- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.241
canım test yapsam bile çıkmayabilir,
çok erken daha, şimdi test yaparsan sonuç negatif çıkar boşuna üzülürsün,
batı bekle bet günü yaparsın testi olmaz mı ...
canım hamilelik belirtileri de olabilir, üşütmüş falan da olabilirsin. ama test yapma boşuna çok erken bu kadar erken çıkmaz...
10 gün sabredeceksin başka yolu yok..
Kusura bakma canım ben işteyim yoğun arada yazabiliyorum...26 yaşındayım ekimde 27 olacağımben daha önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum aralık 2012 de...daha önce ilk ayımda hamile kalmıştım.. şubatta korunma sürecim bitti ev taşınma telaşı yüzünden şubatı kaçırdık.. bu ay denemelere başladık yumurtlama günlerim yeni bitti 7 nisan bat bekliyorum bakalım... ama en yüksek yumurtlama günümü değerlendiremedik :18::18: bilmiyorum diğer günlerde de tutmuş mudur bakalım bu ay hevesliyim ama nasip hayırla sağlıkla geleceği zaman gelsin bebeğim tekrar aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum...........................
sende durumlar nedir canım?
benimde size bi sorum oalcak kızlar;
bu son 1 haftadır kasık ağrım ve bel ağrım var. bat a daha 10 gün var ama yumurtlama günümden 8 gün geçti. sizce bu ağrılar hamilelik belirtileri olabilirmi ? test yapcam ama hüsrana uğramamak için yapamıorum.. :18:
benimde size bi sorum oalcak kızlar;
bu son 1 haftadır kasık ağrım ve bel ağrım var. bat a daha 10 gün var ama yumurtlama günümden 8 gün geçti. sizce bu ağrılar hamilelik belirtileri olabilirmi ? test yapcam ama hüsrana uğramamak için yapamıorum.. :18:
canım ne demek önemli değil işine bak sen yine yazarsın nasılsa
inşallah bir daha yaşatmaz rabbim canım
bende 23 yaşındayım korunmayı bırakalı 5 ay oldu bakalım bu ay bebeğim gelecek mi batıma 2-3 gün var işte bekliyorum bakalım
ama önceki aylarda gecikme yaşadım 3-4 gün inşallah bu sefer öyle olmaz geçen ay yine 28 e döndü inşallah yine gecikmem
hakkımızda hayırlısı canım
eğer yine hamile kalırsan bu sefer tutunur inşallah bebeğin sana
kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz?
profile resim yüklemeye çalışıyorum ama yapamadım bir türlü nasıl olcak ki acep :18: :18:
inşallah canım benimde tek isteğim bu zaten.... o yüzden öyle ay gün gibi şeyler saymıyorum sağlıkla geleceği zaman gelsin bebeğim.. Allah bir daha yaşatmasın... bata az kalmış seninde inşallah hamilesindir canım belirti var mı hiç hoş belli olmuyor kimi çok belirgin yaşıyor kimisi anlamıyor
Canim pc de olsam anlatirdim ama tam hatirlatiyorum
bilmiyorum ki canım ya kendimi dinlemeyim diyorum ama yine de olmuyor işte
kasık ağrılarım geliyor ara sıra gerçi o adetten öncede oluyor sanırım kırmızılar geliyor
bi de çookk aşırı ağlağım bu aralar her şeye ağlamak geliyorr
evet bata az var ama geçmiyor bana hiç kendimi böyle kk ya verdim iyi geliyor moral olarak
More ne sinavin var ingilizce mi
Burası morla veriyo haklısın ama biraz da gaza geliyoruzvalla dedim belirtiler çok değişkenlik gösteriyor kimi anlıyor kimi anlamıyor beklemekten başka çare yok tatlımm
herkese günaydinnnnnn....
herkese günaydinnnnnn....
kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz?
profile resim yüklemeye çalışıyorum ama yapamadım bir türlü nasıl olcak ki acep :18: :18:
aynennn öyle az kaldı bakalım bekleyip göreceğim kırmızı mı yoksa meleğimmiymişş inşallah benim canımın içidirrrr
inşallah tatlım inşallah... Rabbim o güzel duyguyu yaşatsın...
burayamı resim atcann canomm sen
günaydınnnn canım yaww seni bekliodummmm
ya ben bu çayı yapmya başladım ama yanlışmı yapyomm
ben fincanda demliorum bölee 3-4 yaprak aslan penc.den 3-4 çiçekte civan perçeminden koyuyorumm 5 dakka demleyip içiorumm doğrumuu :26::26::26:
bide tadı böle acımsıı güzeldeğil yaniii hiçççç :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?