- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.541
yok kız ama amerikada eşimin teyzesi var o olur mu
insaalllah kuzum ben inaniyorummmm..olucakkkkk... yasin kac?
ufff kuzu yaaaaa....walla söyle yardim edicek bisi varsa yapalim... icim daraldi, beynim durdu... kac yasindasin da bu kadar seyin var seninnn???
wavvv amerika hebenim kismem yok ordaaa
hayalim ne çayları bunlar bende iççem gariiiiiii
yaa sekerim Loori nerde... artik girmiyor mu topige...?
öncelikle aramıza hoşgeldin canım
bizim topikte bir bat listesi yok, topik ilk açıldığında da bat listesi yapmama kararı almıştık kızlarla... bu benim 10 ay boyunca başka topiklerde bat listelerinde aydan aya kaymam ve sinir stres olmam sonucu aldığım bir karar ayı önemsemiyoruz bat listesi de yapmıyoruz dedik; sonucunda bu topik çıktı
tez vakitte güzel haberlerini alalım inşallah
öslemim aktarciya git civanpercemi ve aslanpencesi al reglin baslayinca günde 3 bardak ic.sabah öglen aksam icecenn taze yapacan herdefasindaaa..reglin bitince icmeyi kesecen ama... bak miamore faydasini gördü simcik hamile
32 yaşndaym ben .. bekarlıktan beri adet düzensziliği var, pko da dendi bç dönem, bazen prl yüksek çıkıodu bazen kist oluodu .. geçen ay biliosun kist vardı söktürücüden kaç gün sonra zor gördüm(
bazı şeyler mesela incir ovulasyona iyi gelio, maydonoz suyu adet söktürüyo ama bunlar aynı zamanda PRL yükseltymuş .. ben bilip bilmeden biyeri yaparken başka biyeri bozmaktan korktuğm için .. bir de fazla müdahele edip de asıl sonuçlarımın etkilenmesinden çekindiğim için arada kalıyorum ?? bi yandan sıkıntı çekiyo, bi yandan çözüm arıyo, bi yandan da tedirgin oluyorum anlıcağınız .. daraltmak istemedm de durumum karışık ya onu ifade etmeye çalıştım işte(((
Kizlar annanneme herkes bir fatiha okuya bilirmi...????
loorim en son persembeydi galiba gelmisti..esi hastaydi en son bide osterden dolayi evde demisti..bide bugün doktora gidecek ti bence bi kac saat sonra gelir doktordan gelince kesin haber veriridi cünküü
vay be isimleri degişik biraz ama alcam kız hamile kalmak için mi bu çaylar
okudum canım Allah mekanını cennet eylesin
baska sorunu varmi bilmiyommm.....iyi bir sorunu yoksa sorun degil..... cok özledim. tr den gelince ona gidecegim cy icmeye nasip olursa...
daralmamak elde mi? ben her zaman "mutluluk paylasildikca cogalir"a inanmisimdir. hümanist bir yapimda vardir hani:) o yüzden ben diger arkadaslarimin sahip olamadigi biseylere sahipsem tek basima mutlu olamam. ama hepimiz sahip olursak hep beraber mutlu olabiliriz, hemde duple:)))) bence dur ve nefes al..... bedeninde nefes alsin. her duydugun tedaviyi uygulama... bebek icinde kafana takma bakalim. maydonoz suyu gecici cözüm... bu caylar adet düzenleiyici getirici degill... biraz dinlen nefes al uygula...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?