- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.121
tatlım 1 hafta önce test yaptım negatif çıktı belki erkendi ama o an ümidimi kestim ben iyiden iyiye reql bekliyorum şimdi tutup test yaparsan negatif beni sinirlendirir çünkü beklenti içine girmiş olucam ama reqlimi beklediqim için kırmızıyı görünce zaten beklediqim sonuçtu der geçerim...içimde hiç hemileymişim gibi bir his yok hatta bugün reqlim gelir diye heran bekliyorum...
canım o zaman bebişin seninleee şimdiden tebriklerrrrrr
bat günüm 23 marttı cnm..
güzel gününüz aydın olsunnnn bitanelerimmmm
Gunaydinnnn kk nin guzel anneleri, aday ve aday adaylari
Gece vardiyasi gec kapatmis.:) sabahcilar nerdesiniz giii topigi bole bos birakiyonuz
moreee nerdesin
günaydın mersahım örtmenimben gündüz vardiyacılarındanım burda bekliyom hazırolda
Günaydın kızlarrr ben geldimmmm
Keyifler nasıl ?
bende geldim ben de ben de ben de
adetler gün sekme ben de bir de dün akşam dayanamayıp idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.Ama sabah idrarı değil ya belki de ondan.Offff izin alamıyorum işten yoksa gidicem hastaneye b-hcg yaptırıcam.Geçen hafta yaptırmıştım ben ilaç kullanıcaktım migrenim tutmuştu ama sonuç 0,138 çıktı yani negatif yine de içimde bir şüphe vardı geç döllenmedir belki diye ben yine ilaç almadım.Dua edin kısçeler alalım bebişleri kucağımıza.
senindeee canım benmm hoşgeldinn
ben yeniyim benide alın benide alın
saoll prensesimmmm
buarada Allah kabul etsinnnn yazım seniii dee
Organik ipeem normal mis :))))mutlu olmana sevindim canim. hep iyi hisset kendini aslanpencesi civan percimi aldim diyodun yapiyon mu
ne demeekkkk lütfen herkes buyursunnseçin beğenin için canlarımmm
Eki Görüntüle 667233 Eki Görüntüle 667234 Eki Görüntüle 667235
hpşgeldin pensemm nasılsın quuuuuuuubenn geldimm kızçelerimmm
son kahvemiibak o bebeğin sana emanet olduğunu bir bil, Rabbim bir nasip etsin istersen en sevdiğin şey olsun kahve kokusunu bile almak istemezsin, iddia ediyorum. Çok değişik bir duygu, nice sevdiğim zararlı şeyi bir kalemde çıkarttım hayatımdan, bebek insanı motive ediyor.... ben az az da olsa sigara içerdim ve zevkine içerdim şimdi içilen ortamda oturamıyorum bile Allah öyle bir duygu veriyor insanın içine.... istersen git iç son kahveleriniiii bakkk
ayyy hayırlısı olsun canım...silik de olsa gördüysen vardır diye düşünüyorum inşallah... hadi hayırlı haberlerle gel
ay lütfen benim için git bi test al yap. tek çizgi çıkarsa kendine değil bana sinirlenirsinnnn beni ayarttı diye...
battan önceki teste göre karar verilmez tamamm mı? iki gün geçmiş sonuçta, yap bi test tek çizgi çıkarsa gidip bi güzel kahveni iç önümüzde ki ayın yumurtlama günlerini hesapla içeceğin yapacağın kür falan varmı onları düşün, çift çizgiyse hep birlikte halay çekelimmmm
Kızlar günaydın,
hepinize mutlu, huzurlu,hayırlı bir hafta diliyorum, inşallah bu hafta hep güzel haberler alırız
nasılsınız bakalım, ipekim ne durumdasın gelmiştir inş.
kırmızılar, erginsena canım sen nasılsın seninde kırmızılar gelmemiştir inş.
:13: :13: :13:
Bu arada biz dün doktordaydık çok şükür kesemiziii gördük,
rabbime şükürler olsun, en kısa sürede sizlerde görün inşallah canlarımm
Günaydın tatlım, örtmenim :))
ayy canımm inşallah hamişsindirrr
mrb eskişehirden 26 yaşında evli mutlu 1.5 yaşında şirin bir sıpalı küçücük bir oğlu olan çalışan bir hatunum:))
tatlım 1 hafta önce test yaptım negatif çıktı belki erkendi ama o an ümidimi kestim ben iyiden iyiye reql bekliyorum şimdi tutup test yaparsan negatif beni sinirlendirir çünkü beklenti içine girmiş olucam ama reqlimi beklediqim için kırmızıyı görünce zaten beklediqim sonuçtu der geçerim...içimde hiç hemileymişim gibi bir his yok hatta bugün reqlim gelir diye heran bekliyorum...
canım o zaman bebişin seninleee şimdiden tebriklerrrrrr
bat günüm 23 marttı cnm..
hpşgeldin pensemm nasılsın quuuuuuuu
son kahvemiiiyiden iyiye hamile yaptın sende beni
hangi ildesin sen kalkıp gelcen şimdi test yapmaya yanımayok canım ben sana sinirlenmek istemiyorum reql olmazsam söz çarşamba günü yapıcam
Ya bendede Var o.Hatta Bende su gibi geliyor.Bazen hissediyorum resmen ıslaklık var yani.
Sanki altıma çiş yapmışım gibi oluyo
hoşbuldukkk edamm nasılsınnn
günaydın kısçelerrr
kıss ipekimm kahveler çok güzel görünüyor seç beqen alhangisi başdönmesine iyi geliyorsa ben onu alayım cnm
canomm günaydın nasılsın cnm....
kırmızılar gelmedi çok başım dönüyor ama reql aqrılarımda devam ediyor...bebiş belki vardır diye vücudum beni kandırmaya çalışıyor ama ben kül yutmam
gönlünü ferah tut... izin alamıyorsab sabretceksin akşama kadar napalım... ama istersen bi eczaneden bi test daha al yap onda da çıkarsa ..........
yok cnm yapmadım...hmm test falan yaptınmı canımmm:26::26:
iyiyimmm kızçemm beaa sen nasılsınnn datlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?