- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.941
yaa arkadaşlarr kayınvalıdee ile ilgilii sizee birşeyyy anlatıyımm geçenlerdee benımkilerdee geldii eşimm işteydiii benimdee programım vardıı kayınvalıdem evde tek birakıp gitmek zorundaa kaldımm nasıl anlatsamm bilmemm ama yatak odama girip dolabı felan açmışşş
nerdenn anladın dersennn ben dolabın uzerindee metal bir kısım varr açmaa yeri gibi ordaa kocaman parmak izleri çıkmışş hıç olmaz dı normaldee eşimdee bendee hep dıkkat ederizz dedimm görüncee günahınıı almıyımm ama ondan sonraa dikkat ediyorummm hiç öylee bir iz çıkmıyooo ne yapsamm bilemedimmm çok rahatsız oldumm belkii özell birrr eşyamm var sen niyee açıp bakıyosunn yaaa eşime dee desemmi demesemm mii bilemedimmm
ipkecimmmmmmmmmmm evet evet evet evetttttttttttttt.... ama benim entellektüel birkimimi kullanamadik ona yanarim ahahahahahahahahah
hosgeldin ipemmayni duayi ipemm hani sirayi bekleemden mersahim önceden okuyo regli ne gelemdenn..simdik moreme atiyom mesaji rabbim kabul etsin kislarrr
Malesef kaynamkardayiz ya bura geldikce meymenetsiz suratini goruyom
simdiden basliycammm hapavala haziran sonunu bulur korunma en az hapi düzenli kullanmaliyimm bi de dinlenmek istiyommmm korkumu yenemedim daaha papomm
Sarjim bitiyo bygrsz canlar
Yaw kiz ipeeim yanliz birakmayin arkamda durun
yaa bunu iyibilirim .. ama öok hassas bir konu .. tekrar etmeden paylaşma eşinle derim ...
ahahahahah olsun quzum benimkini kullandık ha seninki ha benimki ne farkeder :)))
aminnn
doğru soyluyosun canımm..rabbim hayırlısıyla versin de.romatizmandan ne haberr
sükür romatizma lupus bagisikliktan bisey cikmadi yine tek sorun pihtilasma görünüyootiroidi cok takmiyomm cok yüksek degil biliyomki hapla hemen düser cünkü 6 ay önce cok iyiydii
nerdesin yine yaaaa, nereye kayboldun??
ikimizde iyyizz canımmmide bulantılarım hafifledii çook hemde dr buyuk ihtimal kız dedi beeişimin cinsiyetnee
Gıda boyasıylamı boyanıyor bunlar bitanemm?
evet canim gelirken getiriorummm,,, boyariz birazzz:))
ahahahahha arastirmaci yazar gibisin haaaa... topluyorsun topluyorsun topuna birden yazyiyorsun.. sendeki sabir bende olsa varryaa...:)) ayrica evet Ipekcim ha senin ki ha benimki fark etmez, sonuc önemli... ben simdi kadin olmayi ögrenecegim:)))) bu da ilkinden kalma söz ahahahahah
canım çok güzel çıktı eşimin hormonları ilaçların çok etkisi olmuş. çok şükürgüzel kiscemm hani ümit olmadanda olmuyo o bu isin tadi rabbim hayirlisini versin insalalhh..vala senden bi güzel haber almayi cok istiyomm..sonuclar nasi monarosaam esinde insallah gelisme vardirrrr
canım çok güzel çıktı eşimin hormonları ilaçların çok etkisi olmuş. çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?