Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

öyle tabiii herseyin kücügüüü... ama sanirim anne olmak farkli. düsünsene hic bir sey bilmeyen bir varliga biseyler ögreteceksin. senin kanindan canindan etinden almis....icinde beslemissin, tasimissin... arkadasimm bagirsaginda kurt olsa aklin cikar öldürücem diye ne antibiyotikler icersin, korkudan ölürsün, tiksinirsinnn... ama bebk öylemiiiii, Rabbim onu oraya koysun diye dualar mi edilmiyor, aglamalar, hasretliklerr... icinde bir canli besliyorsun 9 ay, zarar gelemsin diye herseyden vazgeciyorsunnn...mucize degilde nedir bu?

yapmaa guzummm yaaa gaddar olma kıyma kendıneeeee oyhh nasılda keserımm dıyoo yaaa sen derken ben bı tuhaf oluyorummm

bilmem hç acımam ölee içim gitmess kandannn

burnumdan ameliyat oldummm tampon takılıoo ameliyyatta 1 hafta sonta çıkartılıoo

dokrorumun dediği son cümle 25 senelik doktorumm bağırmayan tek hastamsınnn

inşallah yaa o verilen emeklere öle üzülüyorum ki herkes rızkı için çabalıyo Allah nasip etsin inşallah :)))

hmm dolumuşmu hemen silem ben inşallah canım ben de bu hafta hastaneye gidemedm randevu için ( haftaya inşallah gidecem randevu bilem endokrine hastaneye gidip alınymuş telden vermiyolar .. bu arada karar vercem özelemi gidym die işte .. sen de hayırlı haberlerle gerl hadi bakalım atla süpürgeye bari

niyeti bozdumm ipemmmmmm artıkk gecelik namına ne varsa biziimdirrrr

yawff ben evde gecelik görünce gülemm gelio artk yawff

yaasaaaaakkkkkkkk...

kesınlıkkk muzıceee olmalıııı buu bıtanemmm ben bazen dusunuyorum baya bı derınlıklere ınıyorumdaaa yaww allahhım neler yaratıyorr nasıl yaratıyorr bızz onunn fınfıkk kadaarını bıle yaratamayız kııı allahım nelerr neler yapablıyorrr yaradanımma herzaman sukurler olsunnn allahımm ol dedıkten sonra olamyacakk hıcbırseyy yokturr bırtanemmm allahtan korkmayan tas kesılır wallaahaaa

wallalha ne dıyımm moremmm gucluu kızmısınn masalllahhhhhhhhhhhh bu arada ne amlıyatı oldunkı

yaaaaaa su alarm ne zaman calsa valla savas cikti saniyorum, icim bir tuhaf oluyor. bu kadar da aci sesmi olur yaa... yine bir yerde yangin yada kaza var. Rabbim yardim etsin...

hadi hayılrlsıııı yasakımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…