Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

allahım yardım etsin kafaya taktığın için oldu hayatım dikkat et kendine görümcende iyi olur insallah cok zor bi durum ...

bende korkyorm artık bebeğim olmayacak mı diye yaa çok zor bir durum benim anne tarafıımda hiç böyle düşük falan yok herkes taş gibi maşallah:26: ama eşşimn tarafında düşük ölümle sonuçlanan doğumlar çok fazla var o yüzden korkuyorum bbu ayda adet olursam tutmazsa kontrole gitcem valla... rabbim isteyenler versin bebeklerini ...sen ne kadar zamandır düşünyosun kızz bu arada gariini sevsinler

yaa bazıları gerçekten zorla kendinden soğutur insanı ( ayakkabısı giyicek adam tabi sorcaksın ne var ki bunda ya ???

hosbulduk bitanemm iyiiym bugun doktordan geldik bebisimizi gordukk buyumus teyzesi cok tatliydi kafasini kasirken yakaladik kendini itiyo duruyo yaramaz hersey yolunda Allaha sukur.. Sen nasilsinn napiyosunn

Owww teyzesinin elma çekirdeği:)))Eee o zaman resimleri bekliyoruz:)))Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm...İyiyim Allaha şükür...Evle ilgilenemedim geçen hafta hergün bir odayı kaldırıp temizleyip yerleştiriyorum biraz bahar temizliği oluyor yavaş yavaş:)))

aminnn dün gece yatacaktm sonra aradılar gelin die gittim bebeği gördm ayy rabbim çok üzüldüm yaa ... kadının 6. bebeği ölen rabbim sabır versn.. çok zor bi durum çokkkk

ilknurummmmmmmmm sende üzülürsen olmaz destek çık biraz görümcene anlıyorum seni ...allah yardıcısı olsun üzülmeyin lütfen...

yaa bazıları gerçekten zorla kendinden soğutur insanı ( ayakkabısı giyicek adam tabi sorcaksın ne var ki bunda ya ???

yaa beni balayina bile yolamiyordu kadin....evet yedikmi ayakkabisini diye laf vurdu esime, beni esime sikayet etti...benle normal konustu esim alinca telefonu eline, ona bir agladi, zoruna gitmis benim böyle istemem...kendi malimi isteyemedim yaniii...benim esime hediyemdi o ayakkabi, ve bir kac esyasi daha vardi...

yarin atarimm insallah canimm dikkat et kendine tatlikomm

yaww ben warya böle durmlarda deli oluyorum yaa .. herkes oğlunun mutluluğunu ister mesela sana ne kadar sıcak davransa bu oğluna yansıcak ama işte erkek anneleri çocuklarını kıskanıyo gelinlerden bu hep böle .. bizmkiler de pek yok şükür ama çok düşkünler kaynvalide hala çocuk gibi merak eder sürekli görüşmeye çalışır filan ...

ilknurum iyi düşün iyi olsun bitanem lütfen kork ma ya ....gız garisiz olmaz ya biz gecen sene 3 ay denedik olmadı bu sene daha yeni denemeye basladık ama adet oldum

ilknurum iyi düşün iyi olsun bitanem lütfen kork ma ya ....gız garisiz olmaz ya biz gecen sene 3 ay denedik olmadı bu sene daha yeni denemeye basladık ama adet oldum

nazcik annesini zyarete gitti. Gec gelecekmis nazin da hancekinde bir yere gittigi yokkkk:))
salmıorum zaten gitseler bile

burdayım bitanemmm,nazım annesine gitmiş galiba akşam gelir o:))
tut saçaklarımdan salma bi yere:))))
bırakmammm canım benimmm gel sana bi sarilimmmm

selam kizlar nasilsiniz
hoşgeldin lorimmm :80:

kimler kayinvaidesi ile iyi anlasiyor? Yada görümceside olur...eltisi bile olur:))
walla konuya iyi yorum yapan arkadaşları okuyunca nasıl imrendim anlatamam. Ben kayınvalidemle hiiiiiççç anlaşamam sevmez beni. Bende onu tabi Allahtan hiiiççç ama hiçççç görüşmüyoruz öldülermi yaşıolarmı onu dahi bilmiorum bana yaptıklarından sonra.... Aslaaa
Ama sağdan soldan duyum alıoruz soruolarmış... Onu bunu bilmem ama tek bişeye eminim ben.. Bebiş olunca tıpış tıpış gelicekler ama... (büyük sözüme tövbe) ben asla barışmayı düşünmüorum
O yüzden demem o ki eğer iyi bir kayınvalideye sahipseniz değerini bilin...

ne deger vermesi, kayinam cocuklarini sevmez böyle alipta kucaklamaz bile...benimki diyor, annem beni senin annenin sana yaptigi gibi yapmadi...sevgisini göstertmez benim annem diyor.

beni el üstünde tutsunku bende ogluna iyi bakayim...
bu ayakkabi yüzünden iki gün küs gezdik esimle...cünkü annesi duygu sömürüsü yapti, benimkide neden söyledin dedi, kavga ettik, sonra esim benden özür diledi

sıcak çikolatacılarrr

kahvecilerr

lattecilerr

kızçeler herkes istediğini seçsin afiyet olsun

bu arada çıkmam lazım umarım akşama uğrayabilirm ama işler var dualar filan da byes

Bende de aynı korkular var canım sanki hiççç olmucakmış gibi gelio.. sanki o duyguyu hisedemicekmişim gibi gelio..
her ay yıkıl toplan sonra gene yıkıl... çok zor çookkkk :97:
inşallah hepimizi daha çok bekletmeden verir Rabbim bebişlerimizi...sen ne kadar zamandır deniosun ilknur? :26: benim 5 ay oldu bu ayda kırmızıları gördümm

Gel bitanemmm sarılalım:)))Allaha şükür Allahım nazarlardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz...Ve dediğin gibi biliyorum değerlerini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…