Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw ne var bu cayda neka güzel tadi varrrr alla alla yaninda tatli ne yiyosunku etkisi azalmasinnn sonramm

Allah kabul etsin inşallahhh
[/QUOTE]

morem sendemi hastasin yaw bizim batimizda yakin birbirine

Depresyondayyiiimmmm.....diye sarki söylicem simdi yaaaa......

morelim sifirlandi bugün.....damla damla kirmizilar geliyor gibi

üfff yaaaaa neden böyle oluyor, gecende gazetede gördüm, yeni dogmus bebisi, cöpe atmislar, bebis ölmüs...böyle anneler var, bizlerse burda bekliyoruz onlar kiymetini bilmiyor...neden böyle yaaaa.....
herseyde vardir bir hayir, ama ben böyle cok üzülüyorum

biliyorum tatlim tadi igrenc. cubuk tarcin koy icine daha iyi oluyor. ama napcan iccen iste. biraz alisinda daha iyi oluyor. dogru iciyorsun deva,m Allah sufasini tez versin insalllaaaaahhh-....

igrencmi tadidegil valla

yaw bu caylarin tek savunucusu benim galiba bi bana güzel tat veriyolar galiba torpilliyimmm

sağol yasakımmmmm canımmmmm arkadaşımmm, darısı başına inşallah...
nasılsın canım, görüşemiyoruz , :13: :13: :13:

canocanim kiscem burdamisinnn

insallahh yawrukusumm

sol bitanem iyiyimmmm ah bide havalar güzellesse burda daha iyi olacamdaa daaha cok sogukk

sen nasilsin canocanimmmm kuzucugun belirtileri varmi hiccc

:26::26::26:basam simdi ben anlamadim o zaman gecen hafta gelen bi kac damla neyin nesiydi

bende sabah gazetede gördüm bi haber annesi 11 yasindaki oglunun kafasini baltayla parcalamissskocasindan ayriliyomuss depresyondaymisss off nasi sinirlendimmmmrabbim senin bi bildigin vardir dedimmm

bilmiyorum iste ne oldugunu, hala kasik agrim var sag tarafta böyle akintiyla birlikte pembemsi birsey geliyor, yani akintida var, tek acik kan degil yani....
bilmiyorum halada agrim var ....cok üzülüyorum iste yaaa...ahhhh ben bir anlasam gecen haftayi, benim batim esasinda yarindi, simdi böyle birsey geliyor, benim ne karnim agriyor (benim adetimde hep karnim agriridi, simdiye kadar bir belirti yoktu bir kasik agrisindan baska)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…