Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw calismaktanda biktim neyseki simcik öyle bi derdim yok

gel bende seni öpüm ayyy özlemişim valla
okuyunca özelden yazarım canım bu akşam okumasam bile yarın sabah okurum mutlaka
Ben ben beni open yok mu

Canin basin sagolsun. rabbim sizlere sabir versin.

gız hoşgeldinnnn

basam saan güvenip alcam bi tanidgim hic memnun kalmadiii...forumdada iyi seyler yazmiyoduu

canım onu içiyodum geçen ay bu ayda devam edicem de .. şimdi bu haftalar çalışma günleri devam ediyimmi yine de onu da bi açıklığa kavuşturalım da hele ???

ipem özellikle internet alisverisini benim kadar yapan kisi varmi bilmiyommm haplarimi bilem netten alirim online eczaneelerdennn

yaw hemen geliomu kaç günde ulaşıyo eline ??

yaw calismaktanda biktim neyseki simcik öyle bi derdim yok

geçen aylarda bana da öle olmuştu yaa göresim yoktu kocişi

Ben ben beni open yok mu

Canin basin sagolsun. rabbim sizlere sabir versin.

yaww ben öptüydüm ya

gız hoşgeldinnnn

slm

gördünmü erkenden burdayim bensabah özel bi yerde isim vardi da o yüzden erken kalktimmmsimcik uykum geldi ama geri

ayyyyy canimmm sen ondan istiyon ovu testiniiiii.:))))) ee tabii sen bayagi bir eski evlisin bize göre:)) bende var 5 tane göndercem sanaaaa. testte var... ama sen calismalara baslicanda haber ver...

aynen erken evlenmeninn acisini cekiyomm

hayirrrr calisma günlerinde devam etmee... sen sadece adet günlerinde iccc..... iyi iyiy gecen ay ictin mi günde 3 kere? o zaman senden de umutu olabilir bu ay..:))

kızcelerim hepinizi öptüm
akşama görüşürüz inş

tmm canım hadi bakalım görüşürüz inşallah

gördünmü erkenden burdayim bensabah özel bi yerde isim vardi da o yüzden erken kalktimmmsimcik uykum geldi ama geri

yaww erkenden kalkınca böle oluyonuz işte .. işe gelince hele bi de,ben bugn eğer birkaç işlemim olmayaydı öğlen gelcektm işe, o kadr uyanmak istemedm.. zaten dün 11 de uyudum, yani aslında 10 da uyudum, saatler alındı ya çok sarstı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…