- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.401
Ben bi cay alayim da geleyim
walla canım benimkiler çok apayrı kişilikli.. mal mülk desen gani.. hesabını bilemiyorum düşün yani.. ama 5 kuruşun hesabını yaparlar..eşim Allahtan onlara benzememiş
şimdi evlendiğimizden beri oğullarıda görüşmüo çünkü ciddi şeyler yaşadık biz. sadece benle alakalı değil. onlarda eşimin çalıştığı işyerinin muhitine gidiolar uzaktan ona bakıolarmış..
eşim bi kaç kez denk gelmiş göz göze gelmişler eşim dükkana girmiş konuşmamış. (mekanla onların ev ters muhitte ve onların eşimin çalıştığı muhitte bi tanıdıkları yok) işte sadece uzaktan görüolar ama ben biliorum bebiş haberi kulaklarına gidince gelicekler biliorumm ama (büyük sözüme tövbe) ben asla barışmıcam
cnm inan tadını sevyrum die yiyrum yoksa öle zayıflama için dğl, ama kilo verebilirsem de güzel olur tabiki .. sen en iyisini yapysun cnm bayılırmzaten sabah kflakes akşamları yemekten sonra da nutella kaşıklıyrum
walla canım benimkiler çok apayrı kişilikli.. mal mülk desen gani.. hesabını bilemiyorum düşün yani.. ama 5 kuruşun hesabını yaparlar..eşim Allahtan onlara benzememiş
şimdi evlendiğimizden beri oğullarıda görüşmüo çünkü ciddi şeyler yaşadık biz. sadece benle alakalı değil. onlarda eşimin çalıştığı işyerinin muhitine gidiolar uzaktan ona bakıolarmış..
eşim bi kaç kez denk gelmiş göz göze gelmişler eşim dükkana girmiş konuşmamış. (mekanla onların ev ters muhitte ve onların eşimin çalıştığı muhitte bi tanıdıkları yok) işte sadece uzaktan görüolar ama ben biliorum bebiş haberi kulaklarına gidince gelicekler biliorumm ama (büyük sözüme tövbe) ben asla barışmıcam
diyorum, ama esimde onlari sevmemi istiyor, cünkü öbür taraf yüzde yüz diyordur, bana soguk davraniyor falan diye....ne tatlisi canim bee, konusmak bile icimden gelmiyor, resmen korkuyorum onlara telefon acmaktan...evet bende güzel güzel gecinelim isterim, bana yaptilarini unutmak isterim, ama onlarda böyle devam beni kötülemek istedikcene ben onlardan dahada cok soguyorum
evet bastan öyle basladi, beni ve ailemi kulandilar...herseyi annem gil ödedi ben hayalimdeki dügünü yapayim diye..bana hic birsey almadilar...walla esimde onlarla detaylara girmiyor, cünkü onada aliniyorlar....ben ona desem bile onada dariliyorlar, onlara bir laf demicen cok sevecen, hergün arican, bütün herseyi paylasacan ama onlardan birsey istemicen, onlar hakinda igne bile olsa demicen...öyle istiyorlar...yapmadiklari halde hic birsey cok sevmemi bekliyorlar, onlar sükür etsin onlara saygisiz biride ola bilirdim.....
evet canim, sen evime gelemezler diyorsun bak, ben onlarla bile konusuyorum yaptiklarindan sonra....bana özelden yazsana canim...
iste ayni benide öyle üzdüler insan soguyor ondansonrada ne konusmak nede baska birsey istiyor, sevemiyorsun iste en basitti
yipratma diyorsunda bütün tartismalar ayni seye cikiyor...hep ayni konu...onlar beni biktiriyor, aha simdi diyorum sen ne zaman onlarla konusan huzurumuz bozuluyor
buyruuuunnnnnnnnnn tavşan kanı bunlarrrrrrr
Eki Görüntüle 676141
bu kızçede hem yazıp hem büyük sözüme töbe demiymu çok tatlı oluo yaacanım herşey gönlüne göre olsun inşallah.. Allah kocanla size geçim versin inşallah .. yinede zamana bırakmaya çalış .. insan ailesini seçemez ama nihayetinde ailedir .. boşver fazla düşünüp kendini bileme kimseye karşı .. insanlar yanlışlık yappabilirler ama hoşgörmeye çalışmak dinimizdendir .. yanlış anlama sakın ilerde belki de böle düşünürsün die yazdm ben canm .. keşke onlar da sizi üzmeselerdi insan kendi evladının mürvetini iztemez mi hiç ??????
Yaw benimde aslinda vermem lazim bi kac kilo ama
derse cikiyom grsz kizlar
bebişim haklısın takmıorum zati şimdi konu açılınca beterin beteri var baabında arkidişlerle paylaşmak istedim... yoksa umrumda değiller
buarada insan hep büyük lafların altında ezilir ben ondan hep büyük konuşmam benama şunki düşüncelerimde böle napim :26:
buarada çay için sağoll
evet bastan öyle basladi, beni ve ailemi kulandilar...herseyi annem gil ödedi ben hayalimdeki dügünü yapayim diye..bana hic birsey almadilar...walla esimde onlarla detaylara girmiyor, cünkü onada aliniyorlar....ben ona desem bile onada dariliyorlar, onlara bir laf demicen cok sevecen, hergün arican, bütün herseyi paylasacan ama onlardan birsey istemicen, onlar hakinda igne bile olsa demicen...öyle istiyorlar...yapmadiklari halde hic birsey cok sevmemi bekliyorlar, onlar sükür etsin onlara saygisiz biride ola bilirdim.....
yok canım ya işteym bugn artk ayın ilk haftasaı idare eder sakin olur .. ama çok uykum var benm yaa ... bi de endokrin gitmek istemiştim, hastaneye gidip randevu almak lazmmş ona da .. acaba öğleden sonra ona çıkabilirmym die düşünyrum ???
:
afiyet olsun bal olsun canmevet büyük konuşmamak lazm bende bu çenemin derdini az çekmedim :99:
ne çok şey istiyorlar değil mi keşke aynı kıymeti değeri kendileri de versin sana.. inşallah bir gün farkederler hatalarını...
EEEE bende engin tecrübelerime dayanarak büyük konuşmuyorum zati
Eki Görüntüle 676149
doktor hastane her gün işten nassı kaçacaamm diye düşünmekten helak oldun be yavruummm :)))
patronlarına bu kız her gün hastaneye gidiyor, bu ne böle ne geniş adamlarsınız mı diyeydim ne diyeydim :)))
eee sen de nabacaaannn be kızım kaçacann tabi .. ölesi de lazım bölesi de lazımmm .. ne çektin be ipeeemmmm
Gunaydinnnnnnn
Hayirli bir gun olsun insallah
Yaw nazim beni biliyon hababamdaki kimyaci gibiyim yazik inege
Nazim deme ole zaten bebiste yapamadik mor buza mi yapak.
Bende aksam erken yemistim sen ole yemekle ilgili bisi yazinca karnim guruldadi
Yapma yasagim gs cok iyi oynamis diyolar
Amin tatlim.
günaydın canım... iş başı yapanlar dökülüyor yavaş yavaş...... diğer kızlar uykuda galiba ohh ne güzel
günaydın herkese.. günaydın derdime derman dostlalarıma,günaydın dert ortağım arkadaşlarıma,evinizde huzur bereket olsun,derdim var diyenler derman bulsun bütün gönüllere mutluluk dolsun
evde olsam ben uyurum da =) iş olunca mecburi uyanıyoruz 06.30 da ayaktayımmm yazık banaaa
iyiyim canım valla napim iş güç ev arası mekik dokuyorum hee bir de batı bekliyorum bakalım.. umutlanmak heveslenmek değil de son bir haftayı beklemek ne gıcık neyse pazara az kaldı artık....
senin bat bugün değil mi? hadi bakalım hayırlısı inşallah..
Bende severim canim erken kalkmayi ama okul olunca cok erken kalkiyom 6 da uykum vaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?