- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.761
Purem ipeğimmm canımmm evet aslında bu arkadaşta çok kırdı ve üzdü beni tanımadan yargısız infaz yaptı neredeyse ukalada oldum sayesinde ki benim nasıl pişman olduğumu herkes gördü okudu ben ona üzülürken birde üzerine böyle laflar duymayı bilemiyorum ama haketmedim zaten çok kötü günler geçiriyorum az çok biliyorsundur,sonuçta insanız kadınız hepimizde hepimizin burada olmasındaki ortak nokta belli,ben buraya sıkıntılarımdan üzüntülerimden biraz olsun kurtulmak için geliyorken yaptığım bir yanlış yüzünden neredeyse idam edildim
yaww bu kadar mı olur .. nasıl candan istediydik .. Allahım göbüşüme bebiş ver desem olcekmiş meğersem :)) neyse hancekim geldi ya bebişim de gelir yakında
canim benim yazdiydim ama cikmissin. tr den gelen olursa aldir mutlaka.. cibanpercemi ve aslan pencesi. adetin basladigi gün günde üc bardak iciyorsun adetin bitip yikandigin dakka birakiyorsun calismalara basliyorsun. iki gün ara ile yada gün asiri. benim ikinci ay tuttu. yasimdan dolayi yuymurtalrim azalmisti ve riskliydi. cok sükür ikinci icisimde tuttu...
edaamm sırmasaçımm ??
balah sen nasısın cnm ??
basam hiç pas vermedin bana yaa ??
zuhalim asaletim ??
miamorem hamişim ??
spedeym hızlı kızçem benm ???
kim vaa başka bakym kim kim kim
edaamm sırmasaçımm ??
Balah sen nasısın cnm ??
Basam hiç pas vermedin bana yaa ??
Zuhalim asaletim ??
Miamorem hamişim ??
Spedeym hızlı kızçem benm ???
Kim vaa başka bakym kim kim kim
Purem ipeğimmm canımmm evet aslında bu arkadaşta çok kırdı ve üzdü beni tanımadan yargısız infaz yaptı neredeyse ukalada oldum sayesinde ki benim nasıl pişman olduğumu herkes gördü okudu ben ona üzülürken birde üzerine böyle laflar duymayı bilemiyorum ama haketmedim zaten çok kötü günler geçiriyorum az çok biliyorsundur,sonuçta insanız kadınız hepimizde hepimizin burada olmasındaki ortak nokta belli,ben buraya sıkıntılarımdan üzüntülerimden biraz olsun kurtulmak için geliyorken yaptığım bir yanlış yüzünden neredeyse idam edildim
Burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyy kiyamammmmmm.. üzülme artikkk lütfennnn.... sen kiymetlimizsinn, bitti artik gecti.....
yaa nuarinim klomen kullandm geldi boyuta 22 mm daha ne olcak ama uygun olmayan durumlar vardı vermedi iğne işte .. ee şimdi kendiliğinden çatlarsa çatlıcak yoksa boşa geçicek işte napalım ...
bitanemmm benimmm:))))gelecek tabiki bebişinde en kısa zamanda halay çekeceğiz burada bitanemmm benimmm:)))eeee o zaman o güzel ellerinden bir kahve içebilirim dimi:)))
bırak artık boşver sen bunları herkes kendi değerlendirmesini yapıyor ne de olsa .. sen muhabbetine bak canım .. basit şeylerin üzerinde durmaya gerek yok dimi ama
kızçem dur burda lşimdi herkesciklere kahveler ısmarlıcamm
hançekimmm hoşgeldin canımmmm gelmicen die üzüldük beaaaNazım da gelsin yaww.. Gitmek yok biyere... Salmıorum sizi ona göre
cıkkkkk... bilmem ben ayrıca burda bi takım insanlar aynı düşünce yapısında ben senin arkadaşın deilim... ve herkese anladığı dilden cvp vereceksin... o yüzden bende uluorta yazdımm... o yüzden hiçbir çekince duymadım...ahhh ah laftan anlamıyosunuz hal konu kapandı dedikçe uzatyosunuz...
hançekimmm hoşgeldin canımmmm gelmicen die üzüldük beaaaNazım da gelsin yaww.. Gitmek yok biyere... Salmıorum sizi ona göre
durum şu ki, zaten sizin benm arkadaşım olduğunuza dair hiçbir ifade kullanmadım .. kimin hangi dilden anladığı da ortada ..siz ifade şeklinize dikkat ederseniz iyi olur .. "laftan anlamıyolar vs" gibi yazımlar nahoş oluyor .. herkes saygı çerçevesinde anladığına göre birşey söylemekte özgürdür ... bu uzatmak değildir, bişeyleri aydınlatmaya çalışmaktır sadece ...
durum şu ki, zaten sizin benm arkadaşım olduğunuza dair hiçbir ifade kullanmadım .. kimin hangi dilden anladığı da ortada ..siz ifade şeklinize dikkat ederseniz iyi olur .. "laftan anlamıyolar vs" gibi yazımlar nahoş oluyor .. herkes saygı çerçevesinde anladığına göre birşey söylemekte özgürdür ... bu uzatmak değildir, bişeyleri aydınlatmaya çalışmaktır sadece ...
Allahın iznile boşa geçmez canım belli olmaz, maşallah iyi boyuta gelmiş doktor demekki kendi çatlar düşüncesi ile vermemiş, bu arada umarım klomenden önce HSG(Rahim filmi çektirmişsindir) genelde doktorlar ilaç tedavisine başlamadan hsg öneriyor sonra ilaç diyor...ben ilk hsg çektirdim sonra klomen verdi ama bende işe yaramadı ve klomen tedavisini kesti bende zaten sonrada artık doktor falan yok diyip gitmedim bıraktım bıraktıgım gibi hamile kaldım....
valla kızlar ortada ne var anlamadım ama
böyle tartışma devam ederse boş yere uyarı alınacak üyelikler iptal edilecek hatta son radde konu bile kapatılabilir
konu içinde tartışmak yasak boş yere bunca sayfa boşa gitmesinkardeş kardeş geçinelim
hancek hanım bakın ben dün akşam size karşı söylediklerimi geri aldğımı yazdım siz her ne kafdar pişman olduysanız o derece benimde olduğumu... ama hala anlaşılmıyor demekki... tabi burda herkes sıkıntılarını dertlerini yazıyor yani... ben sadece siz uluorta yazınca böyle şeyi bende yazdım ve biraz önce başka bi bayanada yazdımm herkese anladığı dilden cvp verilmesi gerekildiğini ve sonra siz yazdınız ben özelden yazacaktım ama o an öyle yazdım diye bende sizin gibi o gaflete düştüm yani anladınız mı ... o yüzden tekrardan kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?