- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.861
yuruyus fln yapiyomusunn ben yuruyorumbenim her gittigimde tansiyonumu kilomu olcuyo mutterpass a yaziyo sen sor istersen doktora :26:
kizlar aksama ne yemek yaptiniz yada yapacaksiniz??
yarin mutterpass verecek sanirim o zaman baslicak yazacagi seyleri ölcmeyeeee... yürüyüsü hergün yapmiyorum cok soguk oluyor. sehirde olsaydim ister istemez disari cikardim, ama burada amac yok cikmak icin:)) heryere araba ile gidiyorum, sehre gidersem iki saat falan disarlarda geziyorum o kadar. ama tr de hergün yürürümmmmmm mis gibi:)
Ben yetişebilirsem patlıcan kebabı + pilav yapmaya niyetliyim canımm..
yada kızartmamı yapsam acep ??? :26:
Gel tabi bebemmm herzamannnn
hadii iyi akşamlarrrr kızlarr ben cıkıyımm artıkkk baya olduu girelii gözlerimm yorulduu vallaaa sonraa yinee gelirimmm
güle güle zeynebimnurummhadii iyi akşamlarrrr kızlarr ben cıkıyımm artıkkk baya olduu girelii gözlerimm yorulduu vallaaa sonraa yinee gelirimmm
bende cikiyorum canlar
kimler kayinvaidesi ile iyi anlasiyor? yada görümceside olur...eltisi bile olur:))
Kimsecikler yok mu hu huuuu
ben 7+4 de duymuştum hayatım ne tatlı bir sesti o bekle anne ben geliyooom der gibi adım sesleri gibislmm ben geldim kızlar yarın benim kontrolüm var kalp atışları için 10 gün önve kesemi gördüm bebek mutlaka yerleşmiştir demi yuvasını allahım ne olur o minik tıklamaları duyyum yaradan rabbimm aminn
slmm ben geldim kızlar yarın benim kontrolüm var kalp atışları için 10 gün önve kesemi gördüm bebek mutlaka yerleşmiştir demi yuvasını allahım ne olur o minik tıklamaları duyyum yaradan rabbimm aminn
ben 7+4 de duymuştum hayatım ne tatlı bir sesti o bekle anne ben geliyooom der gibi adım sesleri gibi
rabbimin izniıle duyarsın canımsın gönlünü ferah tut kaçta gideceksin haber ver kuzum bizede
canım keseyi ben görmemiştim. çok iyi olmadığını duymuştum o yüzden 7 haftalıkken kalp atışını duymaya gittim sadeceayy negüzel peki kese ne zman görünmüştü cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?