- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.161
inşallahh gelmezzzz yaaa
hoşş geldinnnnnn canımmm
gözünn aydınnnnn olsunn inşallahhh
rabbiimmmme şükür inş...
herşeyy böle güzel gitcekkk
negatif olucanı düşündüqüm için hiç içimden gelmiyor bide 7 aylık olucam sözde
nikiyy canım gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda en kısa zamanda görürüsünüz
Allah hayırlısıyla doğduğunu yürüdüğünü ilk anne deyişinden üniv.telerden mezun olduğu günlerini hatta çok çok çok hayırlı bir ömür sürdüğünü görmeyi nasip etsin inşallah.Ben bu forumda paylaştıklarımı bile yazdırıp bebişim olduğunda onu nasıl hasretle beklediğimi anlatmak için saklayıp anlatacağım.Allah dualarımızı geri çevirmesin inşallahhhhh.
SLMM KIZLAR ŞİMDİ DR DAN GELDİM MİNİGİMİN KESESİNİ GÖRDÜM TEYZELERİİ 10 gün sonrada kalp atışları icin gidecem dua edin benim için:13:
merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim
hoşgeldiiiinnnnnnnnnnn
olur canım tamam yardıma falan seni çaqırırım
amin canım cümlemize
merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim
benden pess... kendin bilirsin canım nasıl uygun gördüysen, gönlüne göre olsun...
amin canımmm, inşallah sen ve diğer tüm kızlar biran önce güzel haberlerini alsınlar
var ya kalp kalbe karşıymış tam sana özelden yazıcaktım naptın doktra gittin mi diye?hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıkla sıhatle Allah tamamına erdirsin...
dualarım seninle canım benimmm
nikiyy im bu topiğin ilk günlerinde konuştuklarımızı hatırlıyomusun? rabbime binlerce kez şükür olsun, zorlanıyorum ama Rabbime ısrar da isyan da etmiyorum hepimiz Allaha emanetiz, bazen eskileri okuyorum çok duygulanıyorum... İnsan ne çaresizlik duygularından geçiyo dimi...
Morelim cok bozuk kizlar....
arkadaslar sanirim kirmizilar gelecek....daha yeni gittim akintiyla birlikte biraz kirmizi gelmis....cok üzgünüm, kocisime dedim oda benden daha cok üzüldü((((((
yaa kızlar hiç eskişehir li yokmuuuu:))
arkadaslar sanirim kirmizilar gelecek....daha yeni gittim akintiyla birlikte biraz kirmizi gelmis....cok üzgünüm, kocisime dedim oda benden daha cok üzüldü((((((
moremmmmmmmm
gece sohbetımız cokk koyuyduu bugunde esım erken uyandı duruşması varmıs gıttı mecbur erkencıkten uyanmak zorunda kaldımmmmkızmaaaaa uykuu tutmadıııı
Oncelıkle durumunn kotuye gıtmıss ve allahımm bı anda uzuldugunu farkedınce sana bebegını vermıssrabbımm herzaman buyukturr canımmm yeterki o ol desınn olmayacak bısey yokturrr rabbım bebegıne uzun omur versın hayırlısıyla da dunyayya gelmek nasıp etsın ınsallahhh verdıgınnn kur ıcın dee cokk tesekkurr ederızzz rabbım hep yanında olsunn ınsallahh cumlemızın
canımm yaaa ne güzel rabbim bizede tatdırır inşallahh
dualarım seninle canım sen de bizi unutmaaa
oyy kuzum benim iyiki açmışsın bu topigi herkese şans getirdi başta bizlerecanım dr bana daha 4 haftalık kesen dedi yani tam yumurtlama günüme göre demiş oldu
tekrar hoşşş geldinn canımmmm
ben ist. dayımm lakin eskişehirli vamı hiç dumadım desem yeridirr
belkim vadırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?