- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.681
o zamn edamm beklicennn
benn gaddarımdır acımam keserimm kkendmiiii
hosgeldınnnnnnnnnnnn avatardasımmmmmmm
ben 26 günde bir adet oluom ya ondardır belkim yada o çaylardan mı kiii
aaa olab ülümü kiii
uyu kızz yasağımm boşver bakma sen geç kalkıyorsun diyenlere.... keşke bizde uyuyabilsek diye kıskanıyorlar...
bende böle hareketlii avatarım olsun istoumm netmem lasımm moreee
cnımm bende o sorunlar var bılmıyorumm kııı yaa herseyyın en guzelı allahımm bılırr bakalım nasıpımızde varsa olurr yoksa dıger aya nasıp olur ınsallah her ay yenı bır umut beklıcez bıtanemm sen gectın bu yollardan allahımmm saglıklı bısekılde kucagına allmayı nası p etsn ınsallahh ooyyhh yerımm bennn onu yaa bebeklerıı acayıp sevıyorumm mıamoremmm yaaww yıyesım gelıyorrr ıcıme sokasımm gelıyor
yapmaa guzummm yaaa gaddar olma kıyma kendıneeeee oyhh nasılda keserımm dıyoo yaaa sen derken ben bı tuhaf oluyorummm
ben 26 günde bir adet oluom ya ondardır belkim yada o çaylardan mı kiii
aaa olab ülümü kiii
ne ıstıyosun meselaa moremm resım olaraktann
ben netten bulmsutum bunu
aynen canım yaa rahat nefes almak yok maalesef. kursumdaki öğrencilerin bi kısmı kpss atamaları için geliyor, önümüzdeki atamaları kaçırmamak için hızlandırılmış kurs açtık. bari onlar bi yerlere gelebilsinler
ipek kiscem dün yazdim kiscem bosa gitti mesaj kutun doluymussssimcikte tüm yazdiklarimi unuttumm
hadi hayirli haberle gel inslalah hemen yaz buraya sonucuu..bende bugün endokrinoloji doktoruna gidecem birazdan cikimda mutfagi ne toparlim yollara düüsümmm
niyeti bozdumm ipemmmmmmartıkk gecelik namına ne varsa biziimdirrrr
tatlimm esim aradi doktoru sordu.. test bebek saglikli mi diye yapiliyormus ama 100 de 100 garantisi yokmus. 150 euro. iki hafta sonra zaten bebegin sivisina bakacaklarmis o 100 de 100 kesin sonuc verirmis. esimde acil bisi degilse bu testi yaptirmayalim, nasil olsa iki hafta sonra ayni test yapiliyor dedi. doktorda tamam dedi.. olay budur. benim haptan daha haber yokk
öyle tabiii herseyin kücügüüü... ama sanirim anne olmak farkli. düsünsene hic bir sey bilmeyen bir varliga biseyler ögreteceksin. senin kanindan canindan etinden almis....icinde beslemissin, tasimissin... arkadasimm bagirsaginda kurt olsa aklin cikar öldürücem diye ne antibiyotikler icersin, korkudan ölürsün, tiksinirsinnn... ama bebk öylemiiiii, Rabbim onu oraya koysun diye dualar mi edilmiyor, aglamalar, hasretliklerr... icinde bir canli besliyorsun 9 ay, zarar gelemsin diye herseyden vazgeciyorsunnn...mucize degilde nedir bu?
26 gün cok iyi. bende 25 günde oluyordummmm... döllenme sansin taze oluyor heppp...
yaw onu sormuyomm satindan itibaren kacinci gününn
ipek kiscem hosgeldinn
morem öyle oldu yawgecelik testi demek ha
bilmem hç acımam ölee içim gitmess kandannn
burnumdan ameliyat oldummm tampon takılıoo ameliyyatta 1 hafta sonta çıkartılıoo
dokrorumun dediği son cümle 25 senelik doktorumm bağırmayan tek hastamsınnn
5. günde ovu testinde çifti gördümmmm miamoremmmm
kımyasal gecelık vardı sımdıde gecelık testı olduuuu hahahhaha allah sızı emııı guldurnuz benı allahta sızı guldursunnnnn
ipek kiscem dün yazdim kiscem bosa gitti mesaj kutun doluymussssimcikte tüm yazdiklarimi unuttumm
hadi hayirli haberle gel inslalah hemen yaz buraya sonucuu..bende bugün endokrinoloji doktoruna gidecem birazdan cikimda mutfagi ne toparlim yollara düüsümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?