Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ay lütfen benim için git bi test al yap. tek çizgi çıkarsa kendine değil bana sinirlenirsinnnn beni ayarttı diye...
battan önceki teste göre karar verilmez tamamm mı? iki gün geçmiş sonuçta, yap bi test tek çizgi çıkarsa gidip bi güzel kahveni iç önümüzde ki ayın yumurtlama günlerini hesapla içeceğin yapacağın kür falan varmı onları düşün, çift çizgiyse hep birlikte halay çekelimmmm

Gunaydinnnn kk nin guzel anneleri, aday ve aday adaylari

Gece vardiyasi gec kapatmis.:) sabahcilar nerdesiniz giii topigi bole bos birakiyonuz
moreee nerdesin

günaydın mersahım örtmenim ben gündüz vardiyacılarındanım burda bekliyom hazırolda

Günaydın kızlarrr ben geldimmmm
Keyifler nasıl ?

bende geldim ben de ben de ben de

günnnaYYYdınnnn canlarımmmm
yaw mesahımmm ben pek ii değilmmm rgl oldum ama çok ağrı yaptı bu sefer yoğun bide kan kaybettikçe başım dönyooo :26::26::26::26:

gönlünü ferah tut... izin alamıyorsab sabretceksin akşama kadar napalım... ama istersen bi eczaneden bi test daha al yap onda da çıkarsa ..........

Organik ipeem normal mis :)))) mutlu olmana sevindim canim. hep iyi hisset kendini aslanpencesi civan percimi aldim diyodun yapiyon mu

yaww ben başladım içmeye ama çok kötüü geldi bana tadııı

benn geldimm kızçelerimmm
hpşgeldin pensemm nasılsın quuuuuuuu
son kahvemii iyiden iyiye hamile yaptın sende beni

hangi ildesin sen kalkıp gelcen şimdi test yapmaya yanıma yok canım ben sana sinirlenmek istemiyorum reql olmazsam söz çarşamba günü yapıcam

gözümüz aydınn canommmmm
Rabbimmmm evlatcınıda senide korusunnn maşşallahhh sizeee

hmm test falan yaptınmı canımmm:26::26:

Ya bendede Var o.Hatta Bende su gibi geliyor.Bazen hissediyorum resmen ıslaklık var yani.
Sanki altıma çiş yapmışım gibi oluyo

berayım ben hiç hatırlamıyorum yaa akıntımı ama senin bata ne kada vaaa :26::26::26::26:

daha yapmadınmııı arzum testi bence bi tane daha yap sen

gönlünü ferah tut... izin alamıyorsab sabretceksin akşama kadar napalım... ama istersen bi eczaneden bi test daha al yap onda da çıkarsa ..........

bakalım bir ara kaçabilirsem gidicem eczaneye zaten bu arada son 3 gündür akşamları miğde bulantım oluyor birde böle adet sancısı değilde bıçak saplanması gibi ara ara sancı oluyor Allahım hayırlısını versin inşallah bebişim benimledir ve inşallah burda olan yada olmayan kim varsa bebek özlemi çeken en kısa zamanda ulaşırlar da parkları doldururuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…