- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.841
tsk ederim canim. öyle yapmaya calisiyorum zaten...allah hepimizin yardimcisi olsun
kizlar aksama ne yemek yaptiniz yada yapacaksiniz??
kizlar aksama ne yemek yaptiniz yada yapacaksiniz??
benimm esim gece geldigi icin ben yirttim yemektenkendime gore biseyler yerim
yaa arkadaşlarr kayınvalıdee ile ilgilii sizee birşeyyy anlatıyımm geçenlerdee benımkilerdee geldii eşimm işteydiii benimdee programım vardıı kayınvalıdem evde tek birakıp gitmek zorundaa kaldımm nasıl anlatsamm bilmemm ama yatak odama girip dolabı felan açmışşş
nerdenn anladın dersennn ben dolabın uzerindee metal bir kısım varr açmaa yeri gibi ordaa kocaman parmak izleri çıkmışş hıç olmaz dı normaldee eşimdee bendee hep dıkkat ederizz dedimm görüncee günahınıı almıyımm ama ondan sonraa dikkat ediyorummm hiç öylee bir iz çıkmıyooo ne yapsamm bilemedimmm çok rahatsız oldumm belkii özell birrr eşyamm var sen niyee açıp bakıyosunn yaaa eşime dee desemmi demesemm mii bilemedimmm
yaaa kimsee fikrinii söylememişş ne yapmak gerekiyorr fikirlerinizii öğrensemm iyi olurduu eşimee söylesemmii yada kayın valıdemlemı konuşsamm direkkk
sen yemek konusunda konusma yaaa, 400 gr almis... ben belki 5 bile olmusturr... sen yemiyormusun annemmmmmm? meyvesi vitamini napiyorsunnn??
sen cokmu yiyosun ki :26: ben yiyorumda her canimin cektigini yemiyorum full tatli cekiyo canim ama kendimi frenliyorum bol bol meyve yiyorumm kendim portakal suyu sikip iciyorum boyle
sen cokmu yiyosun ki :26: ben yiyorumda her canimin cektigini yemiyorum full tatli cekiyo canim ama kendimi frenliyorum bol bol meyve yiyorumm kendim portakal suyu sikip iciyorum boyle
ben cokkk yoyirummm, ne canim cekerse yiyorum. benim canim tatli istemiyor hicc, tuzlu eksi seyler istiyor.. senin oglun olucak insalllahhhh loriiiii....:))
bu konuda ne söyleyelim elinde kesin bisi yok....tahmin ediyorsun..
canımm eminim amaa eşimindee benımdee parmak izimizz o kadarr buyuk değil vee ogun ondan başkaa kisee yoktuu evdeee
tum aile oyle soyluyo ama bakalim hayirlisi tabikiyinede cok fazla yememeye calis tatlimm doktorun ne diyo bu konuda
benimm esim gece geldigi icin ben yirttim yemektenkendime gore biseyler yerim
canımm eminim amaa eşimindee benımdee parmak izimizz o kadarr buyuk değil vee ogun ondan başkaa kisee yoktuu evdeee
ne yapmis olabilir ki dolaba baktimi acaba :26:
walla en son 8 martta gitmistim... o zaman da 2 kilo falan almistim ama gazim cok fazlaydi... doktorum hic kilomu ölcmedi ki benim...
yanıı içinii açıp bakmıştırr toplumuu düzenlimii diyee ama bu benıı rahatsız ediyoo belkii topluu olmaya bilirdideee ogun topluyduu aammaa insanlık haliii buuu
benımm eşimdee eskii patronu ile iş yemeğine gidecek hayırlı haberlerlee gelirr inşallahh bendee kendimee makarnaa zıyafetii cekeceğimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?