Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ipkecimmmmmmmmmmm evet evet evet evetttttttttttttt.... ama benim entellektüel birkimimi kullanamadik ona yanarim ahahahahahahahahah

yaaa kimsee fikrinii söylememişş ne yapmak gerekiyorr fikirlerinizii öğrensemm iyi olurduu eşimee söylesemmii yada kayın valıdemlemı konuşsamm direkkk

sen yemek konusunda konusma yaaa, 400 gr almis... ben belki 5 bile olmusturr... sen yemiyormusun annemmmmmm? meyvesi vitamini napiyorsunnn??

sen cokmu yiyosun ki :26: ben yiyorumda her canimin cektigini yemiyorum full tatli cekiyo canim ama kendimi frenliyorum bol bol meyve yiyorumm kendim portakal suyu sikip iciyorum boyle

sen cokmu yiyosun ki :26: ben yiyorumda her canimin cektigini yemiyorum full tatli cekiyo canim ama kendimi frenliyorum bol bol meyve yiyorumm kendim portakal suyu sikip iciyorum boyle

ben cokkk yoyirummm, ne canim cekerse yiyorum. benim canim tatli istemiyor hicc, tuzlu eksi seyler istiyor.. senin oglun olucak insalllahhhh loriiiii....:))

ben cokkk yoyirummm, ne canim cekerse yiyorum. benim canim tatli istemiyor hicc, tuzlu eksi seyler istiyor.. senin oglun olucak insalllahhhh loriiiii....:)) ye tatliyi dogur atliyi, ye eksiyi dogur ayseyi:))

ben cokkk yoyirummm, ne canim cekerse yiyorum. benim canim tatli istemiyor hicc, tuzlu eksi seyler istiyor.. senin oglun olucak insalllahhhh loriiiii....:))

tum aile oyle soyluyo ama bakalim hayirlisi tabiki yinede cok fazla yememeye calis tatlimm doktorun ne diyo bu konuda

walla en son 8 martta gitmistim... o zaman da 2 kilo falan almistim ama gazim cok fazlaydi... doktorum hic kilomu ölcmedi ki benim...

yuruyus fln yapiyomusunn ben yuruyorum benim her gittigimde tansiyonumu kilomu olcuyo mutterpass a yaziyo sen sor istersen doktora :26:

yanıı içinii açıp bakmıştırr toplumuu düzenlimii diyee ama bu benıı rahatsız ediyoo belkii topluu olmaya bilirdideee ogun topluyduu aammaa insanlık haliii buuu

benımm eşimdee eskii patronu ile iş yemeğine gidecek hayırlı haberlerlee gelirr inşallahh bendee kendimee makarnaa zıyafetii cekeceğimmmmmm

canim kesin o yuzden bakmistirr bosver bence kotu niyeti yoktur

ohhh canimm afiyet olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…