- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.481
ahahaha evet iste bende onu diyorum yaaaaaa.... adet bitince basla calismaya... iki güne bir.... bak bana 11 16 subat dedi. ben 21 subatta hamile oldugumu ögrendim. doktoru dinlesem bir sonuc cikmayacakti... adetimden 3 gün sonra yumurtlamisim...
Ben ben beni open yok mugel bende seni öpümayyy özlemişim valla
okuyunca özelden yazarım canım bu akşam okumasam bile yarın sabah okurum mutlaka
amin insallah canim
yok yok ayni canim, sonuc cikiyor, testler biraz kücük, ama yinede sonucu ayni, haberin olsun, nette daha ucuz...pahali hemen iyi olur diye birsey yok, ben denedim, ayni yani
evet yasakcimada söyledim
evet cok zor bir duygu,
annannemin adi naile ...tsk ederim kizlar dualariniz icin...
tamam komutanım test yapmam kızma anladm ne demek istedğni .. yaa benm sorunlar var ya biliyosunuz yumurtlama olmayabilir belki de .. sadece denicem ama akıbetini bilemicem artık kısmet canım .. zaten perşembe kontrolüm var dr söyler belki çatladıysa da çatlamadıysa da .. bugünden başlyrum çalışmalara hayırlısıyla
effttt yasakdan bişecik kaçmaz
Ben ben beni open yok mu
Canin basin sagolsun. rabbim sizlere sabir versin.
amin insallah canim
yok yok ayni canim, sonuc cikiyor, testler biraz kücük, ama yinede sonucu ayni, haberin olsun, nette daha ucuz...pahali hemen iyi olur diye birsey yok, ben denedim, ayni yani
evet yasakcimada söyledim
evet cok zor bir duygu,
annannemin adi naile ...tsk ederim kizlar dualariniz icin...
gel bende seni öpümayyy özlemişim valla
okuyunca özelden yazarım canım bu akşam okumasam bile yarın sabah okurum mutlaka
ipkecimmm, aslan pencesi ve civan percemini arastir netten. eskiden ebe kadinlar kisirlik tedavi ederlermis. yani eskiden kisir sandiklari kadinlarin belki kistleri vardi belki yumurtlamiyordu vs.... yani bu kadar genis perspektifleri yoktu... o yüzden bence hamile olmadigindan eminsen hemen bu caya basla... belki sifasi budur...
ipem özellikle internet alisverisini benim kadar yapan kisi varmi bilmiyommmhaplarimi bilem netten alirim online eczaneelerdennn
yaw calismaktanda biktimneyseki simcik öyle bi derdim yok
Ben ben beni open yok mu
gız hoşgeldinnnn
yaw calismaktanda biktimneyseki simcik öyle bi derdim yok
gel senide öpemBen ben beni open yok mu
şhamilim kıııııııııııııııızzz yanlış adamı seciverdin gariiiiiiii ben örtmen değilim mersahımız örtmen yada yanlış alıntı yaptın
Hosbulduk tatlimgız sende hoşgeldinnn
Melegim ortmen mi oldunhamilim kıııııııııııııııızzz yanlış adamı seciverdin gariiiiiiii ben örtmen değilim mersahımız örtmen yada yanlış alıntı yaptın
o tavukta ne
gel senide öpemörtmenim canım benim seni unuturmuyum yaw hiç
Hosbulduk tatlim
Melegim ortmen mi oldun
İyilik canim sen nasilsin
Otobusteyim size yetisiyom
bende seni görmeyince öslüyom melekimmtamam kiscem zaten carsambaya kadar denmisti
ayyyyy canimmm sen ondan istiyon ovu testiniiiii.:))))) ee tabii sen bayagi bir eski evlisin bize göre:)) bende var 5 tane göndercem sanaaaa. testte var... ama sen calismalara baslicanda haber ver...
canım onu içiyodum geçen ay bu ayda devam edicem de .. şimdi bu haftalar çalışma günleri devam ediyimmi yine de onu da bi açıklığa kavuşturalım da hele ???
yaw hemen geliomu kaç günde ulaşıyo eline ??
geçen aylarda bana da öle olmuştu yaa göresim yoktu kocişi
yaww ben öptüydüm ya
slm
hayalim ben adet oldum ya okuyamıyom duaları napcazzzzzz
kızcelerim hepinizi öptüm
akşama görüşürüz inş
gördünmü erkenden burdayim bensabah özel bi yerde isim vardi da o yüzden erken kalktimmm simcik uykum geldi ama geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?