Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyyyy kiyamammmmmm.. üzülme artikkk lütfennnn.... sen kiymetlimizsinn, bitti artik gecti.....

yaww bu kadar mı olur .. nasıl candan istediydik .. Allahım göbüşüme bebiş ver desem olcekmiş meğersem :)) neyse hancekim geldi ya bebişim de gelir yakında

Bitanemmm benimmm:))))Gelecek tabiki bebişinde en kısa zamanda halay çekeceğiz burada bitanemmm benimmm:)))Eeee o zaman o güzel ellerinden bir kahve içebilirim dimi:)))

nasil yapiliyor? günde bir kere yapsam üc bardaklik olurmu yoksa her zaman tazemi yapilacak?
Nasil satiliyor onlar? Annem suan TRde ondan ismarlarim....neye iyi geliyor?

edaamm sırmasaçımm ??

balah sen nasısın cnm ??

basam hiç pas vermedin bana yaa ??

zuhalim asaletim ??

miamorem hamişim ??

spedeym hızlı kızçem benm ???

kim vaa başka bakym kim kim kim

kiz neden pas vermeyim sana.....canimsiniz siz....biraz kafam alak bulak...isyerindeyim suan....

Son düzenleme:

bırak artık boşver sen bunları herkes kendi değerlendirmesini yapıyor ne de olsa .. sen muhabbetine bak canım .. basit şeylerin üzerinde durmaya gerek yok dimi ama

Burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızçem dur burda lşimdi herkesciklere kahveler ısmarlıcamm

hancek hanım bakın ben dün akşam size karşı söylediklerimi geri aldğımı yazdım siz her ne kafdar pişman olduysanız o derece benimde olduğumu... ama hala anlaşılmıyor demekki... tabi burda herkes sıkıntılarını dertlerini yazıyor yani... ben sadece siz uluorta yazınca böyle şeyi bende yazdım ve biraz önce başka bi bayanada yazdımm herkese anladığı dilden cvp verilmesi gerekildiğini ve sonra siz yazdınız ben özelden yazacaktım ama o an öyle yazdım diye bende sizin gibi o gaflete düştüm yani anladınız mı ... o yüzden tekrardan kusura bakmayın...

yaa nuarinim klomen kullandm geldi boyuta 22 mm daha ne olcak ama uygun olmayan durumlar vardı vermedi iğne işte .. ee şimdi kendiliğinden çatlarsa çatlıcak yoksa boşa geçicek işte napalım ...

Allahın iznile boşa geçmez canım belli olmaz, maşallah iyi boyuta gelmiş doktor demekki kendi çatlar düşüncesi ile vermemiş, bu arada umarım klomenden önce HSG(Rahim filmi çektirmişsindir) genelde doktorlar ilaç tedavisine başlamadan hsg öneriyor sonra ilaç diyor...ben ilk hsg çektirdim sonra klomen verdi ama bende işe yaramadı ve klomen tedavisini kesti bende zaten sonrada artık doktor falan yok diyip gitmedim bıraktım bıraktıgım gibi hamile kaldım....

bitanemmm benimmm:))))gelecek tabiki bebişinde en kısa zamanda halay çekeceğiz burada bitanemmm benimmm:)))eeee o zaman o güzel ellerinden bir kahve içebilirim dimi:)))

hançekimmm hoşgeldin canımmmm gelmicen die üzüldük beaaa Nazım da gelsin yaww.. Gitmek yok biyere... Salmıorum sizi ona göre

kahveler bekleniiiiiiiiiiiiiyoooorrrrrrr

durum şu ki, zaten sizin benm arkadaşım olduğunuza dair hiçbir ifade kullanmadım .. kimin hangi dilden anladığı da ortada ..siz ifade şeklinize dikkat ederseniz iyi olur .. "laftan anlamıyolar vs" gibi yazımlar nahoş oluyor .. herkes saygı çerçevesinde anladığına göre birşey söylemekte özgürdür ... bu uzatmak değildir, bişeyleri aydınlatmaya çalışmaktır sadece ...

yaaa iste tam da böyle... iki gündür dilimde tüy bitti anlatamadim... sonra kendimde kusur aramaya gittim, eskiden ben gercekten harika bir anlatimciydim, yaban ellerde ne oldu bana köreldim mi acaba diye üzülürken, su an farkina vardim ki benim bir kabahatim yada eksiligim yokmus....:)

valla kızlar ortada ne var anlamadım ama
böyle tartışma devam ederse boş yere uyarı alınacak üyelikler iptal edilecek hatta son radde konu bile kapatılabilir
konu içinde tartışmak yasak boş yere bunca sayfa boşa gitmesin kardeş kardeş geçinelim

yahu orda arkadaş yazıosunuz sonra çıkıp bana laf yetiştirmeye kalkıyorsunuz ayy lütfen ama yaaa... dün akşamli konuşmaları tam okumaınız galiba konu kapandı dedik yanii.. ayrına ben o ukala diyerek hitap ettiğim bayana gerekli açıklamaları yptım biraz önce...evet anlamıyorsununz yani konu kapandı dedik uzattıkça uzatıyorsunuz ayy lütfen ama lütfen yanii...

henüz hsg istemedi canım ya .. yaa işte kendiliğinden çatlar die dşündü ama PRL de yüksek zaten .. bilemyrum artık nasip Allahtan .. belki de olur tabiki bilemeyiz kurusıkı bakıcaz artık :26:

bende onu diyorum konuyu kapattık dün akşam ama yine uzatılıyor ...

hoşgeliverdin ilknurum boşver açıklama yapma artık kendini yorma nasılsın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…