Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaa böle olumsuz tesir edip de ara bozulması yokmu yaa .. sen ynede biliosun huyunu bunu eşinle aranıza girmesine izin vermemeye çalış.. onun istediği gibi düşünmesine izin verme eşinin canım yaa ...

Gel bitanemmm sarılalım:)))Allaha şükür Allahım nazarlardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz...Ve dediğin gibi biliyorum değerlerini:))

bende aynen billirm kıymet çok şeyler duyuyoruz da gereksiz huzursuzluk insanı yıpratıyo, hayat zaten zor bi de böle basit şeyler için gönül kırılmasın aile oluyo insan sonuçta eşlerin aileleriyle de

ayy kiyamam, ne diyim tatlim yaa bazilari gercekten böyle olabiliyor.. rabbim esinle mutlulugunu bozmasin insalllahhh...

Ooooh ipeğimmm ellerine sağlık ben ortadakilerden aldım bile ellerin dert görmesin bitanemmm...Benimde arka oda kalkmış gidiyor beni bekliyor bende kaldığım yerden devam edeyim o zaman:)))Bitirip dünürüme gidicem yemeğe:))))

sorma canim burada tatil fln vardi anca gelebildim esim evdeydi o yuzden nasilsin napiyosun

kizzz miamoremmm bebis 10 haftalik olmus ya anaaaaaaaaa masallah

tabiii tatlim iki hafta geriden takip ediyorummmm seniii.. cinsiyeti belli degilmi daha ne zaman belli olucakkk:))

tamamda nasil esimin öyle düsünmemesine izin vermicem...esimle biz cok mutluyuz cokta huzurluyuz...ama ne zaman ararsak birseyler oluyor...ne bilim kadin birseyler buluyor....zaten esimde herseyi paylasmiyor onlarla...biliyor bir laftan 10 laf duyacani

ayy kiyamam, ne diyim tatlim yaa bazilari gercekten böyle olabiliyor.. rabbim esinle mutlulugunu bozmasin insalllahhh...

amin insallah miamorecum...ama iste böyle insanlar var...esimle cok iyizi sükür ama ailesi iste böyle olunca bende yipraniyorum...

tabiii tatlim iki hafta geriden takip ediyorummmm seniii.. cinsiyeti belli degilmi daha ne zaman belli olucakkk:))

ben 13 haftalik oldum bebegim bugun 12+0im yarin takvimin tam olur 13 bilmiyorum ya coook merak ediyorum aslinda ama doktor belki 1 ay sonra dedi oda "Belki"

evet ya soylemiyolar esim sordu dediki daha belli olmaz belki 1 ay sonra bakalim hayirlisi bu arada 400 gr almisim sadece

Oooow süper loorim yaa 400 grmı almışsın çok iyi helal olsun sana ama sen çok istifra ettin ondan alamamışsındır kilo...1 ay daha bekleyelim bakalım elma çekirdeğimizin kızmı erkekmi olduğunu öğrenmek için

yaa arkadaşlarr kayınvalıdee ile ilgilii sizee birşeyyy anlatıyımm geçenlerdee benımkilerdee geldii eşimm işteydiii benimdee programım vardıı kayınvalıdem evde tek birakıp gitmek zorundaa kaldımm nasıl anlatsamm bilmemm ama yatak odama girip dolabı felan açmışşş
nerdenn anladın dersennn ben dolabın uzerindee metal bir kısım varr açmaa yeri gibi ordaa kocaman parmak izleri çıkmışş hıç olmaz dı normaldee eşimdee bendee hep dıkkat ederizz dedimm görüncee günahınıı almıyımm ama ondan sonraa dikkat ediyorummm hiç öylee bir iz çıkmıyooo ne yapsamm bilemedimmm çok rahatsız oldumm belkii özell birrr eşyamm var sen niyee açıp bakıyosunn yaaa eşime dee desemmi demesemm mii bilemedimmm

canim ailesini fln hiic kafana takma ne yaparsan kendine yaparsin bosver salla sen esinle iyi olduktan sonra kafani onlarla yorma negatif enerji cekme kendine

ben 13 haftalik oldum bebegim bugun 12+0im yarin takvimin tam olur 13 bilmiyorum ya coook merak ediyorum aslinda ama doktor belki 1 ay sonra dedi oda "Belki"

evet yaa burada söylemiyorlar. ben 8 nisan da tr ye gidiyorum, arkadaslarimin cogu doktor belki biri bakar iyice:)) ben acaip cirkinlestimmm, ergenligimde cikmayan tüm sivilceler cikti.. günes lekesi tedavisi olmustum onlar geri geldiiii.. benim kizim olucak insalllahhh:)))

dikkat et kendinede bebisede canim oralarda belli olmaz valla miamoremm bakalimm hayirlisi olsunda ben normalim ama cok merak ediyorum kiyafet fln almak geliyo hep icimden o tulumlari fln gorunce alasim geliyo engelliyorum kendimi

dikkat et kendinede bebisede canim oralarda belli olmaz valla miamoremm bakalimm hayirlisi olsunda ben normalim ama cok merak ediyorum kiyafet fln almak geliyo hep icimden o tulumlari fln gorunce alasim geliyo engelliyorum kendimi

ben daha kiyafet falan alasim yokkk... kilo aliyorum ha biree:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…