Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw onu sormuyomm satindan itibaren kacinci gününn

ipek kiscem hosgeldinn

morem öyle oldu yaw gecelik testi demek ha

hoşbuldum yasağm sende hoşgeldin akşam dra gidicem ben de çok merak ediyorum ne dicek die ???

bilgisayar işletmenlik tatlım :) şimdi kpps qenelinde işletmenlik sertifikasını şart koymaya başladıkları için talep baya oluyo :)

hmm ne güzel gerçekten.. çok da yorucu bi iş olmasa gerek .. kpss öle bi şartmı koymuş yaaa ömrümüz kurslarda sınavlarda geçiyo yaa

aynennn aynennnn benımdee oleee bıtan-emmm kasıklarım da agrıı memıslerde batmaaa sısgınlık vajınal akıntıı hepsııı vaaaa:26::26:

walla ben öyle bariz belirti yasamadim. akintim vardi ama regl olucam diye düsünmüstüm. kasiklarimda agri cok belirgindi ve belimde... onuda ayaklarimi üsüttüm diye düsünmüstüm. ama hic ilgisi olmayan tek sey sitma tutuyordu ben aksamlari. battaniye yorgan ne varsa kar etmiyordu dislerim birbirine vuruyordu. 4 gece devam etti. ama asla hamilelige yormadim....reglime 7 gün kala test yaptim silik cift cizgi cikti. lab dan arkadsim bir damla kanla yapti testi cift net cizgi cikti. sonra kan testi yaptirdim..

owwwwww habıbtemmm ne kadar guzellll yaaaa hadıı bakalımmm bende artıkkk cok erkencıktenn uyanmaya basladımmmm artık erkenden burda oluyorummm mesela yarın sabah 7 de kalkcamm ablam la doktora gıdıcezz

sen sürekli 7 demi kalkacan artikin bi kerecikmi edamm

aynen canım yaa rahat nefes almak yok maalesef. kursumdaki öğrencilerin bi kısmı kpss atamaları için geliyor, önümüzdeki atamaları kaçırmamak için hızlandırılmış kurs açtık. bari onlar bi yerlere gelebilsinler

ipek kiscem dün yazdim kiscem bosa gitti mesaj kutun doluymussssimcikte tüm yazdiklarimi unuttumm

hadi hayirli haberle gel inslalah hemen yaz buraya sonucuu..bende bugün endokrinoloji doktoruna gidecem birazdan cikimda mutfagi ne toparlim yollara düüsümmm

tatlimm esim aradi doktoru sordu.. test bebek saglikli mi diye yapiliyormus ama 100 de 100 garantisi yokmus. 150 euro. iki hafta sonra zaten bebegin sivisina bakacaklarmis o 100 de 100 kesin sonuc verirmis. esimde acil bisi degilse bu testi yaptirmayalim, nasil olsa iki hafta sonra ayni test yapiliyor dedi. doktorda tamam dedi.. olay budur. benim haptan daha haber yokk

o zamn edamm beklicennn

benn gaddarımdır acımam keserimm kkendmiiii

cnımm bende o sorunlar var bılmıyorumm kııı yaa herseyyın en guzelı allahımm bılırr bakalım nasıpımızde varsa olurr yoksa dıger aya nasıp olur ınsallah her ay yenı bır umut beklıcez bıtanemm sen gectın bu yollardan allahımmm saglıklı bısekılde kucagına allmayı nası p etsn ınsallahh ooyyhh yerımm bennn onu yaa bebeklerıı acayıp sevıyorumm mıamoremmm yaaww yıyesım gelıyorrr ıcıme sokasımm gelıyor

hosbuldum kiscemmm
edam bugün biraz daaha erken kalktimmbi saattir burdayimm inslalah dahada erken kalkcam hergün yarim saat önce kalkacam sonram istedigim saate kadar inecemm

işte benimm kararlıı yasakımmmmmm

hep daha iii yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…