Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımm resm yüklemee bölee anlamassan gene anlatırımmm​

Allah kabul etsin canımmmm zikzakıma oku derim edama eklemem seni sen geldim okucam diene kadaa

Canim senin yazdiklarinda bi yanlislik olmasin yumurtlamadan 14 gun sonra regl oluyosun. 8 gun once yumurladim diyosan 6 gun sonra regl olman lazim. bata 10 gun varsa 4 gun once yumurtladin . bole pespese yazinca tavuk muyuz beee diyesim geldi
Mersahım olurmu öle yaa ümitsizlik yok benim kasıklarım ve bel ağrım var acaba üşüttümmü yoksa hamişlik belirtisimi çatlıorum meraktan :18:
Umitsiz olup sasirmak sevinmek istiyorum :)
herkese günaydinnnnnn....
Mimorem nasilsun canim
yok beaaaa mersahımmm sertifika sınavımm kurstannn

More ne sertifikasi aliyon yardima gelem mi.

yok canım buraya değil, profil resmim yoktu benim onu yapmaya çalışmıştım onu sordum ,
ama yaptım karıştıra karıştıra sonra da

bende bura sanıdm saaa uygulanmalı yaptım dıı sene yapmşş akllı canomm benimmm

biliyorum tatlim tadi igrenc. cubuk tarcin koy icine daha iyi oluyor. ama napcan iccen iste. biraz alisinda daha iyi oluyor. dogru iciyorsun deva,m Allah sufasini tez versin insalllaaaaahhh-....

almadım o tarçından beaa dedim bu kada iğrenç olmas yanlış yapyomm sanıdm vallaaa
demek doğruuu aman ii barim ölee kapayım gözümü içimmm yanında tatllı bişyler alyom bi içyom 2 yiyiomm
inşallahh canımm yaww şimdii adet bitena kada içcem sonraa bırakcamm

saoll mersahımmm haletyommm yavaş yavaşşş

nazım ballan tatlandırsan olmuyomu kiiii

haklisin walllaaa, öglen olmus. hastaliktan hic keyfim yokk valla... ne yapsam tadim yok. sabah öglen farkinda bile degilimmm

:26::26::26: kıyamam canım yawww belkimm 3 aydan sona biter bu sıkıntıalrrr artıkk

nazım ballan tatlandırsan olmuyomu kiiii

bilmiomki canımmmm miaoremmm çubuk tarçın demiş aama unutum onu almadım dıı :26::26::26::26:
artık yanında atıştırmalıkk alyomm öle içyommm:26::26::26:

tiksinerek içme canım yinede sevmeye çalış sen şifam olacak de iç yarasınn

öle yapyomm canımmm
böleee ıımmm çokk güzell çok güzell diorummm pskolojğimi rahatlatıorum hiç olmassaa
2. fincanıma geçtimmm bugün bide akşam içerinnn artıkk

kızçelerr ben bi ütü yapemm gelemmmm

öle yapyomm canımmm
böleee ıımmm çokk güzell çok güzell diorummm pskolojğimi rahatlatıorum hiç olmassaa
2. fincanıma geçtimmm bugün bide akşam içerinnn artıkk

aynen öyle nazımmm bende öyle yapcam ya sanki kırmızıların geleceği belli oldu bacaklarım kasıklarım ağrıyorr offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…