Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ellerine sağlık bitanemmm oh beeee vallahi ne iyi geldi varya:))Ellerin dert görmesin...

Bende çok seviyorum ama gezmeyi yaşanılası bir şehir değil sanırım:))Ama gez gez bitmeyen bir şehir harikaaa...

yaaa dediğim gibi imkanları iyi olan insanlar için çok güzel bir şehir istanbul.. mesela yazın herkes çoluk çocuk yazlıklarına gidiyo daha bi güzel oluyo o zaman.. okullar bi açılıyo otomatikman trafik 1 saat atar yani .. çok zorlukları var ...

allah kolaylık versin canım yaa çokk güzel bir şehir ama yaşam şartları zor biraz

Evet yaa benim kankamda istanbulda yaşıyor mümessil bir yerden bir yere gitmek satlerimi alıyor bazen diyor..Bi hastaneye gidiyorum 10 dakika doktoru görüp çıkıyorum otopark ücreti 10 tl 15 tl diyor.Yok yavrukuşum yooook Antalyamın gözünü seveyim diyo:)))

haklisin... cok para yiyor. ben bir yil yasadim 5 yillik birikimim bittiii:))) ama ne olursa olsun, paran yoksada güzelllllll:))

çok güzel özetlemişsin işte .. yani başka yerlere kıyasla 3 ila 5 katı fazla giderin var demek istanbul .. haaa bi simit bi ayranla vapurdan karşıya geçmek de var elbette püfür püfür .. ama boğazdaki restoranları da görüyosun .. sonra diyosun hem burda yaşıyorum hem yaşamıyorum sanki... çok kişi bilirim ankaradan izmirden antepten rizeden gelip de istanbulda şurası çok güzel burası harika diye söylediklerini .. ben bilmyrum abi nerelerden bahsediyolar haberim bile yok ((((

bende ilerde antalya izmir filan yaşamak istyrum ama olurmu bilmem .. herkes de burda bizim akraba anne baba vs ...

allah kolaylık versin canım yaa çokk güzel bir şehir ama yaşam şartları zor biraz

sağol canım idare ediyoruz işte napalım .. nihayetinde istanbuldayız işte ..inşallah keyfini çıkarabileceğimiz zamanlarda gelir ...

:80::80::80::80::80::80::80: slm kızlar
nasılsınız???
kutukutupense cnm sen ne yaptın uzun zamandır denk gelemedik merak ettim seni :26::26::26:
hancekim iyisin değilmi :26:
ipeğim uçan kuşum sen nasılsın

nasılsınız???
kutukutupense cnm sen ne yaptın uzun zamandır denk gelemedik merak ettim seni :26::26::26:

İyiyim karamelim Allah razı olsunn,sen nasılsın???

nasılsınız???

idare ediyorum işte karamelim ya .. ovulsyn test yaptm ama negatif bu ay boşa gçicek galiba akıntı da yok zaten ((

İzmirde olabilir ama ordada sebze meyve pahalı midye ucuz,gevrek,boyoz vs ucuz.Burada yol ucuz,sebze meyve çok bol ve ucuz:)))))

İyiyim karamelim Allah razı olsunn,sen nasılsın???

sendende razı olsun cnm çok şükür rabbime iyiyim

Hoşbuldumm Kremam Karamelımmm nasılsın guzel kızcem

iyiyim çok şükür cnm sende iyisin inşallah benim gibi geç kalmışsın bugün

idare ediyorum işte karamelim ya .. ovulsyn test yaptm ama negatif bu ay boşa gçicek galiba akıntı da yok zaten ((

ipeğim umutsuzluk yok kaçıncı gündesin belkide geç yumurtlama olur daha dur ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…