- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.921
Ekmek tüketmede ne kadar yersen ye bitanemm benim ama bol bol meyvenide ye:)))Sen bide güzel meyvesuyu karışımları yapıyorsun onlarda çok iyi,sağlıksız bişey yemezsin sen ye bitanemm afiyet bal şeker olsun yarasın minik meleğimizie
Gerzek elti geldi yuzunu gormek zorunda miyim bunun
Hosgeldin canim
mrhaba kızlarrrrr nasılsınız bakalımm
siz ne okuosunuz bu arada ??
yasakım bende zeynebnurun duasını okudum cnmm
Gerzek elti geldi yuzunu gormek zorunda miyim bunun
Hosgeldin canim
siz ne okuosunuz bu arada ??
yasakım bende zeynebnurun duasını okudum cnmm
yakinmisiniz birbirinize habbite mersahimmm eltinle
papom nörün kis hosgeldinmaslalahh kuzucuk 3 aylik olmussss
hoşbuldukk canımmeevt 3 aylık olduu doğsaydı bir an önceee sizde ne var ne yok nasılsınız bakalım görüşmeyelii
ben ekmek sevmem zaten. kahvaltida yerim bir tek... ama nasil aldim yaa ben kilollariiii ühühühühühühhü.. loori 400 gr almis ben camis 4 kilo belki daha fazlaaa ühühühühü
hoşbuldukk canımmeevt 3 aylık olduu doğsaydı bir an önceee sizde ne var ne yok nasılsınız bakalım görüşmeyelii
Hoşgeldin canımmmm nasılsınnn???Bebişin nasıll???
Malesef kaynamkardayiz ya bura geldikce meymenetsiz suratini goruyom
yaww o senin eltine ben bilem kızcam yaa
Ama loorim çok kustu senin sadece miden bulandı kusamadın o yüzden bitanemm...Takma kilolarını bu kadar ya doğumdan sonra gidecek hepsi
kis az kaldi sabrettttkis papom bende tiroid yükselmis onu düsürecez bebek plani duruyo birazz
Caney biz kaynananin dubleksindeyiz. daa eve gecmedik.he simcik anladimmyine ayni gün gelmiski odaaa
hımmm ilaç mı kullanıcaksınn bu dönemde..benimde yuksek çıkıyodu hatırlarsın belki 9 ay hap kullanacağım bende..dr doğumdan sonra bile kullanabilirsin dedii..ne kadar zaman sonra çalışmaarınn
Caney biz kaynananin dubleksindeyiz. daa eve gecmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?