Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

merhaba kızlarrrr 1hafta geçti nihayet, bugün kırmızıların gelmesini bekliyorum henüz bişey yokkk !!
çok merak ediyorummmm.. hasta olcam gibi bi his var hafiften karnımda.. ne diyosunuzzz normalmı acaba olması bu hissin?

Morelim cok bozuk kizlar....

arkadaslar sanirim kirmizilar gelecek....daha yeni gittim akintiyla birlikte biraz kirmizi gelmis....cok üzgünüm, kocisime dedim oda benden daha cok üzüldü ((((((

üüzlmee bidenem yawwww :26::26::26::26:
herşey olacağına varır
Rabbim vereceği zamnaı bilir sen ii düşün hepp

allahım en kısa zamanda sizede nasip eder inşallahhhhh.canım bende bu ay bal çörek otu turcın yemiştim bilginiz olsun olur mu

bende şu aslan pencesine başlasım aama çok kötüü
bal tarçını adettein 3. günümü başlıodukk canımmm beaaa

oyy kuzum benim iyiki açmışsın bu topigi herkese şans getirdi başta bizlere canım dr bana daha 4 haftalık kesen dedi yani tam yumurtlama günüme göre demiş oldu

Benim bir sonraki kontrolüm 10 nisanda... o zaman kalp atımını da duyarız Allah nasip ederse... en son gittiğimde kalp atımını gösterdi yanıp sönen bi ışık gibiydi, Rabbim hepsini sakınsın, dileyen herkese tez vakitte versin inşallah...

bir iki haftaya kalp atışı.. bulantılar... gerginlikler durup dururken ağlama hissi hepsi seni bekliyor canım hepsinin sonu minicik eller herşeye değer...sağlıkla al inşallah kucağına

oyy teyzesi onun için herşeye katlanırım ben yeterki bırakmasın annesinin elini:13:

canım ilk belirtilerr adet ağrısına benzio ama sen bekle bakalımmm geçsin bi gün daha
inşallahhh hamişsinidrr

benimde nisan 4 inşallah bende duyarım o pıt pıtları. allahım inşallah bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlere kısa zamanda verir inşallaahhh

evet canım okumuştum çörekotunu kendin mi eziyordunn

evet canım havanda ezdim ezilmemiş olanlarıda agzımla ezdim.

bende şu aslan pencesine başlasım aama çok kötüü
bal tarçını adettein 3. günümü başlıodukk canımmm beaaa

canım genelde 2. gün başlıyorlarmış ber 5. gün başlayıp 10 gün kullundım sabahları aç karna

amin canım inşallah cümlemizin..
canım mutlu sonla bitmiş Rabbim saqlıkla bebişini kucaqına lamayı nasip etsin....bende hamiş deqilsem bu ay soqan kürüne başlıcam kist var bendede...
ayyy canım inşallah allahım sizede en kısa zamannasip eder inşallahhh.

çokkk saol canım benim darısı başınıza

allah razı olsun bitanem bu mutlulugu sizde tadarsınız inşallahhh
aminc nm inşallah...
Morelim cok bozuk kizlar....

arkadaslar sanirim kirmizilar gelecek....daha yeni gittim akintiyla birlikte biraz kirmizi gelmis....cok üzgünüm, kocisime dedim oda benden daha cok üzüldü ((((((
canım hayırlısı olsun üzme lütfen kendini
tamammm cankuşşummm gelirmmmmm

bitanesin sennn

üüzlmee bidenem yawwww :26::26::26::26:
herşey olacağına varır
Rabbim vereceği zamnaı bilir sen ii düşün hepp

cok tsk ederim arkadaslar...

üzülmemek elde degil iste..bir ay boyunca calis cabala sonra düsünmemeye calis, 14 gündür bu kasik agrilarini cek az ümitlen sonrada böyle kirmizilar geliyor diye üzül.
Kendin üzülmeni bosver esime derken dahada kahroluyorum....onun böyle ümitle beklemesi ve senin ona böyle bir haberi vermek cok zor
iste biraz kirmizilar geldi, bekliyorum bende ya tam gelecek yada .....????

mersahım günaydınnn
bata kaç gün kaldı? yumurtlama gününü takip edebildin mi bu ay?
Slm pazartesim duzenli yapamadim yogundum. ilk yaptim silik cikti sonra iki kez daa silik cikti kacirdim ama duzenli calistim buay gun asiri

Allah kabul etsin inşallahhh
[/QUOTE]
Nazim ben okudum ekelrmisin benide
günnnaYYYdınnnn canlarımmmm
yaw mesahımmm ben pek ii değilmmm rgl oldum ama çok ağrı yaptı bu sefer yoğun bide kan kaybettikçe başım dönyooo :26::26::26::26:

yaww ben başladım içmeye ama çok kötüü geldi bana tadııı
Nazim ben sogandan soonra regl olunca ictim karnimi aritti ust uste geldi die zannediyodum midem aridi kasiklarimi aritti cok regl oldum sende de mi ole
SLMM KIZLAR ŞİMDİ DR DAN GELDİM MİNİGİMİN KESESİNİ GÖRDÜM TEYZELERİİ 10 gün sonrada kalp atışları icin gidecem dua edin benim için:13:

ne guzel canim

kıslar ben hala regl olmadım be yaaa.Gerçi 2 gün geçti ama belki de bebiş vardır he :)))
canım testinde pozitifi görmüşsün, hamilesin inşallah, kan tahlilinde netleşir inşallah hamileliğin canım...

canım salam , sucuk, sosis çok zararlı şuan bize, çiğ olarak kesinlikle yememek gerekli,
benim pek aram yoktur bunlarla, o yüzden sıkıntı yaşamıyorum,
gözümüz aydınn canommmmm
Rabbimmmm evlatcınıda senide korusunnn maşşallahhh sizeee

sağol nazımmmmm, aminn inşallah rabbim bizi korur kucağımda görürüm yavrumu darısıı sana, yasakımaa ve diğer kızçelerin hepsine inşallah...

SLMM KIZLAR ŞİMDİ DR DAN GELDİM MİNİGİMİN KESESİNİ GÖRDÜM TEYZELERİİ 10 gün sonrada kalp atışları icin gidecem dua edin benim için:13:

canım gözün aydın, kese yerleşmiş demek, bende çok şükür dün gördüm miniğimin kesesini, kaç mm çıktı canım, bizim 6mm çıktı kesemiz :)))
1 nisanda tekrar gidicem dr a bu seferde miniğimi görürüm inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…