- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.441
uğra canım aratma kendini yaww
yok canım ya işteym bugn artk ayın ilk haftasaı idare eder sakin olur .. ama çok uykum var benm yaa ... bi de endokrin gitmek istemiştim, hastaneye gidip randevu almak lazmmş ona da .. acaba öğleden sonra ona çıkabilirmym die düşünyrum ???
hatrladm olayı canım .. haklısın tabiki bilmeyrum insanlar neden böle davranır ki ? cehaletmi, kıskançlıkmı, görgüsüzlükmü çözmek zor .. ama anlamsız üzüntüden kaçınmak lazm, ben şunu demek istedm, bebek sahibi olmak için üzülür insan önemli ve anlamlı bir olay, veya bir hastalık için veya aile özlemi için .. ama yersiz önemsiz tatsızlıklar için yıpranmaya değmez bu hayat canım yaa .. sen bişekilde bunları kendine dert etmemenin yolunu bulmaya çalış olur mu
örtmenm yidim geldm kflakes
ne zaman batt bitanemmmmm
İpeeem kfleks mi yiyon
Bende cikolata yiyom formumu korumak icin
walla canım benimkiler çok apayrı kişilikli.. mal mülk desen gani.. hesabını bilemiyorum düşün yani.. ama 5 kuruşun hesabını yaparlar..eşim Allahtan onlara benzememiş
şimdi evlendiğimizden beri oğullarıda görüşmüo çünkü ciddi şeyler yaşadık biz. sadece benle alakalı değil. onlarda eşimin çalıştığı işyerinin muhitine gidiolar uzaktan ona bakıolarmış..
eşim bi kaç kez denk gelmiş göz göze gelmişler eşim dükkana girmiş konuşmamış. (mekanla onların ev ters muhitte ve onların eşimin çalıştığı muhitte bi tanıdıkları yok) işte sadece uzaktan görüolar ama ben biliorum bebiş haberi kulaklarına gidince gelicekler biliorumm ama (büyük sözüme tövbe) ben asla barışmıcam
Speedyim 17 nisanmış batı şimdiden belirti bekliyorbiz kızlar niye hep umutsuz oluyoruz anlamam.... bu topik ona uğurlu gelecek inanıyorum bennnn
buyruuuunnnnnnnnnn tavşan kanı bunlarrrrrrr
Eki Görüntüle 676141
bu kızçede hem yazıp hem büyük sözüme töbe demiymu çok tatlı oluo yaacanım herşey gönlüne göre olsun inşallah.. Allah kocanla size geçim versin inşallah .. yinede zamana bırakmaya çalış .. insan ailesini seçemez ama nihayetinde ailedir .. boşver fazla düşünüp kendini bileme kimseye karşı .. insanlar yanlışlık yappabilirler ama hoşgörmeye çalışmak dinimizdendir .. yanlış anlama sakın ilerde belki de böle düşünürsün die yazdm ben canm .. keşke onlar da sizi üzmeselerdi insan kendi evladının mürvetini iztemez mi hiç ??????
Yaw benimde aslinda vermem lazim bi kac kilo ama
derse cikiyom grsz kizlar
güünnyydınnnnn kızçemmmmm hoşş geldinnnnnn
herkeseeee günaydinnnnnn,,,,
yaaaaa millete bak kahvalti yapmamais diet kurularindan mi yesek diye bakiniyorlar, canim istemiyor falannn.. dalga mi geciyorsunuz yaaa:))) ben daha yatarken sabah olsada sucuklu yumurta yapsam yesem, yada söyle karisik bir tost yada iyisindan bir salata ne iyi olur falan.....yaww dalga mi geciyorsunuz:))))
Eki Görüntüle 676149
doktor hastane her gün işten nassı kaçacaamm diye düşünmekten helak oldun be yavruummm :)))
patronlarına bu kız her gün hastaneye gidiyor, bu ne böle ne geniş adamlarsınız mı diyeydim ne diyeydim :)))
eee sen de nabacaaannn be kızım kaçacann tabi .. ölesi de lazım bölesi de lazımmm .. ne çektin be ipeeemmmm
yaww be ne yesemmm hiççç iştahımm yokk sefil hale geldimmm 1 haftadaa
amann canımmm al randevunu ihmal etmee iş hiç bitmezzz zaar
yaaaaa millete bak kahvalti yapmamais diet kurularindan mi yesek diye bakiniyorlar, canim istemiyor falannn.. dalga mi geciyorsunuz yaaa:))) ben daha yatarken sabah olsada sucuklu yumurta yapsam yesem, yada söyle karisik bir tost yada iyisindan bir salata ne iyi olur falan.....yaww dalga mi geciyorsunuz:))))
yaww be ne yesemmm hiççç iştahımm yokk sefil hale geldimmm 1 haftadaa
haniii bizeee moreeee
daha çok ta yenisinn moreeee nie böle oluooo bu anlamıorumm inş...:26::26::26::26: düzelirr zamanlaa evlilik eskidikçeee
sende hoşgeldin ilhanazımmmmmm
günaydın mimamoremmm hoşgeldinn... walla bu ara benimde iştahım acayip arttıne yapcam bilmiorumm.. hamil olamadan şimdidenmi kilo almaya başlıcam ne
günaydin canim..nasilsin bugün bakalim
hihihiiii eftt ya bende sırf gülmek için neler yazdım yaww
yine mor ineklere geldikmi yaw
dünya bile dua ile olusmus... bu kadar duaaaa yaa hersey istediginiz gibi olucak burada ben inaniyorummm
bakalım ümit etmiyorum,bağlanmıyorum ama İNŞALLAH
günaydın canım iyi etmişsin uyuyup ohhh.. haftasonu bende uyuyacağımmm
o zaman benden de kocamaaannn İNŞALLAH
OHHH OHHH hadi bakalım başlasın çalışmalar tam gazz
ayyyyy ipekimm sen çokk yaşa ne komiktiiiii şu bölümm
dünya bile dua ile olusmus... bu kadar duaaaa yaa hersey istediginiz gibi olucak burada ben inaniyorummm
ben zaten 10 kilo almistim, vericem diye oyalaniyordum. bir de hamile kalmaya karar verince nasil olsa hemen hamile kalamam dediydim. ama üstüne hamile kaldim. sim 18 kilo oldu fazlalligim( ühühühühü
bunlar biizm topiciğimizzz ineciklerii ipemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?