkencısınızz malesef habıbtem yasakımla bızı uyku tutumuyr gece kusuyuzz
kahve bebişe zararlımı canım :26:
hoşgeldin edammm
hoşgeldin edammm
5. haftamda gittim ilk kez doktora; doktorumun ilk dediği herşeyden az az dengeli yiyebilirisin. ama salam,sucuk,sosis,sigara, kahve ve kolayı kesinlikle hayatından çıkartıyorsun. çayı da çok açık günde bir bardak içebliirsin dedi...
ben zaten batla birlikte öğrendim gebeliğimi ve o demeden bunları zaten çıkartmıştım hayatımdan...
hoşgeldin edammm
yaw bendemi bi tuhaflik var bende yaaptim bi gün tadina bayildim durmadan olsun icerim bennn yawharika bi tadi vardi kis moremmmm ama bu ay icmiycem gelecek ay yapacak kürüm kalmayacak diye bu ay soganla idare edip gelecek ay kesin icecemmmm
hmm anladım canım daha içmemiştim zaten ama kahveyi çok seviyorum ve şekersz-iz içiyorum yinemi zarar acaba :26:5. haftamda gittim ilk kez doktora; doktorumun ilk dediği herşeyden az az dengeli yiyebilirisin. ama salam,sucuk,sosis,sigara, kahve ve kolayı kesinlikle hayatından çıkartıyorsun. çayı da çok açık günde bir bardak içebliirsin dedi...
ben zaten batla birlikte öğrendim gebeliğimi ve o demeden bunları zaten çıkartmıştım hayatımdan...
hoşbuldummm ergınsenammmm nasısnnn bıtanemmm
iki gün geçtiyse test yapsanaaaaaaaaaaaa nasıl sabrediyosunnnn
ben bat günümde yapmıştım.
hmm anladım canım daha içmemiştim zaten ama kahveyi çok seviyorum ve şekersz-iz içiyorum yinemi zarar acaba :26:
iyiyim edammm bat bekliyoruz işte
iyi aksamlarrrrr, kizlar cok kötüyüümmmm.. burnum tikali, bugün kulagimda tikandi. tüm bunlar yüzünden iki gündür bas agrim var. midem deseniz 5 haftadir igrenc... gazim da varrrrr... nefesi agzimdan almak bogazimi kuruttu...ve cokk yorgunummm. bu ne zaman düzelecek yaaa....
yaa Rabbim günah yazmasin ama ben zor dayaniyorum. cok bunaldim bir dakka düzelmez mi insan ya.....sinirlerim bozuldu artik nefes alamamaktan...
hmm anladım canım daha içmemiştim zaten ama kahveyi çok seviyorum ve şekersz-iz içiyorum yinemi zarar acaba :26:
iyiyim edammm bat bekliyoruz işte
sabırmı ediyorum.Gel sen bana sor nasıl zor tutuyorum kendimi de işten izin almam mümkün değil şeker.dün akşam idrar yaptım 2.çizgi silik çıktı yarın hastaneye gidip b-hcg yaptırıcam inşallah :))))
tatlım 1 hafta önce test yaptım negatif çıktı belki erkendi ama o an ümidimi kestim ben iyiden iyiye reql bekliyorum şimdi tutup test yaparsan negatif beni sinirlendirir çünkü beklenti içine girmiş olucam ama reqlimi beklediqim için kırmızıyı görünce zaten beklediqim sonuçtu der geçerim...içimde hiç hemileymişim gibi bir his yok hatta bugün reqlim gelir diye heran bekliyorum...Bi de nolur beni yanlış anlama bu test yapma psikolojisi herkeste farklıdır. kimi tek çizgiyle yıkılır kimi benim gibi zevkine test yapar...10 ay boyunca tek çizgi gördüm ama inan ilk bir saat üzülüyordum sonra psikolojimi toparlayıp regl olacağım diye düşünüp rahatlıyor bir sonraki ayın planlarını yapıyordum...
tek çizgiyi görüp yıkılmanla reglini görüp yıkılman arasında nasıl bir fark var. yada bir insan nasıl merakına yenik düşmez?? tebrik ediyorum seni canım...
ben bildim bileli testimi batta ya da battan bile önce yapmışımdır..
canım o zaman bebişin seninleee şimdiden tebriklerrrrrrsabırmı ediyorum.Gel sen bana sor nasıl zor tutuyorum kendimi de işten izin almam mümkün değil şeker.dün akşam idrar yaptım 2.çizgi silik çıktı yarın hastaneye gidip b-hcg yaptırıcam inşallah :))))
gunun gectımıııı canımmm :26::26::26:
duygusal kızcem hosgeldınnnn ınsallahh hamıssındır canımmmtest falan yaptınmı :26: birde adetlerın duzelımı gelıyordu
adetler gün sekme ben de bir de dün akşam dayanamayıp idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.Ama sabah idrarı değil ya belki de ondan.Offff izin alamıyorum işten yoksa gidicem hastaneye b-hcg yaptırıcam.Geçen hafta yaptırmıştım ben ilaç kullanıcaktım migrenim tutmuştu ama sonuç 0,138 çıktı yani negatif yine de içimde bir şüphe vardı geç döllenmedir belki diye ben yine ilaç almadım.Dua edin kısçeler alalım bebişleri kucağımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?