Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ben bi cay alayim da geleyim

buyruuuunnnnnnnnnn tavşan kanı bunlarrrrrrr

bu kızçede hem yazıp hem büyük sözüme töbe demiymu çok tatlı oluo yaa canım herşey gönlüne göre olsun inşallah.. Allah kocanla size geçim versin inşallah .. yinede zamana bırakmaya çalış .. insan ailesini seçemez ama nihayetinde ailedir .. boşver fazla düşünüp kendini bileme kimseye karşı .. insanlar yanlışlık yappabilirler ama hoşgörmeye çalışmak dinimizdendir .. yanlış anlama sakın ilerde belki de böle düşünürsün die yazdm ben canm .. keşke onlar da sizi üzmeselerdi insan kendi evladının mürvetini iztemez mi hiç ??????

Son düzenleme:

Yaw benimde aslinda vermem lazim bi kac kilo ama

derse cikiyom grsz kizlar

Öbür tarafı mı götüreceklermiş onca malı mülkü pes!!! aman neyse onlardan gelen hayır uzak dursun zaten.. Üzülüyorum böyle insanları görünce.... Allah evladın hayırlısını versin diye dua ediyoruz da Allah ailenin de hayırlısını versin yaa üzme sen kendini belki bir gün hatalarının farkına varırlar..

Son düzenleme:

sen daha iyi bilrisin tabiki canım .. nasıl arzu edersen öle davran inşallah herşey istediğin gibi olur

bebişim haklısın takmıorum zati şimdi konu açılınca beterin beteri var baabında arkidişlerle paylaşmak istedim... yoksa umrumda değiller
buarada insan hep büyük lafların altında ezilir ben ondan hep büyük konuşmam ben ama şunki düşüncelerimde böle napim :26:
buarada çay için sağoll

afiyet olsun bal olsun canm evet büyük konuşmamak lazm bende bu çenemin derdini az çekmedim :99:

ne çok şey istiyorlar değil mi keşke aynı kıymeti değeri kendileri de versin sana.. inşallah bir gün farkederler hatalarını...

evet bende bi ara şeker düşüklüğü vardı iş stresinden hastaneden randevu almıştım.. erteleme canımm

doktor hastane her gün işten nassı kaçacaamm diye düşünmekten helak oldun be yavruummm :)))
patronlarına bu kız her gün hastaneye gidiyor, bu ne böle ne geniş adamlarsınız mı diyeydim ne diyeydim :)))
eee sen de nabacaaannn be kızım kaçacann tabi .. ölesi de lazım bölesi de lazımmm .. ne çektin be ipeeemmmm

ben seni yerimmmmmmmmm... çok iyi yaa valla sırf gülmek için açıp açıp izliyorummm zaten senin uyarlama da süperrrrrrrrr...

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 676181

günaydın herkese.. günaydın derdime derman dostlalarıma,günaydın dert ortağım arkadaşlarıma,evinizde huzur bereket olsun,derdim var diyenler derman bulsun bütün gönüllere mutluluk dolsun

aminnnnnnnnnnnnnnnn nuarnimm bitanemmmmm

günnayydınnnnnn

inşallahhhh gelmezzz zuhalimmmmmm

Bende severim canim erken kalkmayi ama okul olunca cok erken kalkiyom 6 da uykum vaaaa...

kıyamammmm bendeee 6 da kalkıorumm kocişi kahvaltı vs hazırla derkene 6,30 gidyoo bende yatyomm bazennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…