Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dur ben öpim bariiiiiii

örtmenim habbitem hosgeldinnn

o tavukta ne
gel senide öpem örtmenim canım benim sen unuturmuyum yaw hiç

Hosbulduk canlar open opene tam simaracagim ama eve geldim ben arada bakarim size. bu kiz gidip geliyo deli mi demeyin

miamorem hemencik yumurtlamış da böle, maşşallah verimli hatun miamore

hemen gel bekliyrum örtmenm

yokkk annem verimli deiglimmmm... bu caylarin syesinde. simdi cinsel yasantimi burada dökmeyim istersen ama emin ol verimli degildimmmmmm. yumurtlamam cok zordu aslinda, yastan dolayi yumurta sayim yaridan azdi... bu caylar mucize diye bagiriyorum ama dinleyen beri gelsinnn...

bende seni görmeyince öslüyom melekimmtamam kiscem zaten carsambaya kadar denmisti

Hosbulduk tatlim

Melegim ortmen mi oldun

İyilik canim sen nasilsin
Otobusteyim size yetisiyom
birden örtmen oldum yaaaaaaaaaaa
gördünmü erkenden burdayim bensabah özel bi yerde isim vardi da o yüzden erken kalktimmmsimcik uykum geldi ama geri
maşşallah
canım bundan sonra hep böyle erken görmek istiiyom seni sakın öğlen uyuma akşama erken yatar uyursun bak görcen daha iyi kanar o zaman uykun...

ne demiş atalarımız erken kalkan yol alır

dorusun melekimm atalarimizda doru

hayirrrr calisma günlerinde devam etmee... sen sadece adet günlerinde iccc..... iyi iyiy gecen ay ictin mi günde 3 kere? o zaman senden de umutu olabilir bu ay..:))

içtim canım ama çok düzenli olamadı.. bi de aslanpençesi eksikti civan vardı sadece onu içtim.. tamam çalışma günlerinde içmyrum .. adet günlerinde devam edicem çaylara tekrar.. bu cumaya kadar bu siklusun akıbeti belli olur zaten .. ondan sonra ne var ne yok içebilirim sanırsam .. bakalım çatlarsa belki umutlanırım biraz ???

insaalllah kuzum ben inaniyorummmm..olucakkkkk... yasin kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…