Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaa bunu iyibilirim .. ama öok hassas bir konu .. tekrar etmeden paylaşma eşinle derim ...

ipkecimmmmmmmmmmm evet evet evet evetttttttttttttt.... ama benim entellektüel birkimimi kullanamadik ona yanarim ahahahahahahahahah

ahahahahah olsun quzum benimkini kullandık ha seninki ha benimki ne farkeder :)))

hosgeldin ipemmayni duayi ipemm hani sirayi bekleemden mersahim önceden okuyo regli ne gelemdenn..simdik moreme atiyom mesaji rabbim kabul etsin kislarrr

aminnn

Malesef kaynamkardayiz ya bura geldikce meymenetsiz suratini goruyom

yaa bunu iyibilirim .. ama öok hassas bir konu .. tekrar etmeden paylaşma eşinle derim ...

ahahahahah olsun quzum benimkini kullandık ha seninki ha benimki ne farkeder :)))

aminnn

ahahahahha arastirmaci yazar gibisin haaaa... topluyorsun topluyorsun topuna birden yazyiyorsun.. sendeki sabir bende olsa varryaa...:)) ayrica evet Ipekcim ha senin ki ha benimki fark etmez, sonuc önemli... ben simdi kadin olmayi ögrenecegim:)))) bu da ilkinden kalma söz ahahahahah

doğru soyluyosun canımm..rabbim hayırlısıyla versin de.romatizmandan ne haberr

sükür romatizma lupus bagisikliktan bisey cikmadi yine tek sorun pihtilasma görünüyootiroidi cok takmiyomm cok yüksek degil biliyomki hapla hemen düser cünkü 6 ay önce cok iyiydii

Son düzenleme:
sükür romatizma lupus bagisikliktan bisey cikmadi yine tek sorun pihtilasma görünüyootiroidi cok takmiyomm cok yüksek degil biliyomki hapla hemen düser cünkü 6 ay önce cok iyiydii

iyi barii romtizma olmasın bi de..inş canımm yaa şu pıhtılaşman düzelsin artık da en kısa zmandaaa..

ikimizde iyyizz canımmmide bulantılarım hafifledii çook hemdedr buyuk ihtimal kız dedi beeişimin cinsiyetnee

Sevindim bitanemmm bulantılarının geçmesine,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemm isim düşünmeye başladınızmı?

yok ya zaten birkaçı aynı sayfadaydı bi seninki gerilerdeydi bende çok sabırlı diilim o konuda moremin eline su dökülmezz :))
hadi yaa ölede mi dendi belli yaşa gelmiş ve hamiş biri olarak ben çok iyi bildiğini sanıyorum ama tabi bu benim fikrim :)))

güzel kiscemm hani ümit olmadanda olmuyo o bu isin tadi rabbim hayirlisini versin insalalhh..vala senden bi güzel haber almayi cok istiyomm.. sonuclar nasi monarosaam esinde insallah gelisme vardirrrr
canım çok güzel çıktı eşimin hormonları ilaçların çok etkisi olmuş. çok şükür

slm kızlar dün geceki kabus gibi bir geceden sonra şimdi daha iyiyim çok şükür. ee neler kaynattınız? nerelere gittiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…