- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.521
ah ah öslemim garim türkiye gibisi varmi
alamanlarin kendide sogulk ülkeleride sogukk
yokkk annem verimli deiglimmmm... bu caylarin syesinde. simdi cinsel yasantimi burada dökmeyim istersen ama emin ol verimli degildimmmmmm. yumurtlamam cok zordu aslinda, yastan dolayi yumurta sayim yaridan azdi... bu caylar mucize diye bagiriyorum ama dinleyen beri gelsinnn...
gız orda pek komşuluk yok diyolar dorumu:44::44::44::44::44:
kambersiz dügün olmazz
kambersiz dügün olmazz
karıştı sayfalar melekimi örtmen yaptım gızzzzz
yok doru valal bi apartmanda 93 daire var cogunu asansörde taniyommmmm bilemm
nee???? ne alaka ?:)))) anlamadimmmmmmmmmm
kiscem dedinya hani yumurtlamayla alakali cayi övüyodun yanima beri gelsin kislar ne dedinyaaa bende geliyodum yaninaaa
yerim seni kis ne tatlisinn
gız türkiye de komşuluk 1 numara valla çok sıcagızzz...sen buraya geliyomusunnnn
yokkk annem verimli deiglimmmm... bu caylarin syesinde. simdi cinsel yasantimi burada dökmeyim istersen ama emin ol verimli degildimmmmmm. yumurtlamam cok zordu aslinda, yastan dolayi yumurta sayim yaridan azdi... bu caylar mucize diye bagiriyorum ama dinleyen beri gelsinnn...
izmire hic gelemiyommm yaw öslemimmizmire yolum düserse seni görmek istiyom ama
yaww miamorem anlıyorum seni .. çaylara devam edicem ben zaten .. sana demek istediğim bendeki durum komplike biraz.. aynı anda birkaç şeyden sorun çıkabiliyo .. stabil bir hasta değilimkişuan PRL yüksek zaten folikul var yumurtlama olcakmı belli dğl ?? kurusıkı denicez orası ayrı da.. hani ilaç kullanyrum, deneme yapmaya çalışıyorum ortaya bi karışık yapyrum kafam bulanıyo benm de :44::44::44:
aaaaa ahahaaaaa hmmmm ah so! ahahahaha. anladim simdi gel gel. ama sende calisma yok bosa harcama caylari:)))
gız teşekür ederim senden almanya kokusu alırım gariiiiii
alamanyada kimin kimsen varmi hamilimm
harcarmiyim gözüm gibim bakiyommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?