Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tamam işte konu kapanmıştır ..

ben çok iyiyim kayınvalidem annem gibidir görümcelerim kardeşim Eltim yok malesef Allah başımdan eksik etmesin

ayyy ne güzelll, maaaslalllah. allah daim etsin insalllahhhh... bende cok memnunum kayinvalidemden cok sükür, Allah basimizdan eksik etmesin. görümcem yok ama eltim var. Bana bir zarari yok ama kayinvalidemi cok üzüyorr

anlat anlat bitmez sen kendinden haber ver gariii nasılsın herkes başka konuşur uzatmayalım bitanem ben seni çok iyi anlıyorum anlamayan anlamasınn boşver... gariiiiii

kimler kayinvaidesi ile iyi anlasiyor? yada görümceside olur...eltisi bile olur:))

güzell konuu bulmuşsun canımmmm havamızz değişsinnnn

ben cevaplıyımmm buyuk eltimlee çok iyi aramızzz ama küçüklee vee kayın validemlee biraz resmiyizz çokk görüşmüyoruzzz

kimler kayinvaidesi ile iyi anlasiyor? yada görümceside olur...eltisi bile olur:))

Ben tabiki ben birtanem,Kayınvalidemi annem kadar görümcelerimide ablam yok ama olsaydı o kadar severdim galiba onlarda aynı şekilde çok severler beni:))))

iyiyim tatlım nasıl olabilirim ... ayy bugün çok uyumuşum dün gece görümcemin ölen bebeğini gördün. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok kötü bir durum

allahım yardım etsin kafaya taktığın için oldu hayatım dikkat et kendine görümcende iyi olur insallah cok zor bi durum ...

okumam gerekenleri okudum, bişeylerin farkına varmanız takdir edilesi .. yalnız şu bahsettiğiniz arkadaş yazısı nerede onu da bi söylerseniz sevinirm ??

ayyy ne güzelll, maaaslalllah. allah daim etsin insalllahhhh... bende cok memnunum kayinvalidemden cok sükür, Allah basimizdan eksik etmesin. görümcem yok ama eltim var. Bana bir zarari yok ama kayinvalidemi cok üzüyorr

amin canım cümlemizin inşallah.
eşle evlenmek yalnız evlilik değilmiş sayelerinde 2. ailem oldu.
inş eltinde kv nin kıymetini anlar

ay kuzum vala saan bugün onu soracaktim unutttum ya noldu görümcen diycektimm:26::26::26:cok üzüldümmmmm offff korkmaya basladimmrabbim yardimcisi olsunnn:26::26::26:iyi geceelrrr ilknurum allaha emanet oll

aminnn dün gece yatacaktm sonra aradılar gelin die gittim bebeği gördm ayy rabbim çok üzüldüm yaa ... kadının 6. bebeği ölen rabbim sabır versn.. çok zor bi durum çokkkk

iyiyim tatlım nasıl olabilirim ... ayy bugün çok uyumuşum dün gece görümcemin ölen bebeğini gördün. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok kötü bir durum

gız bidaha bukadar uyuma özletme kendini kızarım ama ...kendine gel bitanem herşey olacagına varır hayat işte allah görümcene sabırlar versinn

Canımmm hoşgeldinn nasılsın nerlerdesin kuzzumm??

hosbulduk bitanemm iyiiym bugun doktordan geldik bebisimizi gordukk buyumus teyzesi cok tatliydi kafasini kasirken yakaladik kendini itiyo duruyo yaramaz hersey yolunda Allaha sukur.. Sen nasilsinn napiyosunn

farkındalık iyidir miamorem .. yaş meselesi .. tecrübe meselesi .. bakış meselesi ...

ben anlaşırım yaa kayınvalde iyidir, eltiler de öle ...

ayy hic sorma...benim kayinvalidem akreb gibidir...

bakin bir olay anlatayim size...benim esim esyalari kaldi TRde (ben ona ayakkabi falan almistim, hic biride ortada yok)...gecen aradim, konustuk falan bir ihtiyaciniz varmi dedi (kendi annem orda ya) bende caninizin sagligi dedim, sonradanda anne ayakkabiyi buldunmu dedim, onlari bir yollasan dedim....kayinvalidem yok bulamadim dedi, telefonu verdim esime, sonra telefonun sesi acikti kizlar hepsini duyorum, esime bir aglamalar hanimefendinin gücüne gitmis benim aldigim ayakkalbilari istemem....ayakkabiyi yedikmi diye laflar...ne dediysem, benim kayinvalideye birsey demicen...sevmiyorumda allah yukarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…