Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bi bekle bakalimm örtmenim monarossammm insalalhh bisey varsa gelmesinnn yoksa insallahh daah fazla gecikmeden gelirr:26:
ay bilmiyorum yasakım hayalim iyice kafam karıştı bugün eşim için üroloğa gittik ona sordum. daha çıkmaması normal erken döllenmişse çıkardı zaten çok erken yaptırmışsın dedi
ama bir daha ümitlenmek de istemiyorum

Yasagim telden moreme yazamiyom mesaj sen solermisin hancegim icin okudum. Sira canoma geldi regl olmadan onu da okuyayim

iyiyimmm ama cokkkk yemisimmm. igenc yaaaaa.. dur diyemedimm simdide cok rahatsiz etti:))

Ekmek tüketmede ne kadar yersen ye bitanemm benim ama bol bol meyvenide ye:)))Sen bide güzel meyvesuyu karışımları yapıyorsun onlarda çok iyi,sağlıksız bişey yemezsin sen ye bitanemm afiyet bal şeker olsun yarasın minik meleğimizie

güzel kiscemm hani ümit olmadanda olmuyo o bu isin tadi rabbim hayirlisini versin insalalhh..vala senden bi güzel haber almayi cok istiyomm.. sonuclar nasi monarosaam esinde insallah gelisme vardirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…