- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.141
ıyıyım gülümm sen nasılsınnnnnn
yok cnm yapmadım...
hamdolsun cnm iyiyim bende
daha yapmadınmııı arzum testi bence bi tane daha yap sen
bende iyiyim bidenem bat bekliyorumm iştee arasıra ağrı oluyo kasıklarımda kırmızılar geliyo heraldee
nasıl dayandınn kızcemm yaww yapsana testtttt:26::26:
nazımmmçarşamba yapcam
yok cnm yapmadım...
hamdolsun cnm iyiyim bende
SLMM KIZLAR ŞİMDİ DR DAN GELDİM MİNİGİMİN KESESİNİ GÖRDÜM TEYZELERİİ 10 gün sonrada kalp atışları icin gidecem dua edin benim için:13:
negatif olucanı düşündüqüm için hiç içimden gelmiyor bide 7 aylık olucam sözdenasıl dayandınn kızcemm yaww yapsana testtttt:26::26:
SLMM KIZLAR ŞİMDİ DR DAN GELDİM MİNİGİMİN KESESİNİ GÖRDÜM TEYZELERİİ 10 gün sonrada kalp atışları icin gidecem dua edin benim için:13:
maşallahh yaseminimm Rabbimmm evlatçını korunn nakada güzellll
Slm kizlarrrrr,,, beenn geldim.
Ilhanazcim dün aksam okudum meryem süresini yaza bilirsin okudu diye....
ve benim batim yarin esasinda simdiden biraz pembemsi böyle akintiyla biraz gelmis, ama hala sag kasigim agriyor.....
hpşgeldin pensemm nasılsın quuuuuuuu
son kahvemiiiyiden iyiye hamile yaptın sende beni
hangi ildesin sen kalkıp gelcen şimdi test yapmaya yanımayok canım ben sana sinirlenmek istemiyorum reql olmazsam söz çarşamba günü yapıcam
bakalım bir ara kaçabilirsem gidicem eczaneye zaten bu arada son 3 gündür akşamları miğde bulantım oluyor birde böle adet sancısı değilde bıçak saplanması gibi ara ara sancı oluyor Allahım hayırlısını versin inşallah bebişim benimledir ve inşallah burda olan yada olmayan kim varsa bebek özlemi çeken en kısa zamanda ulaşırlar da parkları doldururuz.
hoşgeldiiiinnnnnnnnnnnSlm kizlarrrrr,,, beenn geldim.
Ilhanazcim dün aksam okudum meryem süresini yaza bilirsin okudu diye....
ve benim batim yarin esasinda simdiden biraz pembemsi böyle akintiyla biraz gelmis, ama hala sag kasigim agriyor.....
olur canım tamam yardıma falan seni çaqırırımanladımm arzummmm hiç olmsaa dikkat kendinee olumu zorlama çokk iş yapcam dieee
allah iyilik versiinn canımm
canım kırmızlarııı dusunmee sennn pozıtıf dusun gelmeyecekkk ınsalllahh bebıssn gelırr ınsallahhh ole dusunupte komleks yapma kendıne canmm yawww
edammmmm kıızıl bombammmmmm
naptın senn
hiç uyumadın mı yoksammmmm delimi etceniz beniiiii
zatenn gecenin dibine vurmuuşunn
bak uyku düzenin gitti iiceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?