Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım keseyi ben görmemiştim. çok iyi olmadığını duymuştum o yüzden 7 haftalıkken kalp atışını duymaya gittim sadece

sabırlıymışsın canım benim keşke bende sabırlı olsam senin gibi içimde korku yok allahıma şükürler olsun sadece biraz fazla heves etti herkez kvgil falan sadece onların hevesini kırmaya korkuyorum babam bile kız kardeşime dede olacam diye şakalar yapıyomuş o yüzden yani

rabbimin izniıle duyarsın canımsın gönlünü ferah tut kaçta gideceksin haber ver kuzum bizede

evet arkadaşım Allah bağışlasın bitane oğlum var.ilk önce hiç olmayanlara sonrada bizlere versin hayırlısıyla.bel ve bacaklarım çok kötü durumda ayaga kalktığımda düşecek gibi oluyorum.Bu arada bir üşüyorum bir yanıyorum.dün çarpıntıdan sebep cihaz takıldı.anlık yükselmeler oluyormuş.daha 3 gün var ve 1 seneden fazladır uğrasıyoruz her belirtiyi yaşadım.adetim düzene girdi ve ben nedense bu aydan ümitlenmek istiyorum.anlamadım gittiiiii.hayırlı haberler hepimizden....

çok değilki canım bir kaç gün bekleyeceksin.

mersahcim...ne kürleri var bana bir anlatsana, malzemeleride söylede annem suan TRde ona söylicem getirsin :)
Canim sogan kuru var. bal tarcin corekotu karisimi var. aslan pencesi civan percemi karisimi cay iciliyor. Hepsinin iyi geldigi kisiler var. sen hangisini yapabilirim imkan uyguncayini diyosan onu yap. sogan 15 gun gunde iki kezregl bittikten 7gun sonra yapcan. aslanpencesi civanpercemi cayi regl ken iciliyo gunde uc kez ama zor diil demliyon sadece. bal tarcin corekotunu karistirip yiyon. bunlardan hangisi isine gelirse daha detayli bildigim kadarini anlatirim
topik sakinleri nerdesiniz
Selam
Canim hayirli haberlerle gelirsin insallah

İnsallah kavusursun bebegine canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…