Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

amann canımmm al randevunu ihmal etmee iş hiç bitmezzz zaar

herkeseeee günaydinnnnnn,,,,

yaaaaa millete bak kahvalti yapmamais diet kurularindan mi yesek diye bakiniyorlar, canim istemiyor falannn.. dalga mi geciyorsunuz yaaa:))) ben daha yatarken sabah olsada sucuklu yumurta yapsam yesem, yada söyle karisik bir tost yada iyisindan bir salata ne iyi olur falan.....yaww dalga mi geciyorsunuz:))))

daha çok ta yenisinn moreeee nie böle oluooo bu anlamıorumm inş...:26::26::26::26: düzelirr zamanlaa evlilik eskidikçeee

ellerine sağlıkkkkk ipekimmmmmm

güünnyydınnnnn kızçemmmmm hoşş geldinnnnnn

sende hoşgeldin ilhanazımmmmmm

günaydın mimamoremmm hoşgeldinn... walla bu ara benimde iştahım acayip arttı ne yapcam bilmiorumm.. hamil olamadan şimdidenmi kilo almaya başlıcam ne

ayyyyy ipekimm sen çokk yaşa ne komiktiiiii şu bölümm

amann canımmm al randevunu ihmal etmee iş hiç bitmezzz zaar

yaa öylede insaın kendi işi değilki kolay olmuyo yaa (

bizde ikicanlı olup da iştahımız açık olaydı öle neler yiyelm die düşünürdük belkim miamoremm .. ama şimdi anca öle oluyo işte ... günaydın bu arada

yaww be ne yesemmm hiççç iştahımm yokk sefil hale geldimmm 1 haftadaa

dikkat et kendine toparlanman için yemelisin :125::125::125::125:

haniii bizeee moreeee

ısmarladım işte hemen peşinden

sende hoşgeldin ilhanazımmmmmm

günaydın mimamoremmm hoşgeldinn... walla bu ara benimde iştahım acayip arttı ne yapcam bilmiorumm.. hamil olamadan şimdidenmi kilo almaya başlıcam ne

ben zaten 10 kilo almistim, vericem diye oyalaniyordum. bir de hamile kalmaya karar verince nasil olsa hemen hamile kalamam dediydim. ama üstüne hamile kaldim. sim 18 kilo oldu fazlalligim( ühühühühü

dünya bile dua ile olusmus... bu kadar duaaaa yaa hersey istediginiz gibi olucak burada ben inaniyorummm

ne güzel demişsin miamoremm inşallah....

günaydın canımm sen iki canlısın ondan böylee ama benimde iştah çok açık engel oluyorum kendime form bisküvileri ile geçiştiriyorum artık.. zaten sabah-öğle-akşam iyi yiyorum hep.. ara öğünde koyarsam omaazzzz

ama grbimmm yaaaa olmasskiii bilemedimmmm

şimdii bugün den sonra sık sık çalışmak lasımmm :18::18::18::18::18: nasılolcakk bilemedim yahuuu :2::2::2::2::2:​

ayyyyy ipekimm sen çokk yaşa ne komiktiiiii şu bölümm

hee yaa ne güldükk

dünya bile dua ile olusmus... bu kadar duaaaa yaa hersey istediginiz gibi olucak burada ben inaniyorummm

amiin inşallah hayırlara vesile olsun emeklerimiz :))

ben zaten 10 kilo almistim, vericem diye oyalaniyordum. bir de hamile kalmaya karar verince nasil olsa hemen hamile kalamam dediydim. ama üstüne hamile kaldim. sim 18 kilo oldu fazlalligim( ühühühühü

tombik ama entel kızçe seni

bunlar biizm topiciğimizzz ineciklerii ipemmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…