- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.381
Biktim canim yaaa...wallahiii, sabir diyorum artik bitiyor...
ben onlari sevmiyorum ama saygimda hic kusur etmedim simdiye kadar...bizimkiside onlari sev diyor, ama sevemiyorum, ama ettiklerinden sonra...her defasinda ogluna beni sikayet etmeleri, onlarla konusunca huzurumuz bozuluyor, burnundan kil aldirmiyor falan filan iste
Yaw canim yine yakin diilsin ona dua et bide dip dibe olsan ( ornek ben). Seni mi kabullenemedi oglunu mu kiskaniyo yoksa kisiligini mi sevmedin canim
canım geçmişolsun....çok uzun zaman geçtiyse kan testi yaptır canım kafan rahatlasın regl geciktiyse de nedenini öğrenirsin
Canim esine dedinmi ben saygi gosteriyorum. ama daha fazlasini istersen bu sefer olanlardan oturu daha da sogurum die. Sole bence ya az ama tatli goruselim. yaw bu kaynanalari anlamiyorum. guzel guzel gecinmek varken ne bu yaabire bir muhatap olma diyorsunda canim, benim esim onlari sevmemi istiyor, saygimda hic bir zaman kusur etmedim....ama beni iyice yipratiler...
mesela herseyi dügünde annem gil ödedi... (gelinlik, resimler evimi ben kendim dösedim, kredi cektim...)yani onlari sevmiyorum, herseyi zora cektiler
Bakalim canim ak koyun kara koyun belli okur bu gun yarin
Arkadasina da sevindim hayirlisi olsun darisi hepimizin basina
bakalım zaman ne gösterecek
bire bir muhatap olma diyorsunda canim, benim esim onlari sevmemi istiyor, saygimda hic bir zaman kusur etmedim....ama beni iyice yipratiler...
mesela herseyi dügünde annem gil ödedi... (gelinlik, resimler evimi ben kendim dösedim, kredi cektim...)yani onlari sevmiyorum, herseyi zora cektiler
hoşgeldin canımmmm iyiyim valla,,işteyimbiraz uyku dışında keyfim yerinde şükür..sen nasılsın
hoşbulduk canımmmSelam tatlimhosgeldin
bire bir muhatap olma diyorsunda canim, benim esim onlari sevmemi istiyor, saygimda hic bir zaman kusur etmedim....ama beni iyice yipratiler...
hoşgeldin canım günaydınmerhaba kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmkeyifler nasıl bakem
kızlarrr hepinize günaydınnn
bu gün çok yoğun günüm, pek aranıza katılamayacağım, Allah kolaylık ve sabır versin şu perşembe cumayı atlatalım inşallah...
bu sabah bulantılarım gene vardı ama kahvaltı edebildim, bu büyük bir başarııı
bu gün itibariyle dolunay etkilerinden kurtlulmuş oluyoruz, derin bir nefes alabilirsinizz
öpüyorum heppinizzziii kendinize dikkat edin, ilk fırsatta uğrarım
ben pkoluyum cnm o çok bana uymaz.ama son bir kaç aydır takip edebiliyordum..ocak 26 şubat 27 de olmuştum mart 30 olmalıydım buna göre ama ya mevsimsel yada pkoluktan değişebilio.daha çok olmadı işte eger o tarihe göre bakarsak daha 5. gün..ben alıştım onun 10 gün gelmemesine::2:üzülmek çare etmiyor.tek sorun regl olunca agrıdan duramıyorum çok geçikince..daha öncede oldugunda eşim le heveslendik kan tahlilleri falan yok çıkmadı tabi..yıkılmıştık..o yüzden çok korkuyorum artık
O zaman kiskaniyolar galiba kpcani senden. bizimkilerde basta cok kotuydu kadin nasil davrancagini bilemiyodu. patavatsizca davraniyodu. beni deli ediyodu. kotu niyetli diil ama cok uzdu baslarda hangi birini anlatsam bilemedim.bilmiyorum canim....ben kendide istedi...ama bana dul gibi davrandilar...bir giyisi, yada evime hic birsey almadilar....herseyden aliniyorlar, kendi kendilerine yorum yapiorlar...
Kiskaniyormu derken, oglunada ayni, bir laf demesin...hemen degistin sen diyor...
bende anlamadim, bunlar sanirim, hergün her saat pis pislanmak istiyorlar...
allahta senin yardimcin olsun canim...yanindalarmi seninkiler..seviyormusun onlari?
ben pkoluyum cnm o çok bana uymaz.ama son bir kaç aydır takip edebiliyordum..ocak 26 şubat 27 de olmuştum mart 30 olmalıydım buna göre ama ya mevsimsel yada pkoluktan değişebilio.daha çok olmadı işte eger o tarihe göre bakarsak daha 5. gün..ben alıştım onun 10 gün gelmemesine::2:üzülmek çare etmiyor.tek sorun regl olunca agrıdan duramıyorum çok geçikince..daha öncede oldugunda eşim le heveslendik kan tahlilleri falan yok çıkmadı tabi..yıkılmıştık..o yüzden çok korkuyorum artık
bu gün çok yoğun günüm, pek aranıza katılamayacağım, Allah kolaylık ve sabır versin şu perşembe cumayı atlatalım inşallah...
bu gün itibariyle dolunay etkilerinden kurtlulmuş oluyoruz, derin bir nefes alabilirsinizz
doğru diyorsun canım iyi ki inançlı insanlarız.. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah....
yiyim tatlım valla ne olsun..... işteyim yine sen bugün evde değilsin dimiiii
anladım canım,olur öyle arada yorgunluk üzüntü bir arada uyku tutmamıştır....... eş ile ufak atışmalaar olur öyle uzamasın yeter..
bende umutsuzum ama mutsuz değilim mersahımmvalla hamilelikten hamileliğe çok değişiyormuş... benim iş yerinde bi arkadaşım var benden bi ay önce kürtaj oldu o da aynı nedenden 2 aydır korunmuyor bu ay hamile kalmış konuştuk zuhal hiç bişey anladım daha önce kasık karın ağrısı filan olmuştu göğüsler öyleydi şimdi hiçbirşey olamdı bir test yaptırdım hamileyim dedi.. ama bu defa öyle deli gibi dikkat etmiyorum doktora da gitmedim bekliyorum ama değerleri çok iyi çıkmış öncekine göre filan.. bende demekki belirtiler değişiyor diye düşündüm o öyle deyince...
önemli degil canim....
evet yipratiyorda canim...gecende anlattim, esimin birseyi kaldi orda ayakkabisi (benim ona aldigim hediye) annesinden istedim bulduysan bir annemle yolla dedim...konustuk falan sonrada oglu aldi telefonu eline, ona bir aglamalar falan, ayakkabiyi yememislerde, zoruna gitmiste benim ayakkabi istemem (kendi malimi isteyemiyorum
Hiimmm anladim tatlim. ben hep ayni olur zannediyodum
Basam takma kafana tatlim
Afiyet olsun ipegim bocegim
Selam hizli sey nasilsin
hoşbulduk canımbenimde senden farkım yok gibi.. walla havalardan sanırım bende öleyim işe gitmesemmi diede düşünmedim değil sabah şimdi ise bilg. paşında uyuyup kalıcam nerdeyse :97:
zor canım bilirim.. benimkilerde aynını yaptı. evimde tek bir çöpümün üstünde bile hakları yok.. hiç bişeye karışmadılar. kendi istedikleri kız olmadı die benide istemiolardı o yüzden düğün dernek ev bark bişiciğe karışmadılar. başka şeylerde geçti aramızda neyse.. bizde iki taraftan yardım almadan eşimle beraber hallettik herşeyimizi ama şimdi hiççç görüşmüorum onlarla. aslada ewime gelemezler...
İpeeem kfleks mi yiyon
Bende cikolata yiyom formumu korumak icin
hava kapalıydı yine sabah ondan herhalde... ama şimdi biraz güneş gösterdi yüzünüüü
ne tuhaf aileler var nasıl şaşırıyorum bazen,,hayır ne oldu ne geçti ellerine anlamıyorum hiç.... oğlunun evine bile gidemiyorlar işte yüzleri olmadığından. niye böyleler ki hayret..
Canim esine dedinmi ben saygi gosteriyorum. ama daha fazlasini istersen bu sefer olanlardan oturu daha da sogurum die. Sole bence ya az ama tatli goruselim. yaw bu kaynanalari anlamiyorum. guzel guzel gecinmek varken ne bu yaa
amin canım inşallahh
sen çalışmaları aksatma canım...
çok zor şeyler yaşamışsın başta öyle başlayınca iyi niyet arayamıyorsun haliyle... birebir muhatap olma derken kastım sadece eşine annen bana bozuluyor sen söyle vs. gibi cümlelerle değil,zaten erkekler normalde çok düşkün olmasa bile evlendikten sonra ailesine daha düşkün gibi oluyor ve ne hikmetse eşinin onları pek sevmediğini filan düşünüyor şükür bizde bu sorun yok ama çevremde çok gördüm... kadınlara derler birde dolduruşa gelir diye....
hoşbulduk canımbenimde senden farkım yok gibi.. walla havalardan sanırım bende öleyim işe gitmesemmi diede düşünmedim değil sabah şimdi ise bilg. paşında uyuyup kalıcam nerdeyse :97:
hoşbulduk canımmm
zor canım bilirim.. benimkilerde aynını yaptı. evimde tek bir çöpümün üstünde bile hakları yok.. hiç bişeye karışmadılar. kendi istedikleri kız olmadı die benide istemiolardı o yüzden düğün dernek ev bark bişiciğe karışmadılar. başka şeylerde geçti aramızda neyse.. bizde iki taraftan yardım almadan eşimle beraber hallettik herşeyimizi ama şimdi hiççç görüşmüorum onlarla. aslada ewime gelemezler...
O zaman kiskaniyolar galiba kpcani senden. bizimkilerde basta cok kotuydu kadin nasil davrancagini bilemiyodu. patavatsizca davraniyodu. beni deli ediyodu. kotu niyetli diil ama cok uzdu baslarda hangi birini anlatsam bilemedim.:
hatrladm olayı canım .. haklısın tabiki bilmeyrum insanlar neden böle davranır ki ? cehaletmi, kıskançlıkmı, görgüsüzlükmü çözmek zor .. ama anlamsız üzüntüden kaçınmak lazm, ben şunu demek istedm, bebek sahibi olmak için üzülür insan önemli ve anlamlı bir olay, veya bir hastalık için veya aile özlemi için .. ama yersiz önemsiz tatsızlıklar için yıpranmaya değmez bu hayat canım yaa .. sen bişekilde bunları kendine dert etmemenin yolunu bulmaya çalış olur muQUOTE]
yipratma diyorsunda bütün tartismalar ayni seye cikiyor...hep ayni konu...onlar beni biktiriyor, aha simdi diyorum sen ne zaman onlarla konusan huzurumuz bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?