- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.981
Ellerine sağlık bitanemmm oh beeee vallahi ne iyi geldi varya:))Ellerin dert görmesin...
Bende çok seviyorum ama gezmeyi yaşanılası bir şehir değil sanırım:))Ama gez gez bitmeyen bir şehir harikaaa...
İyiyim bitanemm Allaha şükür...
yaaa dediğim gibi imkanları iyi olan insanlar için çok güzel bir şehir istanbul.. mesela yazın herkes çoluk çocuk yazlıklarına gidiyo daha bi güzel oluyo o zaman.. okullar bi açılıyo otomatikman trafik 1 saat atar yani .. çok zorlukları var ...
yaaa dediğim gibi imkanları iyi olan insanlar için çok güzel bir şehir istanbul.. mesela yazın herkes çoluk çocuk yazlıklarına gidiyo daha bi güzel oluyo o zaman.. okullar bi açılıyo otomatikman trafik 1 saat atar yani .. çok zorlukları var ...
haklisin... cok para yiyor. ben bir yil yasadim 5 yillik birikimim bittiii:))) ama ne olursa olsun, paran yoksada güzelllllll:))
canım allahh hepimize iyilik versin inşallahh
Evet yaa benim kankamda istanbulda yaşıyor mümessil bir yerden bir yere gitmek satlerimi alıyor bazen diyor..Bi hastaneye gidiyorum 10 dakika doktoru görüp çıkıyorum otopark ücreti 10 tl 15 tl diyor.Yok yavrukuşum yooook Antalyamın gözünü seveyim diyo:)))
allah kolaylık versin canım yaa çokk güzel bir şehir ama yaşam şartları zor biraz
Mrb ıyı aksamlarr kızlarr
:80::80::80::80::80::80::80: slm kızlar
nasılsınız???
kutukutupense cnm sen ne yaptın uzun zamandır denk gelemedik merak ettim seni :26::26::26:
hancekim iyisin değilmi :26:
ipeğim uçan kuşum sen nasılsın
hoşgeldin edammmm
:80::80::80::80::80::80::80: slm kızlar
nasılsınız???
kutukutupense cnm sen ne yaptın uzun zamandır denk gelemedik merak ettim seni :26::26::26:
hancekim iyisin değilmi :26:
ipeğim uçan kuşum sen nasılsın
idare ediyorum işte karamelim ya .. ovulsyn test yaptm ama negatif bu ay boşa gçicek galiba akıntı da yok zaten ((
bende ilerde antalya izmir filan yaşamak istyrum ama olurmu bilmem .. herkes de burda bizim akraba anne baba vs ...
sağol canım idare ediyoruz işte napalım .. nihayetinde istanbuldayız işte ..inşallah keyfini çıkarabileceğimiz zamanlarda gelir ...
Mrb ıyı aksamlarr kızlarr
İyiyim karamelim Allah razı olsunn,sen nasılsın???
Hoşbuldumm Kremam Karamelımmmnasılsın guzel kızcem
idare ediyorum işte karamelim ya .. ovulsyn test yaptm ama negatif bu ay boşa gçicek galiba akıntı da yok zaten ((
hoşgeldinn edamm napıyosunn :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?