Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlaaaaarrrrrrrr nasılsınızz bakalım ben fena gribe yakalandım sırf bu yüzden 23 mart en yüksek yumurtlama gününü kaçırdım diğer bütün günleri değerlendirdik... bakalım artık nasip..................hala hastayım yaa iyileşemedim hap da almıyorum haliyle hamile filan kaldıysam diye ......... daha çok var bata bakalım.. nasip Rabbim sağlıkla geleceği zaman versin fazla bekletmesin inşallah hiçbirimizii

yaw ne var bu cayda neka güzel tadi varrrr alla alla yaninda tatli ne yiyosunku etkisi azalmasinnn sonramm

yaww neresii güzelll yasakım yawwww pess valla açıı kızz dadıı içimi açıtıoo valaaa :120::120::120::120::120::120::120::120::120:

morem kis sen ütüde yaparmiydinnnnekadan hamaratsinnnn

hemde çokk sıkk yasakımmm buraya şunu yapyom bunu yapyom yazmıorum dşe bişey yapmıo gibi faln olyom bazennn ben sabah 7 den sonra yapyom normalde işlerimii temiliğimi sonra saat 10 gibi gelyom bura ondan hep burdayımmm bu gün geç kalktımmm çok kan kaybım vaaa

canocanim kiscem burdamisinnn

insallahh yawrukusumm

sol bitanem iyiyimmmm ah bide havalar güzellesse burda daha iyi olacamdaa daaha cok sogukk

sen nasilsin canocanimmmm kuzucugun belirtileri varmi hiccc

burdayım tatlım,
evet almanya da havalar çok soğukmuş, burasıda çok soğuk aslında bir türlü güneşi göremedik, dün biraz ılıktı ama bugün kar yağmış gibi bir soğuk var...

bende çok şükür iyiyim canım dün gittik doktora keseciğimizi gördük çok şükür,
haftaya da miniğimizi görmeye çağırdı doktorumuz...

belirti olarak pek bişey yok tatlım, sol kasığım ağrıyor, idrar sıklaştı,uykum istediğim başladı,
birdeee çok erken biliyorum ama ben çok acıkmaya başladım ya,
diğer hamileliğimde hiçbirşey yiyemiyordum ama bunda gayet güzel herşeyi istiyor canım ve yiyebiliyorum,
böyle olursa çok erken kilo alıcam... :18: :18: :18:

cok gecmis olsun zuhalimm:26::26::26:belli olmaz zuhalim calismissiniz yine spermeler 72 saat ne yasiyo zatenn

Son düzenleme:

yerim senin findiginiiii maslalahhh kuzucugumaaa:46canocanimmmm meyveyi ne cok ye hamur isinden uzak dur ama tatli ne cok tüketme 12.haftaya kadar 2 kilo yu gecme fazla alma

girme moree oraya çık çıkk

dur bakemm hemen bulduğun depreyona girionnn aşk olsunn hemen bölee çökmek olumu beaaa ii düşünn iii

daş yesin onlaaa
iştee doğurmakla ana olmuooo
rabbimmm herkesin herşeyin hayırlsını versinn :26::26::26::26:

yaw sen yazmasan bilem gördüm hamratliginiii nasi kurabiye ne yapmistinnn

kan değil yanii pembemsii akıntı oo :26::26::26::26:
hastalanmıo olabiliisn belki yerleşme kanamsıdırr :26::26::26:

hayırlısı olsun zuhalimmm inşalahh tutmuşturr mayaa
oynayalımm şöleee iki çiftetteliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…