- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.221
kızlar merhabaanasılsınız bakalım?? nazımm yasağıma da yazdım ama sen buradasın ekleyebilirsin zikzak için okudum 2 meryem suresi Allahım kabul etsin..................
yaww onu özellikle okudum baktım acaba 7. günümü die bitiminden sonra 7 gün yazıodu :44::44::44: o zamn 7. günü başlym ben ok sağol tatlım :))
Allah kabul etsin canımmhoşgeldinnn
hoşbuldum canım seninle pek karşılaşamadık,,sık sık görüyorum son zamanlarda burada olduğunu... ben zuhal :=)
nazımm karamelimden haber var mı nasıll
suan haber yok canım en son kanaması vardı dusuk tekhlıkesı haalan devam edıyormu bılmıyorum gelmedı hala:26::26:
nazımm karamelimden haber var mı nasıll
kızlar merhabaanasılsınız bakalım?? nazımm yasağıma da yazdım ama sen buradasın ekleyebilirsin zikzak için okudum 2 meryem suresi Allahım kabul etsin..................
kızlarr hafta sınavım vada arada ona bakıourmm ondan yazamıorumm bide ağrımm vaa ama takipteyimmm
kızlarr hafta sınavım vada arada ona bakıourmm ondan yazamıorumm bide ağrımm vaa ama takipteyimmm
benimde size bi sorum oalcak kızlar;
bu son 1 haftadır kasık ağrım ve bel ağrım var. bat a daha 10 gün var ama yumurtlama günümden 8 gün geçti. sizce bu ağrılar hamilelik belirtileri olabilirmi ? test yapcam ama hüsrana uğramamak için yapamıorum.. :18:
benimde size bi sorum oalcak kızlar;
bu son 1 haftadır kasık ağrım ve bel ağrım var. bat a daha 10 gün var ama yumurtlama günümden 8 gün geçti. sizce bu ağrılar hamilelik belirtileri olabilirmi ? test yapcam ama hüsrana uğramamak için yapamıorum.. :18:
İnsallah gonlune gore verir rabbim
4 nusan gibi bakalim pes pese inletelim topigi. Ama umidim yok nedense
Kizceler izin verdim ama onve ben kaciyorum
canım test yapsam bile çıkmayabilir,
çok erken daha, şimdi test yaparsan sonuç negatif çıkar boşuna üzülürsün,
batı bekle bet günü yaparsın testi olmaz mı ...
evet canım burdayım artıkk bende kutukutupense
karşılaşamadık ki sen ne zamandır bekliyosun bebişini yaş kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?