Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim

hoşş geldinnnnnn canımmm
gözünn aydınnnnn olsunn inşallahhh
rabbiimmmme şükür inş...
herşeyy böle güzel gitcekkk

ayyy canım inşallah allahım sizede en kısa zamannasip eder inşallahhh.
negatif olucanı düşündüqüm için hiç içimden gelmiyor bide 7 aylık olucam sözde

nikiyy canım gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda en kısa zamanda görürüsünüz

çokkk saol canım benim darısı başınıza

allah razı olsun bitanem bu mutlulugu sizde tadarsınız inşallahhh

Morelim cok bozuk kizlar....

arkadaslar sanirim kirmizilar gelecek....daha yeni gittim akintiyla birlikte biraz kirmizi gelmis....cok üzgünüm, kocisime dedim oda benden daha cok üzüldü ((((((

Oncelıkle durumunn kotuye gıtmıss ve allahımm bı anda uzuldugunu farkedınce sana bebegını vermıss rabbımm herzaman buyukturr canımmm yeterki o ol desınn olmayacak bısey yokturrr rabbım bebegıne uzun omur versın hayırlısıyla da dunyayya gelmek nasıp etsın ınsallahhh verdıgınnn kur ıcın dee cokk tesekkurr ederızzz rabbım hep yanında olsunn ınsallahh cumlemızın

canımm rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin
paylaştığın iyi oldu canım inşallah bizimde çaremiz olur yaptığın şeyler
rabbim ne büyük bak dermanını da vermişş

oyy kuzum benim iyiki açmışsın bu topigi herkese şans getirdi başta bizlere canım dr bana daha 4 haftalık kesen dedi yani tam yumurtlama günüme göre demiş oldu

arkadaslar sanirim kirmizilar gelecek....daha yeni gittim akintiyla birlikte biraz kirmizi gelmis....cok üzgünüm, kocisime dedim oda benden daha cok üzüldü ((((((

seni o kadar iyi anlıyorum kii rabbim hayırlı olanı versin demekten başka bişeyde gelmiyor elden stress bu işin başı yanlız bunuda unutma arkadaşım

canımm üzme kendini önündeki aylarda napacağının planlarını yap inşallah rabbim kısa zamanda verir isteğini

canım moral ister istemez bozulur ama sen toparlamaya çalış kendini, ben hep bir sonraki ayın planlarını yapardım falan öyle rahatlatırdım kendimi...

inşallah canım çok teşekkür ederim Allahım hepimizin dularını kabul etsin evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah

oyy kuzum benim iyiki açmışsın bu topigi herkese şans getirdi başta bizlere canım dr bana daha 4 haftalık kesen dedi yani tam yumurtlama günüme göre demiş oldu

bir iki haftaya kalp atışı.. bulantılar... gerginlikler durup dururken ağlama hissi hepsi seni bekliyor canım hepsinin sonu minicik eller herşeye değer...sağlıkla al inşallah kucağına

çokk saolllcanımm hoşş geldinn öncelikleee rabbimm sana güzel gebelikler nasip etsin evlatcını korusun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…