- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.301
hoşş gelsinn yasakımmm
yaw ne var bu cayda neka güzel tadi varrrr alla allayaninda tatli ne yiyosunku etkisi azalmasinnn sonramm
yaww neresii güzelll yasakım yawwww pess valla açıı kızz dadıı içimi açıtıoo valaaa :120::120::120::120::120::120::120::120::120:
morem kis sen ütüde yaparmiydinnnnekadan hamaratsinnnn
canocanim kiscem burdamisinnn
insallahh yawrukusumm
sol bitanem iyiyimmmm ah bide havalar güzellesse burda daha iyi olacamdaa daaha cok sogukk
sen nasilsin canocanimmmm kuzucugun belirtileri varmi hiccc
kızlaaaaarrrrrrrr nasılsınızz bakalım ben fena gribe yakalandım sırf bu yüzden 23 mart en yüksek yumurtlama gününü kaçırdım diğer bütün günleri değerlendirdik... bakalım artık nasip..................hala hastayım yaa iyileşemedim hap da almıyorum haliyle hamile filan kaldıysam diye ......... daha çok var bata bakalım.. nasip Rabbim sağlıkla geleceği zaman versin fazla bekletmesin inşallah hiçbirimizii
morem sendemi hastasin yaw bizim batimizda yakin birbirine
burdayım tatlım,
evet almanya da havalar çok soğukmuş, burasıda çok soğuk aslında bir türlü güneşi göremedik, dün biraz ılıktı ama bugün kar yağmış gibi bir soğuk var...
bende çok şükür iyiyim canım dün gittik doktora keseciğimizi gördük çok şükür,
haftaya da miniğimizi görmeye çağırdı doktorumuz...
belirti olarak pek bişey yok tatlım, sol kasığım ağrıyor, idrar sıklaştı,uykum istediğim başladı,
birdeee çok erken biliyorum ama ben çok acıkmaya başladım ya,
diğer hamileliğimde hiçbirşey yiyemiyordum ama bunda gayet güzel herşeyi istiyor canım ve yiyebiliyorum,
böyle olursa çok erken kilo alıcam... :18: :18: :18:
Depresyondayyiiimmmm.....diye sarki söylicem simdi yaaaa......
morelim sifirlandi bugün.....damla damla kirmizilar geliyor gibi
üfff yaaaaa neden böyle oluyor, gecende gazetede gördüm, yeni dogmus bebisi, cöpe atmislar, bebis ölmüs...böyle anneler var, bizlerse burda bekliyoruz onlar kiymetini bilmiyor...neden böyle yaaaa.....
herseyde vardir bir hayir, ama ben böyle cok üzülüyorum
evet moree ben 26 günde hstalanıorummm sanırm artık normalde döndmm çok şükrrrr
:26::26::26:basam simdi ben anlamadim o zaman gecen hafta gelen bi kac damla neyin nesiydi
bende sabah gazetede gördüm bi haber annesi 11 yasindaki oglunun kafasini baltayla parcalamissskocasindan ayriliyomuss depresyondaymisss off nasi sinirlendimmmm rabbim senin bi bildigin vardir dedimmm
cok gecmis olsun zuhalimm:26::26::26:belli olmau zuhlim calismissiniz yine spermeler 72 saat ne yasiyo zatenn
hemde çokk sıkk yasakımmm buraya şunu yapyom bunu yapyom yazmıorum dşe bişey yapmıo gibi faln olyom bazennnben sabah 7 den sonra yapyom normalde işlerimii temiliğimi sonra saat 10 gibi gelyom bura ondan hep burdayımmm bu gün geç kalktımmm çok kan kaybım vaaa
bilmiyorum iste ne oldugunu, hala kasik agrim var sag tarafta böyle akintiyla birlikte pembemsi birsey geliyor, yani akintida var, tek acik kan degil yani....
bilmiyorum halada agrim var ....cok üzülüyorum iste yaaa...ahhhh ben bir anlasam gecen haftayi, benim batim esasinda yarindi, simdi böyle birsey geliyor, benim ne karnim agriyor (benim adetimde hep karnim agriridi, simdiye kadar bir belirti yoktu bir kasik agrisindan baska)
daş yesin onlaaa
iştee doğurmakla ana olmuooo
rabbimmm herkesin herşeyin hayırlsını versinn :26::26::26::26:
bende ondan ümitliyim galiba =) nasip canımm benim......... bekleyip göreceğizzz
kızlaaaaarrrrrrrr nasılsınızz bakalım ben fena gribe yakalandım sırf bu yüzden 23 mart en yüksek yumurtlama gününü kaçırdım diğer bütün günleri değerlendirdik... bakalım artık nasip..................hala hastayım yaa iyileşemedim hap da almıyorum haliyle hamile filan kaldıysam diye ......... daha çok var bata bakalım.. nasip Rabbim sağlıkla geleceği zaman versin fazla bekletmesin inşallah hiçbirimizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?