- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.801
allahım yardım etsin kafaya taktığın için oldu hayatım dikkat et kendine görümcende iyi olur insallah cok zor bi durum ...
ilk günümden beri yoksun ortalıkta nerelerdesin bakim tam tanıyamadık birbirimizi gariiii
hosgeldinnnnn tatlimmmmm, özledimmmm
ayy hic sorma...benim kayinvalidem akreb gibidir...
bakin bir olay anlatayim size...benim esim esyalari kaldi TRde (ben ona ayakkabi falan almistim, hic biride ortada yok)...gecen aradim, konustuk falan bir ihtiyaciniz varmi dedi (kendi annem orda ya) bende caninizin sagligi dedim, sonradanda anne ayakkabiyi buldunmu dedim, onlari bir yollasan dedim....kayinvalidem yok bulamadim dedi, telefonu verdim esime, sonra telefonun sesi acikti kizlar hepsini duyorum, esime bir aglamalar hanimefendinin gücüne gitmis benim aldigim ayakkalbilari istemem....ayakkabiyi yedikmi diye laflar...ne dediysem, benim kayinvalideye birsey demicen...sevmiyorumda allah yukarda
hosbulduk bitanemm iyiiym bugun doktordan geldik bebisimizi gordukk buyumus teyzesi cok tatliydi kafasini kasirken yakaladik kendini itiyo duruyo yaramazhersey yolunda Allaha sukur.. Sen nasilsinn napiyosunn
aminnndün gece yatacaktm sonra aradılar gelin die gittim bebeği gördm ayy rabbim çok üzüldüm yaa ... kadının 6. bebeği ölen rabbim sabır versn.. çok zor bi durum çokkkk
yaa bazıları gerçekten zorla kendinden soğutur insanı( ayakkabısı giyicek adam tabi sorcaksın ne var ki bunda ya ???
sorma canim burada tatil fln vardi anca gelebildim esim evdeydi o yuzden nasilsin napiyosun
kizzz miamoremmm bebis 10 haftalik olmus yaanaaaaaaaaa masallah [/QUOTE
adet oldum yaaaaaa
Owww teyzesinin elma çekirdeği:)))Eee o zaman resimleri bekliyoruz:)))Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm...İyiyim Allaha şükür...Evle ilgilenemedim geçen hafta hergün bir odayı kaldırıp temizleyip yerleştiriyorum biraz bahar temizliği oluyor yavaş yavaş:)))
yaa beni balayina bile yolamiyordu kadin....evet yedikmi ayakkabisini diye laf vurdu esime, beni esime sikayet etti...benle normal konustu esim alinca telefonu eline, ona bir agladi, zoruna gitmis benim böyle istemem...kendi malimi isteyemedim yaniii...benim esime hediyemdi o ayakkabi, ve bir kac esyasi daha vardi...
sorma canim burada tatil fln vardi anca gelebildim esim evdeydi o yuzden nasilsin napiyosun
kizzz miamoremmm bebis 10 haftalik olmus yaanaaaaaaaaa masallah [/QUOTE
adet oldum yaaaaaa
aglama kizzz niye agliyosunnsabret elbet olucakk dua et
bende korkyorm artık bebeğim olmayacak mı diye yaaçok zor bir durum benim anne tarafıımda hiç böyle düşük falan yok herkes taş gibi maşallah:26: ama eşşimn tarafında düşük ölümle sonuçlanan doğumlar çok fazla var o yüzden korkuyorum bbu ayda adet olursam tutmazsa kontrole gitcem valla... rabbim isteyenler versin bebeklerini ...sen ne kadar zamandır düşünyosun kızz bu arada gariini sevsinler
yarin atarimm insallah canimmdikkat et kendine tatlikomm
bende korkyorm artık bebeğim olmayacak mı diye yaaçok zor bir durum benim anne tarafıımda hiç böyle düşük falan yok herkes taş gibi maşallah:26: ama eşşimn tarafında düşük ölümle sonuçlanan doğumlar çok fazla var o yüzden korkuyorum bbu ayda adet olursam tutmazsa kontrole gitcem valla... rabbim isteyenler versin bebeklerini ...sen ne kadar zamandır düşünyosun kızz bu arada gariini sevsinler
salmıorum zaten gitseler bilenazcik annesini zyarete gitti. Gec gelecekmis nazin da hancekinde bir yere gittigi yokkkk:))
bırakmammm canım benimmm gel sana bi sarilimmmmburdayım bitanemmm,nazım annesine gitmiş galiba akşam gelir o:))
tut saçaklarımdan salma bi yere:))))
hoşgeldin lorimmm :80:selam kizlar nasilsiniz
walla konuya iyi yorum yapan arkadaşları okuyunca nasıl imrendim anlatamam. Ben kayınvalidemle hiiiiiççç anlaşamam sevmez beni. Bende onu tabikimler kayinvaidesi ile iyi anlasiyor? Yada görümceside olur...eltisi bile olur:))
aglama kizzz niye agliyosunnsabret elbet olucakk dua et
kız etmezmiyim dua insan bekliyo işte her ay:18::18::18:
yaww ben warya böle durmlarda deli oluyorum yaa .. herkes oğlunun mutluluğunu ister mesela sana ne kadar sıcak davransa bu oğluna yansıcak ama işte erkek anneleri çocuklarını kıskanıyo gelinlerden bu hep böle .. bizmkiler de pek yok şükür ama çok düşkünler kaynvalide hala çocuk gibi merak eder sürekli görüşmeye çalışır filan ...
Bekliyorumm:)))Cinsiyetini söylemiyorlarmış orada galiba???
salmıorum zaten gitseler bile
bırakmammm canım benimmm gel sana bi sarilimmmm
hoşgeldin lorimmm :80:
walla konuya iyi yorum yapan arkadaşları okuyunca nasıl imrendim anlatamam. Ben kayınvalidemle hiiiiiççç anlaşamam sevmez beni. Bende onu tabiAllahtan hiiiççç ama hiçççç görüşmüyoruz öldülermi yaşıolarmı onu dahi bilmiorum bana yaptıklarından sonra.... Aslaaa
Ama sağdan soldan duyum alıoruz soruolarmış... Onu bunu bilmem ama tek bişeye eminim ben.. Bebiş olunca tıpış tıpış gelicekler ama... (büyük sözüme tövbe) ben asla barışmayı düşünmüorum
O yüzden demem o ki eğer iyi bir kayınvalideye sahipseniz değerini bilin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?