Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ahahahaha belkide karacahillikten olmustur.. hani eskiden inanilirdi yaa erkek elini tutarsa hamile kalirsin diye:))) kadin olmayi ögrenirsem bir dhakina ikiz dogurum artik:))

arkadaşlar iyi akşamlar.hassas olan gebelik testlerinden aldım.yarım saat önce adetimi beklemeden yaptım.ikinci çizgi silikte olsa çıktı.ilk yarım saat içerisinde silik olması dahi gebe olduğunu gösteriyormuş.forumdaki testlere baktığımda benimki ile aynı olan çok vardı.ama yinede ümitlenmeyeceğim bekleyeceğim.

tebrikler büyük ihtimal pozitiftir .. bekle tabi hayırlısı olsun canm

İlk 5 dakikada çıktıysa silik çizgi gebelik vardır canımmm,geçen ay bende yapmıştım ilk baktığımda çıkmamıştı aradan 10 dakika falan geçti bir baktım ikinci çizgide çıktı ertesi gün hemen kan vermeye gittim,eve geldim wcye girdim maalesef regl oldum hastanedende telefon geldi maalesef gebe değilsiniz diye((
Yaptığında hemen çıktıysa hayırlısıyla inşallah hamilesindir canım.Ama en kesin sonuç kan testi istersen yarın hemen yaptır

yaa eger cok merak ediyorum bu gece nasil uyuyrum diyorsan, ve elinde bir gebelik testi daha mevcut ise idrarini bir damla kan ile karistirarak yeni test yap. o kesin sonucu veriyor...

bayilirim ben istanbul aaa...en sevdigim tek sehir:))

biz keyfini çıkaramyoruz pek tatlım ya .. istanbul parası olana güzel .. ben şimdi tedavi filan gerekirse die de iyice kemerleri sıktım .. istanbulda yaşıyoruz ama sadece stresi bizimle beraber... keyfi biryerlerde ama bulabilene aşkolsun ...

haklisin... cok para yiyor. ben bir yil yasadim 5 yillik birikimim bittiii:))) ama ne olursa olsun, paran yoksada güzelllllll:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…