Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yuruyus fln yapiyomusunn ben yuruyorum benim her gittigimde tansiyonumu kilomu olcuyo mutterpass a yaziyo sen sor istersen doktora :26:

yarin mutterpass verecek sanirim o zaman baslicak yazacagi seyleri ölcmeyeeee... yürüyüsü hergün yapmiyorum cok soguk oluyor. sehirde olsaydim ister istemez disari cikardim, ama burada amac yok cikmak icin:)) heryere araba ile gidiyorum, sehre gidersem iki saat falan disarlarda geziyorum o kadar. ama tr de hergün yürürümmmmmm mis gibi:)

hadi hayirli olsun mutterpassin hayatimm bende hergun yapmiyorum ama yuruyorumm bisiklette arada suruyorum esim izin vermesede afiyet olsun bitanemmm

hadii iyi akşamlarrrr kızlarr ben cıkıyımm artıkkk baya olduu girelii gözlerimm yorulduu vallaaa sonraa yinee gelirimmm

Son düzenleme:
slmm ben geldim kızlar yarın benim kontrolüm var kalp atışları için 10 gün önve kesemi gördüm bebek mutlaka yerleşmiştir demi yuvasını allahım ne olur o minik tıklamaları duyyum yaradan rabbimm aminn

ben 7+4 de duymuştum hayatım ne tatlı bir sesti o bekle anne ben geliyooom der gibi adım sesleri gibi

rabbimin izniıle duyarsın canımsın gönlünü ferah tut kaçta gideceksin haber ver kuzum bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…