Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

günaydın canım .....

anladım bitanem benimde ilk gebeliğim bu şekilde oldu Rabbim birdaha yaşatmasın inançlı olmak tek dayanak, Allah sevdiklerini sık sık denermiş sabır kuzum

doğru diyorsun canım iyi ki inançlı insanlarız.. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah....

hoşbulduk naber canım .. tamba tumba sarışım bomba

iyiyim tatlım valla ne olsun..... işteyim yine sen bugün evde değilsin dimiiii

ya bilmiyorum uyamadim... babam gilde oluyorum isten sonra...annem TRde oldugu icin (annannem vefat etti ya). Bende kardeslerimin ve babamin yemeklerini yapiorum ve oturuyoruz aksama kadar.

birazda esimle tartistik ve hemen geri baristik

anladım canım,olur öyle arada yorgunluk üzüntü bir arada uyku tutmamıştır....... eş ile ufak atışmalaar olur öyle uzamasın yeter..

bende umutsuzum ama mutsuz değilim mersahımm valla hamilelikten hamileliğe çok değişiyormuş... benim iş yerinde bi arkadaşım var benden bi ay önce kürtaj oldu o da aynı nedenden 2 aydır korunmuyor bu ay hamile kalmış konuştuk zuhal hiç bişey anladım daha önce kasık karın ağrısı filan olmuştu göğüsler öyleydi şimdi hiçbirşey olamdı bir test yaptırdım hamileyim dedi.. ama bu defa öyle deli gibi dikkat etmiyorum doktora da gitmedim bekliyorum ama değerleri çok iyi çıkmış öncekine göre filan.. bende demekki belirtiler değişiyor diye düşündüm o öyle deyince...

önemli degil canim....
evet yipratiyorda canim...gecende anlattim, esimin birseyi kaldi orda ayakkabisi (benim ona aldigim hediye) annesinden istedim bulduysan bir annemle yolla dedim...konustuk falan sonrada oglu aldi telefonu eline, ona bir aglamalar falan, ayakkabiyi yememislerde, zoruna gitmiste benim ayakkabi istemem (kendi malimi isteyemiyorum

günaydın kızlar..ben şimdide grip oluyorum sanırsam.hala baş agrısıda beni yoklamaya devam ediyor tabi birde buna karın ağrısı ekleniyor arada ve hala olmadım her an olacakmışım gibi hislerdeyim..hayırlısı inş hakkımızda..sizlerde ne var neyok kızlar.

hala olmadım derken regl mi?? test filan yapmadın mı canımmm

Hiimmm anladim tatlim. ben hep ayni olur zannediyodum
pureipekim nasil yatayim, ben suan isteyim günde 10 saat calisiyorum

Esim almanca kursuna gidiyor ve o suan calisamiyor.

ufaktan degil, yine ailesi canim....ne zaman konussa onlarla huzurumuz bozuluyor
Basam takma kafana tatlim
bişeyler yiyip gelcem narinm
Afiyet olsun ipegim bocegim
merhaba ;

güzel haberler alalım bugün.. yok mu hamile

Selam hizli sey nasilsin

hoşgeldin speedyimm valla batı gelen tek bir kişi var mersahım..... bekliyor bakalım........... benim bat pazar... acele yok gelemzse pazartesi test yaparım..

biri de hamile hissetse kendini iyi olacak hepimizde aynı durumlar... batlar gelsin ortaya çıkacak bakalım

inşallah ikinizde güzel haberler verirsiniz benim daha 17 sinde çok var
hiç bir his yok içimde

kıyamam yaa üzülme canım bazı anneler oğluna çok düşkün sanırım senin ki de böyle...kötüleme amaçlı değildir seni,,oğluna naz yapıyor ona ağladığına göre filan... tabi haklısın arada sen olunca yıpranıyorsun... birşey diyeceğin zaman eşine söyle o söylesin sen birebri muhatap olma canım....

pazartesi migrenden kendimden geçince ilaç içmeden önce baktık ama yine tek çizgiydi.. tekrar bakmyada korkuyorum gelecekse gelecek diyorum

Hiimmm anladim tatlim. ben hep ayni olur zannediyodum

Basam takma kafana tatlim

Afiyet olsun ipegim bocegim

Selam hizli sey nasilsin

Biktim canim yaaa...wallahiii, sabir diyorum artik bitiyor...
ben onlari sevmiyorum ama saygimda hic kusur etmedim simdiye kadar...bizimkiside onlari sev diyor, ama sevemiyorum, ama ettiklerinden sonra...her defasinda ogluna beni sikayet etmeleri, onlarla konusunca huzurumuz bozuluyor, burnundan kil aldirmiyor falan filan iste

hiç bir his yok içimde

inşallah canım.... ama senin için daha erken =) 7-8 gün kala belirtiler başlar canım......inşallah sende güzel haber ver canımm
merhaba kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm keyifler nasıl bakem
hoşgeldin canımmmm iyiyim valla,,işteyim biraz uyku dışında keyfim yerinde şükür..sen nasılsın

Son düzenleme:
Bakalim canim ak koyun kara koyun belli okur bu gun yarin
Arkadasina da sevindim hayirlisi olsun darisi hepimizin basina
Gecmis olsun canim. bizde de ayni be yaaa
hiç bir his yok içimde
Kiz senin yumos gunlerin o zaman calisiyon mu bakalim
merhaba kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm keyifler nasıl bakem

Selam tatlim hosgeldin

pazartesi migrenden kendimden geçince ilaç içmeden önce baktık ama yine tek çizgiydi.. tekrar bakmyada korkuyorum gelecekse gelecek diyorum

canım geçmişolsun....çok uzun zaman geçtiyse kan testi yaptır canım kafan rahatlasın regl geciktiyse de nedenini öğrenirsin

Son düzenleme:

bire bir muhatap olma diyorsunda canim, benim esim onlari sevmemi istiyor, saygimda hic bir zaman kusur etmedim....ama beni iyice yipratiler...
mesela herseyi dügünde annem gil ödedi... (gelinlik, resimler evimi ben kendim dösedim, kredi cektim...)yani onlari sevmiyorum, herseyi zora cektiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…