Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

insaalllah kuzum ben inaniyorummmm..olucakkkkk... yasin kac?

ufff kuzu yaaaaa....walla söyle yardim edicek bisi varsa yapalim... icim daraldi, beynim durdu... kac yasindasin da bu kadar seyin var seninnn???

32 yaşndaym ben .. bekarlıktan beri adet düzensziliği var, pko da dendi bç dönem, bazen prl yüksek çıkıodu bazen kist oluodu .. geçen ay biliosun kist vardı söktürücüden kaç gün sonra zor gördüm (
bazı şeyler mesela incir ovulasyona iyi gelio, maydonoz suyu adet söktürüyo ama bunlar aynı zamanda PRL yükseltymuş .. ben bilip bilmeden biyeri yaparken başka biyeri bozmaktan korktuğm için .. bir de fazla müdahele edip de asıl sonuçlarımın etkilenmesinden çekindiğim için arada kalıyorum ?? bi yandan sıkıntı çekiyo, bi yandan çözüm arıyo, bi yandan da tedirgin oluyorum anlıcağınız .. daraltmak istemedm de durumum karışık ya onu ifade etmeye çalıştım işte (((

hayalim ne çayları bunlar bende iççem gariiiiiii

öslemim aktarciya git civanpercemi ve aslanpencesi al reglin baslayinca günde 3 bardak ic.sabah öglen aksam icecenn taze yapacan herdefasindaaa..reglin bitince icmeyi kesecen ama... bak miamore faydasini gördü simcik hamile

Son düzenleme:
yaa sekerim Loori nerde... artik girmiyor mu topige...?

loorim en son persembeydi galiba gelmisti..esi hastaydi en son bide osterden dolayi evde demisti ..bide bugün doktora gidecek ti bence bi kac saat sonra gelir doktordan gelince kesin haber veriridi cünküü

Son düzenleme:

pazartesim sen yokken biz nazımaa ısrarla bat listesi yaptırdık canım,,en başa ister koyun ister koymayın farketmez aarada nazdan istiyoruz koymasını herkes birbirini bekliyor heyecanla,,zaten sadece isteyenler yazıldı canım

öslemim aktarciya git civanpercemi ve aslanpencesi al reglin baslayinca günde 3 bardak ic.sabah öglen aksam icecenn taze yapacan herdefasindaaa..reglin bitince icmeyi kesecen ama... bak miamore faydasini gördü simcik hamile

vay be isimleri degişik biraz ama alcam kız hamile kalmak için mi bu çaylar

daralmamak elde mi? ben her zaman "mutluluk paylasildikca cogalir"a inanmisimdir. hümanist bir yapimda vardir hani:) o yüzden ben diger arkadaslarimin sahip olamadigi biseylere sahipsem tek basima mutlu olamam. ama hepimiz sahip olursak hep beraber mutlu olabiliriz, hemde duple:)))) bence dur ve nefes al..... bedeninde nefes alsin. her duydugun tedaviyi uygulama... bebek icinde kafana takma bakalim. maydonoz suyu gecici cözüm... bu caylar adet düzenleiyici getirici degill... biraz dinlen nefes al uygula...

loorim en son persembeydi galiba gelmisti..esi hastaydi en son bide osterden dolayi evde demisti ..bide bugün doktora gidecek ti bence bi kac saat sonra gelir doktordan gelince kesin haber veriridi cünküü

iyi bir sorunu yoksa sorun degil..... cok özledim. tr den gelince ona gidecegim cy icmeye nasip olursa...

zaten duruyorum şuan da pek bişe yaptığm yok.. bu hafta çalışma haftası işte .. bebek için de, bir defa kalıp da sonrasında kalamamak çok koydu bi dönem aşırı etkilendim ve üzüldüm ( ama şimdi braz daha nötr kalmaya çalışıyrum .. bilyrum bu çayları iyi öğrendm, adet görünce devam edicem zaten .. perşembeye görücez bakalım kendiliğinden çatlama olabilmişmi .. şuan yumurta çatlama boyunutna gelmişti esasında.. bi LH pikini yapamazsa bu vucudum napam ben bunu napam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…