Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben ekmek sevmem zaten. kahvaltida yerim bir tek... ama nasil aldim yaa ben kilollariiii ühühühühühühhü.. loori 400 gr almis ben camis 4 kilo belki daha fazlaaa ühühühühü

ben ekmek sevmem zaten. kahvaltida yerim bir tek... ama nasil aldim yaa ben kilollariiii ühühühühühühhü.. loori 400 gr almis ben camis 4 kilo belki daha fazlaaa ühühühühü

Ama loorim çok kustu senin sadece miden bulandı kusamadın o yüzden bitanemm...Takma kilolarını bu kadar ya doğumdan sonra gidecek hepsi

Ama loorim çok kustu senin sadece miden bulandı kusamadın o yüzden bitanemm...Takma kilolarını bu kadar ya doğumdan sonra gidecek hepsi

loori bildigim kadari ile kusmadi... hatta hic belirtisi bile olmadiiiiiii... kiz tutmus bogazini isteeeeeeeee üühühü valla cok moralim bozuldu...

kis az kaldi sabrettttkis papom bende tiroid yükselmis onu düsürecez bebek plani duruyo birazz

hımmm ilaç mı kullanıcaksınn bu dönemde..benimde yuksek çıkıyodu hatırlarsın belki 9 ay hap kullanacağım bende..dr doğumdan sonra bile kullanabilirsin dedii..ne kadar zaman sonra çalışmaarınn

hımmm ilaç mı kullanıcaksınn bu dönemde..benimde yuksek çıkıyodu hatırlarsın belki 9 ay hap kullanacağım bende..dr doğumdan sonra bile kullanabilirsin dedii..ne kadar zaman sonra çalışmaarınn

simdiden basliycammm hapavala haziran sonunu bulur korunma en az hapi düzenli kullanmaliyimm bi de dinlenmek istiyommmm korkumu yenemedim daaha papomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…