- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.661
yaw onu sormuyomm satindan itibaren kacinci gününnkırmızılarrr terk edeli 5. güüün yasakımmmm
ipek kiscem hosgeldinn
hahahaa üüzümm olduk moreee iyce baka baka kararıozz işteee
enka güzel ne öğretysun canım ??
yok moreee erken bilem geldii yasakımm maşşaallahhhh
düzene gşrcekk yavaş yavaşşşşş
uyu kızz yasağımm boşver bakma sen geç kalkıyorsun diyenlere.... keşke bizde uyuyabilsek diye kıskanıyorlar...
yaww ben de çok uykucuyumherkes çalışınca düzenli oluo diyo ben de evde olsam da uyusam diyom :37
ojjbuldum beyaa
yaw onu sormuyomm satindan itibaren kacinci gününn
ipek kiscem hosgeldinn
morem öyle oldu yawgecelik testi demek ha
bilgisayar işletmenlik tatlım :) şimdi kpps qenelinde işletmenlik sertifikasını şart koymaya başladıkları için talep baya oluyo :)
yaw onu sormuyomm satindan itibaren kacinci gününn
ipek kiscem hosgeldinn
morem öyle oldu yawgecelik testi demek ha
aynennn aynennnn benımdee oleee bıtan-emmm kasıklarım da agrıı memıslerde batmaaa sısgınlık vajınal akıntıı hepsııı vaaaa:26::26:
owwwwww habıbtemmm ne kadar guzellll yaaaahadıı bakalımmm bende artıkkk cok erkencıktenn uyanmaya basladımmmm artık erkenden burda oluyorummm mesela yarın sabah 7 de kalkcamm ablam la doktora gıdıcezz
kımyasal gecelık vardı sımdıde gecelık testı olduuuu hahahhaha allah sızı emııı guldurnuz benı allahta sızı guldursunnnnn
hoşbuldum yasağm sende hoşgeldinakşam dra gidicem ben de çok merak ediyorum ne dicek die ???
hmm ne güzel gerçekten.. çok da yorucu bi iş olmasa gerek .. kpss öle bi şartmı koymuş yaaa ömrümüz kurslarda sınavlarda geçiyo yaa
hoşbuldum yasağm sende hoşgeldinakşam dra gidicem ben de çok merak ediyorum ne dicek die ???
hmm ne güzel gerçekten.. çok da yorucu bi iş olmasa gerek .. kpss öle bi şartmı koymuş yaaa ömrümüz kurslarda sınavlarda geçiyo yaa
sen sürekli 7 demi kalkacan artikinbi kerecikmi edamm
kımyasal gecelık vardı sımdıde gecelık testı olduuuu hahahhaha allah sızı emııı guldurnuz benı allahta sızı guldursunnnnn
Ne kadar erken çatlamış yumoşlarrr
moremm akar akmasınadaa ben cok korkuyorumm kan gordugumdee yaww cokkk acırrr ben ıgne asla vurunamammm kııı ısde kanı bıle aglaya sızlaya aldırırmmm annemsız kan aldırmaya gıtmemmm bennn gözlerımıı kaparımm kanı gormemek ıcınnn cokk acıyo moreeeeeeeee
walla ben öyle bariz belirti yasamadim. akintim vardi ama regl olucam diye düsünmüstüm. kasiklarimda agri cok belirgindi ve belimde... onuda ayaklarimi üsüttüm diye düsünmüstüm. ama hic ilgisi olmayan tek sey sitma tutuyordu ben aksamlari. battaniye yorgan ne varsa kar etmiyordu dislerim birbirine vuruyordu. 4 gece devam etti. ama asla hamilelige yormadim....reglime 7 gün kala test yaptim silik cift cizgi cikti. lab dan arkadsim bir damla kanla yapti testi cift net cizgi cikti. sonra kan testi yaptirdim..
kısss sende gecelik testimi dedin beya
demı ya moremın hemencıkk catlamıslarr yumoscuklarıı benımdee 21. gunumde catladılar
edam bundan sonra ne cikacak bende bekliyommmm
kim patlatacak yeni bi kelimeyiii
hosbuldum kiscemmm
edam bugün biraz daaha erken kalktimmbi saattir burdayimm inslalah dahada erken kalkcam hergün yarim saat önce kalkacam sonram istedigim saate kadar inecemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?