- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.961
yok ya zaten birkaçı aynı sayfadaydı bi seninki gerilerdeydi bende çok sabırlı diilim o konuda moremin eline su dökülmezz :))
hadi yaa ölede mi dendibelli yaşa gelmiş ve hamiş biri olarak ben çok iyi bildiğini sanıyorum ama tabi bu benim fikrim :)))
selammm kızlarr
ahahahaha belkide karacahillikten olmustur.. hani eskiden inanilirdi yaa erkek elini tutarsa hamile kalirsin diye:))) kadin olmayi ögrenirsem bir dhakina ikiz dogurum artik:))
alooo artik sinirleniyorum ama haaa,,, normal muhabbetine gelsene sen... ben senle konusmayi özledimmmmmmmmm...
arkadaşlar iyi akşamlar.hassas olan gebelik testlerinden aldım.yarım saat önce adetimi beklemeden yaptım.ikinci çizgi silikte olsa çıktı.ilk yarım saat içerisinde silik olması dahi gebe olduğunu gösteriyormuş.forumdaki testlere baktığımda benimki ile aynı olan çok vardı.ama yinede ümitlenmeyeceğim bekleyeceğim.
arkadaşlar iyi akşamlar.hassas olan gebelik testlerinden aldım.yarım saat önce adetimi beklemeden yaptım.ikinci çizgi silikte olsa çıktı.ilk yarım saat içerisinde silik olması dahi gebe olduğunu gösteriyormuş.forumdaki testlere baktığımda benimki ile aynı olan çok vardı.ama yinede ümitlenmeyeceğim bekleyeceğim.
hihiihii entel kızçe seni
)
öyleyimdir ayiptri söylemesii ahahahahah.... sende Istanbul daydin dimi?
hemen kızçem buyur
Eki Görüntüle 674991
evet cnm istanbul ...
bayilirim ben istanbul aaa...en sevdigim tek sehir:))
hemen kızçem buyur
Eki Görüntüle 674991
Ellerine sağlık bitanemmm oh beeee vallahi ne iyi geldi varya:))Ellerin dert görmesin...evet cnm istanbul ...
Selam canım hoşgeldinn..Nasılsın?
Bende çok seviyorum ama gezmeyi yaşanılası bir şehir değil sanırım:))Ama gez gez bitmeyen bir şehir harikaaa...
bayilirim ben istanbul aaa...en sevdigim tek sehir:))
hoşbulduk hancekim iyyimm sen nasılsınnnn
biz keyfini çıkaramyoruz pek tatlım ya .. istanbul parası olana güzel .. ben şimdi tedavi filan gerekirse die de iyice kemerleri sıktım .. istanbulda yaşıyoruz ama sadece stresi bizimle beraber... keyfi biryerlerde ama bulabilene aşkolsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?