- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.881
canım keseyi ben görmemiştim. çok iyi olmadığını duymuştum o yüzden 7 haftalıkken kalp atışını duymaya gittim sadece
slmm ben geldim kızlar yarın benim kontrolüm var kalp atışları için 10 gün önve kesemi gördüm bebek mutlaka yerleşmiştir demi yuvasını allahım ne olur o minik tıklamaları duyyum yaradan rabbimm aminn
göğüsler,bel ve kasık durumu ne ?? o kadar değişiyor ki belirtiler herkeste ama uyku hali ve halsizlik de büyük belirtilerden... sanırım ikinci çocuk mu canım oğlum yazıyor daRabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin canımm
sabah 9 gibi gidecem ama eşimin telinden size ulaşırım nuarinim sen gittinmi bi daha dra
rabbimin izniıle duyarsın canımsın gönlünü ferah tut kaçta gideceksin haber ver kuzum bizede
çok değilki canım bir kaç gün bekleyeceksin.sabırlıymışsın canım benim keşke bende sabırlı olsam senin gibi içimde korku yok allahıma şükürler olsun sadece biraz fazla heves etti herkez kvgil falan sadece onların hevesini kırmaya korkuyorum babam bile kız kardeşime dede olacam diye şakalar yapıyomuş o yüzden yani
yok kuzum daha gitmedım haftaya falan anca benım
çok değilki canım bir kaç gün bekleyeceksin.
Canim sogan kuru var. bal tarcin corekotu karisimi var. aslan pencesi civan percemi karisimi cay iciliyor. Hepsinin iyi geldigi kisiler var. sen hangisini yapabilirim imkan uyguncayini diyosan onu yap. sogan 15 gun gunde iki kezregl bittikten 7gun sonra yapcan. aslanpencesi civanpercemi cayi regl ken iciliyo gunde uc kez ama zor diil demliyon sadece. bal tarcin corekotunu karistirip yiyon. bunlardan hangisi isine gelirse daha detayli bildigim kadarini anlatirimmersahcim...ne kürleri var bana bir anlatsana, malzemeleride söylede annem suan TRde ona söylicem getirsin :)
Selamtopik sakinleri nerdesiniz
Canim hayirli haberlerle gelirsin insallahslmm ben geldim kızlar yarın benim kontrolüm var kalp atışları için 10 gün önve kesemi gördüm bebek mutlaka yerleşmiştir demi yuvasını allahım ne olur o minik tıklamaları duyyum yaradan rabbimm aminn
evet arkadaşım Allah bağışlasın bitane oğlum var.ilk önce hiç olmayanlara sonrada bizlere versin hayırlısıyla.bel ve bacaklarım çok kötü durumda ayaga kalktığımda düşecek gibi oluyorum.Bu arada bir üşüyorum bir yanıyorum.dün çarpıntıdan sebep cihaz takıldı.anlık yükselmeler oluyormuş.daha 3 gün var ve 1 seneden fazladır uğrasıyoruz her belirtiyi yaşadım.adetim düzene girdi ve ben nedense bu aydan ümitlenmek istiyorum.anlamadım gittiiiii.hayırlı haberler hepimizden....
ay canım şimdi baktım da takvime ben son adetime göre 7 haftalıktı ultrasonda 6+4 çıkmıştı. Seninki allahın izniyle yarın çıkarcnm sen son adet tarihine göre gittin demi dr a yani son adete göre 7 haftalıktı
Yasagim noruyonkonusalim azcik gel yamacima
Gokyuzunde yalniz gezen yildizlar ......
Yeryuzunde sizin kadar yalnizim.....
ben geldim herkese selmun aleykumm...
gelmedi canım yaa bekliyorum halamonarossam reglin geldimii:44:
gelmedi canım yaa bekliyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?