- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.421
Ewt bat gunum ama memikler sismedigecen bikez daa bole oldu 4 gun gec geldi yine gecikecek galiba
ben seni yerimmmmmmmmm... çok iyi yaavalla sırf gülmek için açıp açıp izliyorummm zaten senin uyarlama da süperrrrrrrrr...
Zuhalim ben senden umutluyum ama insallah olur bebis
yok canım ya birşey olduğundan dolayı değil benimki yumurtlama döneminde çok çalışınca ( benim zorlamalarımla ) diğer günlerde gıcıklığına diyordu
günaydinnn kizlar...
cok uykum var, gece hic uyumadim, gözlerim kapaniyor wallahiiiii...
kalp atışı alamadık canım malesef,,gelişim 7. haftaya kadar vardı sonra durdu.. 8+3 de kürtaj oldum.. çok üzüldüm ağladım ama sağlıklı değildi demekki dedim dua ettim kendimi rahatlattım.....o yüzden beklerim diyorum zaten sağlıkla geleceği zaman gelsin yeter ki...
inşallahhhh gelmezzz zuhalimmmmmm
gnnayydınnnn zuhalimmmmm
valla yaw uyumulum bu saah iş te yapamadımmmm
inaşşaallhhhhhh
bende bu sabah ovu. testi yaptımmm çift çizgi koyu çıktıı:119::119::119::119::119::119::119::119:
kıslarr geldm kaçyrum gibi olmasın ama daha kahvaltı yapamdm ,, bi klflakes hemen gelcem
merhaba ;
güzel haberler alalım bugün.. yok mu hamile
güüünayydınnnn canımmmmm
nie uyumadınn moreeee :44::44::44::44::44:
iyiyim bende bu aydan benim hiç umudum kalmadı ya ne biliyim hiç hamileymiş gibi hissetmiyorum ama sizden bekliyorum
oyy bende yapmadım ama hiçç canım istemioooonesquikmi yesemmmm
günaydın kızlar..ben şimdide grip oluyorum sanırsam.hala baş agrısıda beni yoklamaya devam ediyor tabi birde buna karın ağrısı ekleniyor arada ve hala olmadım her an olacakmışım gibi hislerdeyim..hayırlısı inş hakkımızda..sizlerde ne var neyok kızlar.
merhaba kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmkeyifler nasıl bakem
ben pkoluyum cnm o çok bana uymaz.ama son bir kaç aydır takip edebiliyordum..ocak 26 şubat 27 de olmuştum mart 30 olmalıydım buna göre ama ya mevsimsel yada pkoluktan değişebilio.daha çok olmadı işte eger o tarihe göre bakarsak daha 5. gün..ben alıştım onun 10 gün gelmemesine::2:üzülmek çare etmiyor.tek sorun regl olunca agrıdan duramıyorum çok geçikince..daha öncede oldugunda eşim le heveslendik kan tahlilleri falan yok çıkmadı tabi..yıkılmıştık..o yüzden çok korkuyorum artık
kızlarrr hepinize günaydınnn
bu gün çok yoğun günüm, pek aranıza katılamayacağım, Allah kolaylık ve sabır versin şu perşembe cumayı atlatalım inşallah...
bu sabah bulantılarım gene vardı ama kahvaltı edebildim, bu büyük bir başarııı
bu gün itibariyle dolunay etkilerinden kurtlulmuş oluyoruz, derin bir nefes alabilirsinizz
öpüyorum heppinizzziii kendinize dikkat edin, ilk fırsatta uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?