Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iğnem 15. vuruluyorum işte durum morarmalar hariç iyi diyelim iyi olalım... sen nasılsın senin nasıl gidiyor...

hoşbulduk canım teşekkürler şükür sen nasılsın??

bendee iyimm canımm ne olsunn kırmızılarınn bitmesinii bekliyorummmm çalışmalaraa başlamak içinnn buayy dan çok umutluyummmm inşallahh olacakkk

pureipek iyiyim sen nasılsın

sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz işte .. senin nicin pek güzel yaa hızlı kızçe

gelir o biraz taze şimdi mevzular canı sıkılmıştır tabi .. bakalım belki akşam yarın filan gelir .. bence diğer kızçelere de üzüdü yeterince desteklenmediğini de düşünüyo galiba biraz da ondan böle sanırım ..

yaa ona özelden yazsaydın diyen kişi, topiğin orta yerinde, kıza ukala demekten hiçbir çekince duymadı ama ??????

başlasın evet kampanyalar isteriz isteriz hancekimizi isterizz

hayır canım benim demek ki çatlama boyuna geliyor ki sana iğne vermiyor, aynen öyle şükür tabiki...bu arada klomen mi kullandır??

canim benim o kisi yasakhayalin arkadasiymis.. yasakhayal arkadasinin yazdiklarinda kötü bisi görmedi, hancek in alinacak bir seyi yok dedi. kiz da yüz buldu sanirim. ondan yoksa kimse hancek e öyle konusturtmazdi...

aynennnnn bizde variz buradaaaa. Biz Hancek i biliyoruz o bizi biliyorrr.... gelsin yaaaaa

Hayatım durumları biliyorsun,bide bu aralar zaten zor günler geçiriyordum hepsi üst üste gelince çok canım acıdı..Hayır bide üzüldüğüm konu beni tanıyan arkadaşlar bile savunmadıya beni ona yanıyorum

Sen cansın biliyorsun dimi
canım hoşgeldin..........
bendee iyimm canımm ne olsunn kırmızılarınn bitmesinii bekliyorummmm çalışmalaraa başlamak içinnn buayy dan çok umutluyummmm inşallahh olacakkk

hayırlısı olsun inşallah bu ay olur hiçbir zaman umudunu yitir me bu ay olmaz öbür, öbürü olmaz sonra sadece sabır edecez bu süreçte Rabbim hayırlı zamnda elbet duyar duamızı

yaww bu kadar mı olur .. nasıl candan istediydik .. Allahım göbüşüme bebiş ver desem olcekmiş meğersem :)) neyse hancekim geldi ya bebişim de gelir yakında

ayyy insaalllllahhhhhhh... hepinizin ki gelir insalllahhh.. iki salavat arasi dua etmeyi unutma... aklina her geldigin de iki salavat arasi dua ett....

kimsenin seni savunmasına gerek yok tatlım.... bırak Allah aşkına ufacık birşey kim ne düşünürse düşünür..... sen keyfine bak,kenara çekilme

Purem ipeğimmm canımmm evet aslında bu arkadaşta çok kırdı ve üzdü beni tanımadan yargısız infaz yaptı neredeyse ukalada oldum sayesinde ki benim nasıl pişman olduğumu herkes gördü okudu ben ona üzülürken birde üzerine böyle laflar duymayı bilemiyorum ama haketmedim zaten çok kötü günler geçiriyorum az çok biliyorsundur,sonuçta insanız kadınız hepimizde hepimizin burada olmasındaki ortak nokta belli,ben buraya sıkıntılarımdan üzüntülerimden biraz olsun kurtulmak için geliyorken yaptığım bir yanlış yüzünden neredeyse idam edildim

hayır canım benim demek ki çatlama boyuna geliyor ki sana iğne vermiyor, aynen öyle şükür tabiki...bu arada klomen mi kullandır??

yaa nuarinim klomen kullandm geldi boyuta 22 mm daha ne olcak ama uygun olmayan durumlar vardı vermedi iğne işte .. ee şimdi kendiliğinden çatlarsa çatlıcak yoksa boşa geçicek işte napalım ...

nickin hakkını vermeye çalışıyorum.
bugün rutin bebek sitelerime bakmamıştım onlara bakıyorum sıkıldım işten güçten

iyi ettin hızlı kızçem benm .. takıl biraz buralara

canim benim o kisi yasakhayalin arkadasiymis.. yasakhayal arkadasinin yazdiklarinda kötü bisi görmedi, hancek in alinacak bir seyi yok dedi. kiz da yüz buldu sanirim. ondan yoksa kimse hancek e öyle konusturtmazdi...

bilemicem artk detayları.. nolursa olsun herkes birbirine saygı göstermelive özellikle eleştirdiği şeylerden bizzat kaçınmalıdır .. ben böle gördüm böle biliyorum yani ...

son bikaç sayfayı okumadınmı kızçem ??? sana kave yapammı

cıkkkkk... bilmem ben ayrıca burda bi takım insanlar aynı düşünce yapısında ben senin arkadaşın deilim... ve herkese anladığı dilden cvp vereceksin... o yüzden bende uluorta yazdımm... o yüzden hiçbir çekince duymadım...ahhh ah laftan anlamıyosunuz hal konu kapandı dedikçe uzatyosunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…