Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yaw canim yine yakin diilsin ona dua et bide dip dibe olsan ( ornek ben). Seni mi kabullenemedi oglunu mu kiskaniyo yoksa kisiligini mi sevmedin canim

Yaw canim yine yakin diilsin ona dua et bide dip dibe olsan ( ornek ben). Seni mi kabullenemedi oglunu mu kiskaniyo yoksa kisiligini mi sevmedin canim

bilmiyorum canim....ben kendide istedi...ama bana dul gibi davrandilar...bir giyisi, yada evime hic birsey almadilar....herseyden aliniyorlar, kendi kendilerine yorum yapiorlar...
Kiskaniyormu derken, oglunada ayni, bir laf demesin...hemen degistin sen diyor...
bende anlamadim, bunlar sanirim, hergün her saat pis pislanmak istiyorlar...

allahta senin yardimcin olsun canim...yanindalarmi seninkiler..seviyormusun onlari?

canım geçmişolsun....çok uzun zaman geçtiyse kan testi yaptır canım kafan rahatlasın regl geciktiyse de nedenini öğrenirsin

ben pkoluyum cnm o çok bana uymaz.ama son bir kaç aydır takip edebiliyordum..ocak 26 şubat 27 de olmuştum mart 30 olmalıydım buna göre ama ya mevsimsel yada pkoluktan değişebilio.daha çok olmadı işte eger o tarihe göre bakarsak daha 5. gün..ben alıştım onun 10 gün gelmemesine ::2:üzülmek çare etmiyor.tek sorun regl olunca agrıdan duramıyorum çok geçikince..daha öncede oldugunda eşim le heveslendik kan tahlilleri falan yok çıkmadı tabi..yıkılmıştık..o yüzden çok korkuyorum artık

Canim esine dedinmi ben saygi gosteriyorum. ama daha fazlasini istersen bu sefer olanlardan oturu daha da sogurum die. Sole bence ya az ama tatli goruselim. yaw bu kaynanalari anlamiyorum. guzel guzel gecinmek varken ne bu yaa

kızlarrr hepinize günaydınnn

bu gün çok yoğun günüm, pek aranıza katılamayacağım, Allah kolaylık ve sabır versin şu perşembe cumayı atlatalım inşallah...

bu sabah bulantılarım gene vardı ama kahvaltı edebildim, bu büyük bir başarııı

bu gün itibariyle dolunay etkilerinden kurtlulmuş oluyoruz, derin bir nefes alabilirsinizz

öpüyorum heppinizzziii kendinize dikkat edin, ilk fırsatta uğrarım

Bakalim canim ak koyun kara koyun belli okur bu gun yarin
Arkadasina da sevindim hayirlisi olsun darisi hepimizin basina

amin canım inşallahh

bakalım zaman ne gösterecek

sen çalışmaları aksatma canım...

çok zor şeyler yaşamışsın başta öyle başlayınca iyi niyet arayamıyorsun haliyle... birebir muhatap olma derken kastım sadece eşine annen bana bozuluyor sen söyle vs. gibi cümlelerle değil,zaten erkekler normalde çok düşkün olmasa bile evlendikten sonra ailesine daha düşkün gibi oluyor ve ne hikmetse eşinin onları pek sevmediğini filan düşünüyor şükür bizde bu sorun yok ama çevremde çok gördüm... kadınlara derler birde dolduruşa gelir diye....

hoşgeldin canımmmm iyiyim valla,,işteyim biraz uyku dışında keyfim yerinde şükür..sen nasılsın

hoşbulduk canım benimde senden farkım yok gibi.. walla havalardan sanırım bende öleyim işe gitmesemmi diede düşünmedim değil sabah şimdi ise bilg. paşında uyuyup kalıcam nerdeyse :97:

Selam tatlim hosgeldin
hoşbulduk canımmm

zor canım bilirim.. benimkilerde aynını yaptı. evimde tek bir çöpümün üstünde bile hakları yok.. hiç bişeye karışmadılar. kendi istedikleri kız olmadı die benide istemiolardı o yüzden düğün dernek ev bark bişiciğe karışmadılar. başka şeylerde geçti aramızda neyse.. bizde iki taraftan yardım almadan eşimle beraber hallettik herşeyimizi ama şimdi hiççç görüşmüorum onlarla. aslada ewime gelemezler...

merhaba kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm keyifler nasıl bakem
hoşgeldin canım günaydın

canım hoşgeldin :) ve hoşçakal mı desem bilemedim birden

kıyamam üzülme canım.. pkolu olupta hamile kalan ne çok kişi var.... ama korkuya da kapılma lütfen zamanı var demekki... hayırlısını versin Rabbim...

O zaman kiskaniyolar galiba kpcani senden. bizimkilerde basta cok kotuydu kadin nasil davrancagini bilemiyodu. patavatsizca davraniyodu. beni deli ediyodu. kotu niyetli diil ama cok uzdu baslarda hangi birini anlatsam bilemedim.

Canin sende pko varsa gecikme normal bekle biraz daha bi kac gune gelir. bisi fln icme bellide olmaz belki gec yumurtlamissindir

uğra canım aratma kendini yaww

yok canım ya işteym bugn artk ayın ilk haftasaı idare eder sakin olur .. ama çok uykum var benm yaa ... bi de endokrin gitmek istemiştim, hastaneye gidip randevu almak lazmmş ona da .. acaba öğleden sonra ona çıkabilirmym die düşünyrum ???

hatrladm olayı canım .. haklısın tabiki bilmeyrum insanlar neden böle davranır ki ? cehaletmi, kıskançlıkmı, görgüsüzlükmü çözmek zor .. ama anlamsız üzüntüden kaçınmak lazm, ben şunu demek istedm, bebek sahibi olmak için üzülür insan önemli ve anlamlı bir olay, veya bir hastalık için veya aile özlemi için .. ama yersiz önemsiz tatsızlıklar için yıpranmaya değmez bu hayat canım yaa .. sen bişekilde bunları kendine dert etmemenin yolunu bulmaya çalış olur mu

Hiimmm anladim tatlim. ben hep ayni olur zannediyodum

Basam takma kafana tatlim

Afiyet olsun ipegim bocegim

Selam hizli sey nasilsin

örtmenm yidim geldm kflakes

Gunaydin pazartesim diklat et kendine

hava kapalıydı yine sabah ondan herhalde... ama şimdi biraz güneş gösterdi yüzünüüü
ne tuhaf aileler var nasıl şaşırıyorum bazen,,hayır ne oldu ne geçti ellerine anlamıyorum hiç.... oğlunun evine bile gidemiyorlar işte yüzleri olmadığından. niye böyleler ki hayret..

canım ya seni çok iyi anlıyorum .. bu belirsizlik insanı çok yoruyo malesef 5-10 günlük gecikmeleri de boşver hiç kafaya takma ..ben 2 ay geciktim yani ilk adetten itibaren 3 ay sonra söktürücüyle zor oldum .. üzülme sen biraz zaman ver ve sabırlı olmaya çalış tatlım .. inşallah herşey güzel olucak ..

İpeeem kfleks mi yiyon
Bende cikolata yiyom formumu korumak icin

cnm inan tadını sevyrum die yiyrum yoksa öle zayıflama için dğl, ama kilo verebilirsem de güzel olur tabiki .. sen en iyisini yapysun cnm bayılırm zaten sabah kflakes akşamları yemekten sonra da nutella kaşıklıyrum

walla canım benimkiler çok apayrı kişilikli.. mal mülk desen gani.. hesabını bilemiyorum düşün yani.. ama 5 kuruşun hesabını yaparlar.. eşim Allahtan onlara benzememiş
şimdi evlendiğimizden beri oğullarıda görüşmüo çünkü ciddi şeyler yaşadık biz. sadece benle alakalı değil. onlarda eşimin çalıştığı işyerinin muhitine gidiolar uzaktan ona bakıolarmış..
eşim bi kaç kez denk gelmiş göz göze gelmişler eşim dükkana girmiş konuşmamış. (mekanla onların ev ters muhitte ve onların eşimin çalıştığı muhitte bi tanıdıkları yok ) işte sadece uzaktan görüolar ama ben biliorum bebiş haberi kulaklarına gidince gelicekler biliorumm ama (büyük sözüme tövbe) ben asla barışmıcam

Canim esine dedinmi ben saygi gosteriyorum. ama daha fazlasini istersen bu sefer olanlardan oturu daha da sogurum die. Sole bence ya az ama tatli goruselim. yaw bu kaynanalari anlamiyorum. guzel guzel gecinmek varken ne bu yaa

diyorum, ama esimde onlari sevmemi istiyor, cünkü öbür taraf yüzde yüz diyordur, bana soguk davraniyor falan diye....ne tatlisi canim bee, konusmak bile icimden gelmiyor, resmen korkuyorum onlara telefon acmaktan...evet bende güzel güzel gecinelim isterim, bana yaptilarini unutmak isterim, ama onlarda böyle devam beni kötülemek istedikcene ben onlardan dahada cok soguyorum

evet bastan öyle basladi, beni ve ailemi kulandilar...herseyi annem gil ödedi ben hayalimdeki dügünü yapayim diye..bana hic birsey almadilar...walla esimde onlarla detaylara girmiyor, cünkü onada aliniyorlar....ben ona desem bile onada dariliyorlar, onlara bir laf demicen cok sevecen, hergün arican, bütün herseyi paylasacan ama onlardan birsey istemicen, onlar hakinda igne bile olsa demicen...öyle istiyorlar...yapmadiklari halde hic birsey cok sevmemi bekliyorlar, onlar sükür etsin onlara saygisiz biride ola bilirdim.....

evet canim, sen evime gelemezler diyorsun bak, ben onlarla bile konusuyorum yaptiklarindan sonra....bana özelden yazsana canim...

O zaman kiskaniyolar galiba kpcani senden. bizimkilerde basta cok kotuydu kadin nasil davrancagini bilemiyodu. patavatsizca davraniyodu. beni deli ediyodu. kotu niyetli diil ama cok uzdu baslarda hangi birini anlatsam bilemedim.:

iste ayni benide öyle üzdüler insan soguyor ondansonrada ne konusmak nede baska birsey istiyor, sevemiyorsun iste en basitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…