- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.821
sıcak çikolatacılarrr
Eki Görüntüle 674595
kahvecilerr
Eki Görüntüle 674596
lattecilerr
Eki Görüntüle 674597
kızçeler herkes istediğini seçsin afiyet olsun
bu arada çıkmam lazım umarım akşama uğrayabilirm ama işler var dualar filan da byes
sıcak çikolatacılarrr
Eki Görüntüle 674595
kahvecilerr
Eki Görüntüle 674596
lattecilerr
Eki Görüntüle 674597
bu arada çıkmam lazım umarım akşama uğrayabilirm ama işler var dualar filan da byes
ne deger vermesi, kayinam cocuklarini sevmez böyle alipta kucaklamaz bile...benimki diyor, annem beni senin annenin sana yaptigi gibi yapmadi...sevgisini göstertmez benim annem diyor.
beni el üstünde tutsunku bende ogluna iyi bakayim...
bu ayakkabi yüzünden iki gün küs gezdik esimle...cünkü annesi duygu sömürüsü yapti, benimkide neden söyledin dedi, kavga ettik, sonra esim benden özür diledi
Gel bitanemmm sarılalım:)))Allaha şükür Allahım nazarlardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz...Ve dediğin gibi biliyorum değerlerini:))
ayy hic sorma...benim kayinvalidem akreb gibidir...
bakin bir olay anlatayim size...benim esim esyalari kaldi TRde (ben ona ayakkabi falan almistim, hic biride ortada yok)...gecen aradim, konustuk falan bir ihtiyaciniz varmi dedi (kendi annem orda ya) bende caninizin sagligi dedim, sonradanda anne ayakkabiyi buldunmu dedim, onlari bir yollasan dedim....kayinvalidem yok bulamadim dedi, telefonu verdim esime, sonra telefonun sesi acikti kizlar hepsini duyorum, esime bir aglamalar hanimefendinin gücüne gitmis benim aldigim ayakkalbilari istemem....ayakkabiyi yedikmi diye laflar...ne dediysem, benim kayinvalideye birsey demicen...sevmiyorumda allah yukarda
sıcak çikolatacılarrr
Eki Görüntüle 674595
kahvecilerr
Eki Görüntüle 674596
lattecilerr
Eki Görüntüle 674597
eline sağlık tatlımmm ben en alttaki türk kavesinikalplinin sağ üstündeki cenin şeklini alayım belki uğurlu gelirde bebişim olur :)))
ohhhh eline saglikkk
sorma canim burada tatil fln vardi anca gelebildim esim evdeydi o yuzden nasilsin napiyosun
kizzz miamoremmm bebis 10 haftalik olmus yaanaaaaaaaaa masallah
yaa böle olumsuz tesir edip de ara bozulması yokmu yaa .. sen ynede biliosun huyunu bunu eşinle aranıza girmesine izin vermemeye çalış.. onun istediği gibi düşünmesine izin verme eşinin canım yaa ...
bende aynen billirm kıymet çok şeyler duyuyoruz da gereksiz huzursuzluk insanı yıpratıyo, hayat zaten zor bi de böle basit şeyler için gönül kırılmasın aile oluyo insan sonuçta eşlerin aileleriyle de
ayy kiyamam, ne diyim tatlim yaa bazilari gercekten böyle olabiliyor.. rabbim esinle mutlulugunu bozmasin insalllahhh...
tabiii tatlim iki hafta geriden takip ediyorummmm seniii.. cinsiyeti belli degilmi daha ne zaman belli olucakkk:))
evet ya soylemiyolar esim sordu dediki daha belli olmaz belki 1 ay sonra bakalim hayirlisi bu arada 400 gr almisim sadece
QUOTE]
kiz özelden mesaj yazdim sana, okusana bir :)
evet ya soylemiyolar esim sordu dediki daha belli olmaz belki 1 ay sonra bakalim hayirlisi bu arada 400 gr almisim sadece[/
ahahahahahahahaaa ben 4 kilo aldimm ... gidip intihar edicemm:))
tamamda nasil esimin öyle düsünmemesine izin vermicem...esimle biz cok mutluyuz cokta huzurluyuz...ama ne zaman ararsak birseyler oluyor...ne bilim kadin birseyler buluyor....zaten esimde herseyi paylasmiyor onlarla...biliyor bir laftan 10 laf duyacani
amin insallah miamorecum...ama iste böyle insanlar var...esimle cok iyizi sükür ama ailesi iste böyle olunca bende yipraniyorum...
evet ya soylemiyolar esim sordu dediki daha belli olmaz belki 1 ay sonra bakalim hayirlisi bu arada 400 gr almisim sadece[/
ahahahahahahahaaa ben 4 kilo aldimm ... gidip intihar edicemm:))
kizz ne intihari delirdin mi olsun al ne olucak sonra hepsini verirsin yeterki bebis iyi olsunda
ben 13 haftalik oldum bebegim bugun 12+0im yarin takvimin tam olur 13bilmiyorum ya coook merak ediyorum aslinda ama doktor belki 1 ay sonra dedi oda "Belki"
evet yaa burada söylemiyorlar. ben 8 nisan da tr ye gidiyorum, arkadaslarimin cogu doktor belki biri bakar iyice:)) ben acaip cirkinlestimmm, ergenligimde cikmayan tüm sivilceler cikti.. günes lekesi tedavisi olmustum onlar geri geldiiii.. benim kizim olucak insalllahhh:)))
canim ailesini fln hiic kafana takma ne yaparsan kendine yaparsin bosver salla sen esinle iyi olduktan sonra kafani onlarla yorma negatif enerji cekme kendine
dikkat et kendinede bebisede canim oralardabelli olmaz valla miamoremm bakalimm hayirlisi olsunda ben normalim ama cok merak ediyorum kiyafet fln almak geliyo hep icimden o tulumlari fln gorunce alasim geliyo engelliyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?