- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.741
iğnem 15. vuruluyorum işte durum morarmalar hariç iyi diyelim iyi olalım... sen nasılsın senin nasıl gidiyor...
hoşbulduk canım teşekkürler şükür sen nasılsın??
Afferim kizimaaaa.. sana da yakisan buydu... hosgeldin kuzumm...
Selam canlarr
pureipek iyiyim sen nasılsın
canımm nee olmuşsaa olmuşş burdaa birtekk o kişiler yokkii biriylee takıştıı diyee birsürü kişiylee nedenn görüşmüyorrrr yapmasınn gelsinnn istemediğii kişilerlee konuşmasınn nee olurkiii yanlışmıı düşünüyorumm
aynen yaa... Hancekcim dedi zaten keske özelden yazsaydim diye... ama zaten disardan karisan olmasaydi hic böyle olmazdi...
hancek geri gelsin kampanyasi baslatali........ aclik grevi düzenleyelimmmmm:))) ama gercekten tatli hancek gelsin yaa...
Sen cansın biliyorsun dimi
Allahım muvaffak etsin .. bebişini sana bağışlasın inşallah canım benmben de neblym yaa gidiyorum kontrollere perşembe yine gidicem, folikul var ama çatlıcakmı bilmyruz .. bu hafta kurusıkı denicez .. sanırım bişeyler tam iyi olmadığı için iğne veremedi dr .. böle işte cnım bendeki durumlarda.. bi tam anlamıyla nefes alamadm ama bugünüme şükür ne diyelim Allahım ne yazdıya kabulümüz ..
Selam canlarr
sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz işte .. senin nicin pek güzel yaa hızlı kızçe
:
sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz işte .. senin nicin pek güzel yaa hızlı kızçe
gelir o biraz taze şimdi mevzular canı sıkılmıştır tabi .. bakalım belki akşam yarın filan gelir .. bence diğer kızçelere de üzüdü yeterince desteklenmediğini de düşünüyo galiba biraz da ondan böle sanırım ..
yaa ona özelden yazsaydın diyen kişi, topiğin orta yerinde, kıza ukala demekten hiçbir çekince duymadı ama ??????
başlasın evet kampanyalaristeriz isteriz hancekimizi isterizz
aynennnnn bizde variz buradaaaa. Biz Hancek i biliyoruz o bizi biliyorrr.... gelsin yaaaaa
canım hoşgeldin..........Sen cansın biliyorsun dimi
bendee iyimm canımm ne olsunn kırmızılarınn bitmesinii bekliyorummmm çalışmalaraa başlamak içinnn buayy dan çok umutluyummmm inşallahh olacakkk
yaww bu kadar mı olur .. nasıl candan istediydik .. Allahım göbüşüme bebiş ver desem olcekmiş meğersem :)) neyse hancekim geldi ya bebişim de gelir yakında
edaamm sırmasaçımm ??
balah sen nasısın cnm ??
basam hiç pas vermedin bana yaa ??
zuhalim asaletim ??
miamorem hamişim ??
spedeym hızlı kızçem benm ???
kim vaa başka bakym kim kim kim
Hayatım durumları biliyorsun,bide bu aralar zaten zor günler geçiriyordum hepsi üst üste gelince çok canım acıdı..Hayır bide üzüldüğüm konu beni tanıyan arkadaşlar bile savunmadıya beni ona yanıyorum
waowww daha henüz yerleşmeye başlamış ve testin de çok duyarlıymış demekki .. çok güzel ya maşallah darısı bizlere olsun
yaww neka güzel erkenden bilebilmek
çok zorsadece bu değil, belirli bir yaştan sonra herşey çok zor, bazen herhangi bir işini görürken bile destek alman gerekebilio, kimseye muhtaçlık vermesin çok zor ( Allah şifa versin inşallah cnm ....
tebrikler canımmbu konuda baya bi gerilmiştim umarım başkaca mevzu olmamıştır sonunda tekrar ????
İlhanazım, haklısın hepimz bu konuya elimizden geldiğince özenmeliyiz ve kısa zamanda okumaya çalışmalıyız, okuyandan da okumayandan da Allah razı olsun .. okuyanlar da mutlaka mesajla bilgi geçmeli ki emekleri kaynamasın yoğunlukta .. kimsenin kimseye okuyamadı diye gönül koyacağını da sanmıyorum bu topikte.. ama listemizde olan kızçelerimizin süre bitimine kadar olumlu olumsuz dönüş yapmalarında fayda var tabiki, dua sahibi arkadaşımız kalan surelerini sayabilmesi açısından önemli .. herkesin ağzına sağlık, Allahım kabul etsin, listemiz tez zamanda tamamlansın, inşallah hayırlara vesile olsun
size sadece birkaç şey söylemek istiyorum.. öncelikle kimsenin kimseye laf yetiştirdiği yok burada, siz kime yorum yapıyorsanız onlar da size yorum yapıyor, sizinle uğraştğnı iddia ettiğiniz bayan da, sizin kendisine söylediklerinize karşın fikirlerini beyan etti sadece ..
hanceke hoşlanmadığı şeyleri, yahut fikirlerini ilgili kişiye özelden iletmesinin daha doğru olacağını belirtmenize rağmen, siz neden kendisine, yorumundan rahatsız olduğunuzu özelden iletmediniz de, topikte bangır bangır yazıp üstüne bir de ukala diye itham edebildiniz? ortada bir çelişki var anlayamadım ..
kimin hangi seviyede olduğu, yapısı ve düşünce tarzı, burada yaptığı yorumlardan ve paylaşımlardan ortaya çıkar zaten ... kimsenin "vayy ben şöyle iyi biriyim, öteki böyle kötü biri" demesi bişey ifade etmez .. biz zaman içindeki yazışmalardan birbirimiz hakkında az çok fikir sahibi olduk .. herkes de birbirine saygı göstererek bir paylaşım içine girdi .. yeri geldi önemli konular yeri geldi günlük muhabbetler yapıldı .. öyle de devam edecek bundan sonra .. herkes istediği kişilerde muhattap olur ya da olmaz kendine kalmıştır ...
herkesin, eleştiri getirdiği şeyleri kendilerinin yapmamaya özen göstermesini ve birbirlerine biraz daha saygılı olmasını rica ediyorum.. nihayetinde sanal ortam kimse kimseyi çok iyi tanıyamaz, ama saygı birinci öncelik ve zorunluluktur lütfen unutulmasın..
adetiniz geçtiyse zaten testte belli olur, ne olacağı belli olmaz kısmet bu işler belki de kalmışsınızdır, bi test yapmakta fayda var ...
hayır canım benim demek ki çatlama boyuna geliyor ki sana iğne vermiyor, aynen öyle şükür tabiki...bu arada klomen mi kullandır??
nickin hakkını vermeye çalışıyorum.
bugün rutin bebek sitelerime bakmamıştım onlara bakıyorum sıkıldım işten güçten
canim benim o kisi yasakhayalin arkadasiymis.. yasakhayal arkadasinin yazdiklarinda kötü bisi görmedi, hancek in alinacak bir seyi yok dedi. kiz da yüz buldu sanirim. ondan yoksa kimse hancek e öyle konusturtmazdi...
Hayatım durumları biliyorsun,bide bu aralar zaten zor günler geçiriyordum hepsi üst üste gelince çok canım acıdı..Hayır bide üzüldüğüm konu beni tanıyan arkadaşlar bile savunmadıya beni ona yanıyorum
gelir o biraz taze şimdi mevzular canı sıkılmıştır tabi .. bakalım belki akşam yarın filan gelir .. bence diğer kızçelere de üzüdü yeterince desteklenmediğini de düşünüyo galiba biraz da ondan böle sanırım ..
yaa ona özelden yazsaydın diyen kişi, topiğin orta yerinde, kıza ukala demekten hiçbir çekince duymadı ama ??????
başlasın evet kampanyalaristeriz isteriz hancekimizi isterizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?