- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.181
Morelim cok bozuk kizlar....
arkadaslar sanirim kirmizilar gelecek....daha yeni gittim akintiyla birlikte biraz kirmizi gelmis....cok üzgünüm, kocisime dedim oda benden daha cok üzüldü((((((
allahım en kısa zamanda sizede nasip eder inşallahhhhh.canım bende bu ay bal çörek otu turcın yemiştim bilginiz olsun olur mu
canımm rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin
paylaştığın iyi oldu canım inşallah bizimde çaremiz olur yaptığın şeyler
rabbim ne büyük bak dermanını da vermişş
allahım en kısa zamanda sizede nasip eder inşallahhhhh.canım bende bu ay bal çörek otu turcın yemiştim bilginiz olsun olur mu
oyy kuzum benim iyiki açmışsın bu topigi herkese şans getirdi başta bizlerecanım dr bana daha 4 haftalık kesen dedi yani tam yumurtlama günüme göre demiş oldu
bir iki haftaya kalp atışı.. bulantılar... gerginlikler durup dururken ağlama hissi hepsi seni bekliyor canım hepsinin sonu minicik eller herşeye değer...sağlıkla al inşallah kucağına
çokk saolllcanımm hoşş geldinn öncelikleee rabbimm sana güzel gebelikler nasip etsin evlatcını korusun inş...
merhaba kızlarrrr 1hafta geçti nihayet, bugün kırmızıların gelmesini bekliyorum henüz bişey yokkk !!
çok merak ediyorummmm.. hasta olcam gibi bi his var hafiften karnımda.. ne diyosunuzzz normalmı acaba olması bu hissin?
amin canım çok teşekkür ederim. Allah hepinizin de dualarını kabul etsin inşallah
Benim bir sonraki kontrolüm 10 nisanda... o zaman kalp atımını da duyarız Allah nasip ederse... en son gittiğimde kalp atımını gösterdi yanıp sönen bi ışık gibiydi, Rabbim hepsini sakınsın, dileyen herkese tez vakitte versin inşallah...
evet canım okumuştum çörekotunu kendin mi eziyordunn
bende şu aslan pencesine başlasım aama çok kötüü
bal tarçını adettein 3. günümü başlıodukk canımmm beaaa
amin canım inşallah cümlemizin..benden pess... kendin bilirsin canım nasıl uygun gördüysen, gönlüne göre olsun...
amin canımmm, inşallah sen ve diğer tüm kızlar biran önce güzel haberlerini alsınlar
var ya kalp kalbe karşıymış tam sana özelden yazıcaktım naptın doktra gittin mi diye?hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıkla sıhatle Allah tamamına erdirsin...
dualarım seninle canım benimmm
nikiyy im bu topiğin ilk günlerinde konuştuklarımızı hatırlıyomusun? rabbime binlerce kez şükür olsun, zorlanıyorum ama Rabbime ısrar da isyan da etmiyorum hepimiz Allaha emanetiz, bazen eskileri okuyorum çok duygulanıyorum... İnsan ne çaresizlik duygularından geçiyo dimi...
canım mutlu sonla bitmiş Rabbim saqlıkla bebişini kucaqına lamayı nasip etsin....bende hamiş deqilsem bu ay soqan kürüne başlıcam kist var bendede...merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim
aminc nm inşallah...ayyy canım inşallah allahım sizede en kısa zamannasip eder inşallahhh.
çokkk saol canım benim darısı başınıza
allah razı olsun bitanem bu mutlulugu sizde tadarsınız inşallahhh
canım hayırlısı olsun üzme lütfen kendiniMorelim cok bozuk kizlar....
arkadaslar sanirim kirmizilar gelecek....daha yeni gittim akintiyla birlikte biraz kirmizi gelmis....cok üzgünüm, kocisime dedim oda benden daha cok üzüldü((((((
tamammm cankuşşummm gelirmmmmm
evet canım havanda ezdim ezilmemiş olanlarıda agzımla ezdim.
canım genelde 2. gün başlıyorlarmış ber 5. gün başlayıp 10 gün kullundım sabahları aç karna
üüzlmee bidenem yawwww :26::26::26::26:
herşey olacağına varır
Rabbim vereceği zamnaı bilir sen ii düşün hepp
Slm pazartesim duzenli yapamadim yogundum. ilk yaptim silik cikti sonra iki kez daa silik cikti kacirdim ama duzenli calistim buay gun asirimersahım günaydınnn
bata kaç gün kaldı? yumurtlama gününü takip edebildin mi bu ay?
[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]Dua Sahipleri[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td]Sonuc[/td][td] Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]2[/td]
[td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2 [/td] [td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]5 [/td]
[td] [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]*** [/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]
[td]2[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ayynuuurr [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hilaaal [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]*** [/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]
[td]***[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]
[td]*** [/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41 [/td]
[td][/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]
canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....
benim anladığım dildenn
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
günnnaYYYdınnnn canlarımmmm
yaw mesahımmm ben pek ii değilmmm rgl oldum ama çok ağrı yaptı bu sefer yoğun bide kan kaybettikçe başım dönyooo :26::26::26::26:
Nazim ben sogandan soonra regl olunca ictim karnimi aritti ust uste geldi die zannediyodum midem aridi kasiklarimi aritti cok regl oldum sende de mi oleyaww ben başladım içmeye ama çok kötüü geldi bana tadııı
SLMM KIZLAR ŞİMDİ DR DAN GELDİM MİNİGİMİN KESESİNİ GÖRDÜM TEYZELERİİ 10 gün sonrada kalp atışları icin gidecem dua edin benim için:13:
tamam canımm bende batımı bekliyorum adet olursam yapacağım ama
bende adetin 2. günü başlamıştım 10 gün kullanmıştım ama ben sabah akşam 1 tatlı kaşığı yemiştim çörek otunun ezilmesi gerekiyomuş bende öyle kullanmıştım canım
canım testinde pozitifi görmüşsün, hamilesin inşallah, kan tahlilinde netleşir inşallah hamileliğin canım...kıslar ben hala regl olmadım be yaaa.Gerçi 2 gün geçti ama belki de bebiş vardır he :)))
5. haftamda gittim ilk kez doktora; doktorumun ilk dediği herşeyden az az dengeli yiyebilirisin. ama salam,sucuk,sosis,sigara, kahve ve kolayı kesinlikle hayatından çıkartıyorsun. çayı da çok açık günde bir bardak içebliirsin dedi...
ben zaten batla birlikte öğrendim gebeliğimi ve o demeden bunları zaten çıkartmıştım hayatımdan...
gözümüz aydınn canommmmm
Rabbimmmm evlatcınıda senide korusunnn maşşallahhh sizeee
SLMM KIZLAR ŞİMDİ DR DAN GELDİM MİNİGİMİN KESESİNİ GÖRDÜM TEYZELERİİ 10 gün sonrada kalp atışları icin gidecem dua edin benim için:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?