Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

günaydin hintipekcimmmmm.... canim bu istah acilmasi hamilelikte cikti desem yalan olur tasss olurum:))) benim istahim her zaman aciktir. bekarken bir tek ask acisi cektigimde bisi yemezdim ondad ne salakmisim:))) hahaha simdi düsününce öyle oluyor:))) ben hep cok istahliydim, hayatimda diet yapmadim ama hepde formumdaydim. fakattttt ben otobüs araba kullanmazdim heryere bisiklet ile giderdim Antalya dayken. ama buraya gelince birak bir bisiklete binmeyi soguktan karsida kardesime gitmeye üsenir oldum. öyle anlatabilecegim bir soguk degilllllll...iste bundan aldim kuzum. simdi havalar isiniyor yaa ben spora basliyorumm yine...

biraz esimle tartistik hemen tatliya baglandi ama yinede uyku girmedi, düsüneceyim diye ....:26:

anladım canım amann Allahımm haledilemeyeckk sıkıntı vermesinnnn

bende akşammm geç yattım dieee kocişim saba surat yaptıı öptğmedi kendinii

akşam gelsinn ben surat yapcammmm

aaa melekimindeeee ayın 6 sındamışşş onunda az kalmışşşşş

anladım canım amann Allahımm haledilemeyeckk sıkıntı vermesinnnn

bende akşammm geç yattım dieee kocişim saba surat yaptıı öptğmedi kendinii

akşam gelsinn ben surat yapcammmm

aman canim böyle seylere surat yapma hayat cok kisa, birbirinizi kirmayin...iste bizimkisi daha baska....
hep aile, daha birbirimiz icin kavga etmedik...yani hep aileler....benim tarafta bir sorun yok onlarin tarafinda bir sorun var :)
kiz ben kocissiz yatmam hic, hep beraber yatariz ayri ayri girmedik simdiye kadar yataga :)))

yawww miamoreemm alemsinnn hiç gülecemm yoktuu moreeee

günayydınnnnnn bitanemmmmm

hmm evet haklısın öle bi durumda hareketsizlik de etkiler .. bende iştahlıyımdır esasında ama bu aralar yeme düzenim bozuldu biraz işte .. ee boyumuz da olmaynca dikkat etmekte de yarar var tabi haliyle başla kuzum sen başla esneme hareketleri filan yap .. doğğumu kolaylaştırıomuş hem de

canımmm istemiorrr kiiii

olmass yemelisin hem başlayınca yemeye canın ister o zaman bak neka lezetli :125::125:

Speedyim 17 nisanmış batı şimdiden belirti bekliyor biz kızlar niye hep umutsuz oluyoruz anlamam.... bu topik ona uğurlu gelecek inanıyorum bennnn

napcannn zuhalimmm umuttt dünyasııı inş...hepmize uğurlu gelcekk burasıı zaten var burda bi karemet gelinin yüsü gülüoooo

yawww miamoreemm alemsinnn hiç gülecemm yoktuu moreeee

günayydınnnnnn bitanemmmmm

yaaa tatlimmm gül diy eyazmadimm olan bu vallaa.. sün gece izden sonra yattim yaa dedim yarin sabaha kahvaltiya ne yapsam. hepsi gözlerimin önünden gecti. bir de gece bir ara uyandim bulgur corbasi bilirmisiniz bilmem ondan istedi canim... ben ne manyak bir hamileyim yaaaa.. millet cilek armut kiraz ister ben böyleyimm.. hayirlisi valla ilerki zamanlardan korkmaya basladim:))

evett altim o zavazingolardannnnnn.. kollari belli esnetecek. iste bir haftam daha var kuzum beee... hala korkuyorum bebis daha cok kücük. az daha tutunsun..

ben zaten 10 kilo almistim, vericem diye oyalaniyordum. bir de hamile kalmaya karar verince nasil olsa hemen hamile kalamam dediydim. ama üstüne hamile kaldim. sim 18 kilo oldu fazlalligim( ühühühühü

yawww cankuşş ni datlı olmuşundur sen şimdiii haaa

yanacıkalrını ısırmak isitorummmmmm

napcannn zuhalimmm umuttt dünyasııı inş...hepmize uğurlu gelcekk burasıı zaten var burda bi karemet gelinin yüsü gülüoooo

ben umut etmeyi çok seven bir tip değilim direkt inanırım...daha önce hamile kaldığımda ben hamileyim dedim o denli inanmıştım ama hissiyat birazda... şimdi nedense birşey yok gibi birkaç belirtiyide ona yormuyorum o yüzden bekleyince kararsız kaldım :26: aman bi gelsin de şu 7 nisan regl mi olcam yoksa hamile mi öğreneyim... sabırsız bir tipim ben zaten olumlu olumsuz farketmez yeterki öğrenmek uzamasın

yaww bende kendimi bildim bileli dieetimmmm

babacımmm dünyada açla tok arasıı yaşıon deyip durur heppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…