Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım test yapsam bile çıkmayabilir,
çok erken daha, şimdi test yaparsan sonuç negatif çıkar boşuna üzülürsün,
batı bekle bet günü yaparsın testi olmaz mı ...

canım hamilelik belirtileri de olabilir, üşütmüş falan da olabilirsin. ama test yapma boşuna çok erken bu kadar erken çıkmaz...
10 gün sabredeceksin başka yolu yok..

inşallah hamişlik belirtisidir yaaa.. inşallaaahhhh olsun artık yaaa ...

canım ne demek önemli değil işine bak sen yine yazarsın nasılsa
inşallah bir daha yaşatmaz rabbim canım
bende 23 yaşındayım korunmayı bırakalı 5 ay oldu bakalım bu ay bebeğim gelecek mi batıma 2-3 gün var işte bekliyorum bakalım
ama önceki aylarda gecikme yaşadım 3-4 gün inşallah bu sefer öyle olmaz geçen ay yine 28 e döndü inşallah yine gecikmem
hakkımızda hayırlısı canım
eğer yine hamile kalırsan bu sefer tutunur inşallah bebeğin sana

canım daha çok erken vücudunu dinleme sakin ol sabret inşallah hamilesindir..

canım daha varmış acele etme stres etme kendine bende öyle yaptım ve tabiki çıkmadı bat beklemek zorundayım üstelik bi de yaptığım test erken gebelik testiydi bilemiyorum ya sanırsam bende hamile değilim bu ay

inşallah canım benimde tek isteğim bu zaten.... o yüzden öyle ay gün gibi şeyler saymıyorum sağlıkla geleceği zaman gelsin bebeğim.. Allah bir daha yaşatmasın... bata az kalmış seninde inşallah hamilesindir canım belirti var mı hiç hoş belli olmuyor kimi çok belirgin yaşıyor kimisi anlamıyor

bilmiyorum ki canım ya kendimi dinlemeyim diyorum ama yine de olmuyor işte
kasık ağrılarım geliyor ara sıra gerçi o adetten öncede oluyor sanırım kırmızılar geliyor
bi de çookk aşırı ağlağım bu aralar her şeye ağlamak geliyorr
evet bata az var ama geçmiyor bana hiç kendimi böyle kk ya verdim iyi geliyor moral olarak

Burası moral veriyo haklısın ama biraz da gaza geliyoruz valla dedim belirtiler çok değişkenlik gösteriyor kimi anlıyor kimi anlamıyor beklemekten başka çare yok tatlımm

Son düzenleme:
Burası morla veriyo haklısın ama biraz da gaza geliyoruz valla dedim belirtiler çok değişkenlik gösteriyor kimi anlıyor kimi anlamıyor beklemekten başka çare yok tatlımm

aynennn öyle az kaldı bakalım bekleyip göreceğim kırmızı mı yoksa meleğimmiymişş inşallah benim canımın içidirrrr

herkese günaydinnnnnn....

günaydınnnn canım yaww seni bekliodummmm
ya ben bu çayı yapmya başladım ama yanlışmı yapyomm
ben fincanda demliorum bölee 3-4 yaprak aslan penc.den 3-4 çiçekte civan perçeminden koyuyorumm 5 dakka demleyip içiorumm doğrumuu :26::26::26:
bide tadı böle acımsıı güzeldeğil yaniii hiçççç :26::26::26:​

nazzzcımmm ben bu akşamm iki meryem suresini de okuycamm inş... Rabbimin izniylee...ama bundan sonraaa listeye beni ekleme canımmm...çünküüü laptopummm garantiyee gidicekk malesefff yarınn gönderiyorummm...ne kadar sürede gelirr bilemiyorummm benim yüzümden arkadaşlarınnn duaları sureleri eksikk kalmasınnn... bilgisayarımm gelincee tekrar girmeye başalıycamm özlerimm ben buralarııı...o zaman tekrar okurumm kızcelerr içinnn dualarr RABBİMİN izniyleee...

biliyorum tatlim tadi igrenc. cubuk tarcin koy icine daha iyi oluyor. ama napcan iccen iste. biraz alisinda daha iyi oluyor. dogru iciyorsun deva,m Allah sufasini tez versin insalllaaaaahhh-....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…