Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızcelere ben cıkıyorummm esımınn yanına gıdıcem ısyerınee bı kac ıslerımız var evle ılgılı onları halledecz aksama gorusuruz dualarımıda okurumm kendınıze ıyı bakınn bb

yaasaaaaakkkkkkkk...

alla alla bu test hic duymamistimmmm ...kiscem o sivi olayida karindan alinacakk amnion sivisi o kesin sonuc veriyo doru...ama doktorlar yüzde 1 de olsa düsük tehlikesi var diyolarr..istiyomusun yaptirmayi ...:26:iki hafta sonrada ikili test yapacaklarrr..

wallalha ne dıyımm moremmm gucluu kızmısınn masalllahhhhhhhhhhhh bu arada ne amlıyatı oldunkı

et ve kemikk aldılar moreeee ,

evet çok zorda kalmadıkcaaa dayanıklıyımdırr ama bazen öle oluourm kiii ben bende gidiorummm

annem anlamiyorum ben bi anlat dogru... iki ayri test mi bu? sen ne düsünüyorsun?

kızcelere ben cıkıyorummm esımınn yanına gıdıcem ısyerınee bı kac ıslerımız var evle ılgılı onları halledecz aksama gorusuruz dualarımıda okurumm kendınıze ıyı bakınn bb

görüşürüzzzzz edaaammm kolay gelsinnn canımmmmm

annem anlamiyorum ben bi anlat dogru... iki ayri test mi bu? sen ne düsünüyorsun?

miamorecm eğer önemli bir durum yoksa ikili testinden önce amniyo yaptırma bence3 .. ikiliden sonra zatn risk yüzden belli olur o zaman gerekirse yaptırrısın .. insanlar genelde çok mecbur kalmadıkça amnio yaptırmak istemez ...

hmmmm evet onu bende duydumm canımm ben arkadaşım yaptırmadı o karından su aldrımayıı bebekte bi engel varmı die bakıoalrmışş ama düşük tehlikesii yapabilimuşş dediler oda gitti renkli ultarasonra 3 boyutlu baktırdıı şükürr iimişş sende öle yaptırr risk alma dermmm

ikili test dediginiz test nedir ? nasil yapiliyor yine karindan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…