- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.201
merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim
Nazim ben okudum ekelrmisin benideSlm pazartesim duzenli yapamadim yogundum. ilk yaptim silik cikti sonra iki kez daa silik cikti kacirdim ama duzenli calistim buay gun asiri
Allah kabul etsin inşallahhh[/B]
[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]Dua Sahipleri[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td]Sonuc[/td][td] Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]2[/td]
[td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2 [/td] [td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]5 [/td]
[td] [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2 [/td]
[td] [okudu/COLOR][/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]*** [/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]
[td]2[/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]
[td]2 [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ayynuuurr [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hilaaal [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]*** [/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]
[td]***[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]
[td]*** [/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41 [/td]
[td][/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]
canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....
benim anladığım dildenn
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
Ne guzelrabbim tamamina edirsin canim.
Allah kabul etsin inşallahhh[/B]
Canim Eda arkadasa ne zaman okunacak?
benim yerime baska biri okuya bilirmi, biliyorsun hastalaniyorum sanirim, kirmizilari görmüstüm bugün sabah..simdi birdaha gideyim bakayim birdaha...haber veririm
Canim Eda arkadasa ne zaman okunacak?
benim yerime baska biri okuya bilirmi, biliyorsun hastalaniyorum sanirim, kirmizilari görmüstüm bugün sabah..simdi birdaha gideyim bakayim birdaha...haber veririm
kızçelerim bişe sormam lazım, uzun bi aradan sonra adet görebildiğim için ??? şimdi hangi küre adetin kaçıncı günü başlanıodu bana bi hatıratabilirmisnz acaba? soğan adet bitiminden snraki 7. dün die aklımda, adt 3 gün sürse + 7 yani 10. gün, yani ymurtlama zamanına yakın yapılıo dorumu ?? bal çörekotunu ne zaman yicez ?? bi de polen arısütü karışımı vardı galiba??
canım soğan kürü adet bitiminden sonra 7 gün değil
adetinin 7.günü başlıyorsun, günde iki kez aç karnına içiyorsun 15 gün boyunca...
yaww onu özellikle okudum baktım acaba 7. günümü die bitiminden sonra 7 gün yazıodu :44::44::44: o zamn 7. günü başlym ben ok sağol tatlım :))
yaww onu özellikle okudum baktım acaba 7. günümü die bitiminden sonra 7 gün yazıodu :44::44::44: o zamn 7. günü başlym ben ok sağol tatlım :))
kızlar ben yemek yapıp geldim ama kendimi bitkin hissediyorum biraz istirahat edeyim gelirim yine
kızlar ben yemek yapıp geldim ama kendimi bitkin hissediyorum biraz istirahat edeyim gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?