- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.781
kimler kayinvaidesi ile iyi anlasiyor? yada görümceside olur...eltisi bile olur:))
iyiyim tatlım nasıl olabilirim ... ayy bugün çok uyumuşum dün gece görümcemin ölen bebeğini gördün. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok kötü bir durumhoşgeliverdin ilknurum boşver açıklama yapma artık kendini yorma nasılsın canımm
tamam işte konu kapanmıştır ..
ben çok iyiyim kayınvalidem annem gibidir görümcelerim kardeşim Eltim yok malesef Allah başımdan eksik etmesin
yahu orda arkadaş yazıosunuz sonra çıkıp bana laf yetiştirmeye kalkıyorsunuz ayy lütfen ama yaaa... dün akşamli konuşmaları tam okumaınız galiba konu kapandı dedik yanii.. ayrına ben o ukala diyerek hitap ettiğim bayana gerekli açıklamaları yptım biraz önce...evet anlamıyorsununz yani konu kapandı dedik uzattıkça uzatıyorsunuz ayy lütfen ama lütfen yanii...
kimler kayinvaidesi ile iyi anlasiyor? yada görümceside olur...eltisi bile olur:))
iyiyim tatlım nasıl olabilirim ... ayy bugün çok uyumuşum dün gece görümcemin ölen bebeğini gördün. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok kötü bir durum
yahu orda arkadaş yazıosunuz sonra çıkıp bana laf yetiştirmeye kalkıyorsunuz ayy lütfen ama yaaa... dün akşamli konuşmaları tam okumaınız galiba konu kapandı dedik yanii.. ayrına ben o ukala diyerek hitap ettiğim bayana gerekli açıklamaları yptım biraz önce...evet anlamıyorsununz yani konu kapandı dedik uzattıkça uzatıyorsunuz ayy lütfen ama lütfen yanii...
sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz işte .. senin nicin pek güzel yaa hızlı kızçe
gelir o biraz taze şimdi mevzular canı sıkılmıştır tabi .. bakalım belki akşam yarın filan gelir .. bence diğer kızçelere de üzüdü yeterince desteklenmediğini de düşünüyo galiba biraz da ondan böle sanırım ..
yaa ona özelden yazsaydın diyen kişi, topiğin orta yerinde, kıza ukala demekten hiçbir çekince duymadı ama ??????
başlasın evet kampanyalaristeriz isteriz hancekimizi isterizz
ayyy ne güzelll, maaaslalllah. allah daim etsin insalllahhhh... bende cok memnunum kayinvalidemden cok sükür, Allah basimizdan eksik etmesin. görümcem yok ama eltim var. Bana bir zarari yok ama kayinvalidemi cok üzüyorr
selam kizlar nasilsiniz
ay kuzum vala saan bugün onu soracaktim unutttum ya noldu görümcen diycektimm:26::26::26:cok üzüldümmmmm offff korkmaya basladimmrabbim yardimcisi olsunnn:26::26::26:iyi geceelrrr ilknurum allaha emanet oll
selam kizlar nasilsiniz
iyiyim tatlım nasıl olabilirim ... ayy bugün çok uyumuşum dün gece görümcemin ölen bebeğini gördün. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok kötü bir durum
hosbulduk tatlimmm
Canımmm hoşgeldinn nasılsın nerlerdesin kuzzumm??
yaaa iste tam da böyle... iki gündür dilimde tüy bitti anlatamadim... sonra kendimde kusur aramaya gittim, eskiden ben gercekten harika bir anlatimciydim, yaban ellerde ne oldu bana köreldim mi acaba diye üzülürken, su an farkina vardim ki benim bir kabahatim yada eksiligim yokmus....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?