- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.261
canım baya geçcisin bugün anlaşılan tünaydınnn sanaa
nazzzcımmm ben bu akşamm iki meryem suresini de okuycamm inş... Rabbimin izniylee...ama bundan sonraaa listeye beni ekleme canımmm...çünküüü laptopummm garantiyee gidicekk malesefff yarınn gönderiyorummm...ne kadar sürede gelirr bilemiyorummm benim yüzümden arkadaşlarınnn duaları sureleri eksikk kalmasınnn... bilgisayarımm gelincee tekrar girmeye başalıycamm özlerimm ben buralarııı...o zaman tekrar okurumm kızcelerr içinnn dualarr RABBİMİN izniyleee...
Canim senin yazdiklarinda bi yanlislik olmasin yumurtlamadan 14 gun sonra regl oluyosun. 8 gun once yumurladim diyosan 6 gun sonra regl olman lazim. bata 10 gun varsa 4 gun once yumurtladin . bole pespese yazinca tavuk muyuz beee diyesim geldibenimde size bi sorum oalcak kızlar;
bu son 1 haftadır kasık ağrım ve bel ağrım var. bat a daha 10 gün var ama yumurtlama günümden 8 gün geçti. sizce bu ağrılar hamilelik belirtileri olabilirmi ? test yapcam ama hüsrana uğramamak için yapamıorum.. :18:
Umitsiz olup sasirmak sevinmek istiyorum :)Mersahım olurmu öle yaa ümitsizlik yokbenim kasıklarım ve bel ağrım var acaba üşüttümmü yoksa hamişlik belirtisimi çatlıorum meraktan :18:
Mimorem nasilsun canimherkese günaydinnnnnn....
yok beaaaa mersahımmm sertifika sınavımm kurstannn
yok canım buraya değil,profil resmim yoktu benim onu yapmaya çalışmıştım onu sordum ,
ama yaptım karıştıra karıştıra sonra da
Allah kabul etsin canımmmm zikzakıma oku derim edama eklemem seni sen geldim okucam diene kadaa
bende bura sanıdm saaa uygulanmalı yaptım dıı sene yapmşş akllı canomm benimmm
biliyorum tatlim tadi igrenc. cubuk tarcin koy icine daha iyi oluyor. ama napcan iccen iste. biraz alisinda daha iyi oluyor. dogru iciyorsun deva,m Allah sufasini tez versin insalllaaaaahhh-....
haklisin walllaaa, öglen olmus. hastaliktan hic keyfim yokk valla... ne yapsam tadim yok. sabah öglen farkinda bile degilimmm
saoll mersahımmm haletyommm yavaş yavaşşşCanim senin yazdiklarinda bi yanlislik olmasin yumurtlamadan 14 gun sonra regl oluyosun. 8 gun once yumurladim diyosan 6 gun sonra regl olman lazim. bata 10 gun varsa 4 gun once yumurtladin . bole pespese yazinca tavuk muyuz beee diyesim geldi
Umitsiz olup sasirmak sevinmek istiyorum :)
Mimorem nasilsun canim
More ne sertifikasi aliyon yardima gelem mi.
eda kızceye de okurummm nazımmmm... 4 tane okurummmm RABBİMİN izniyleee...bu akşammm...
almadım o tarçından beaa dedim bu kada iğrenç olmas yanlış yapyomm sanıdm vallaaa
demek doğruuu aman ii barim ölee kapayım gözümü içimmm yanında tatllı bişyler alyom bi içyom 2 yiyiomm
inşallahh canımm yaww şimdii adet bitena kada içcem sonraa bırakcamm
haklisin walllaaa, öglen olmus. hastaliktan hic keyfim yokk valla... ne yapsam tadim yok. sabah öglen farkinda bile degilimmm
nazım ballan tatlandırsan olmuyomu kiiii
bilmiomki canımmmmmiaoremmm çubuk tarçın demiş aama unutum onu almadım dıı :26::26::26::26:
artık yanında atıştırmalıkk alyomm öle içyommm:26::26::26:
tiksinerek içme canım yinede sevmeye çalış sen şifam olacak de iç yarasınn
öle yapyomm canımmm
böleee ıımmm çokk güzell çok güzell diorummm pskolojğimi rahatlatıorum hiç olmassaa
2. fincanıma geçtimmm bugün bide akşam içerinnn artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?