- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.701
inşallah yaa o verilen emeklere öle üzülüyorum ki herkes rızkı için çabalıyo Allah nasip etsin inşallah :)))
hmm dolumuşmu hemen silem beninşallah canım ben de bu hafta hastaneye gidemedm randevu için ( haftaya inşallah gidecem randevu bilem endokrine hastaneye gidip alınymuş telden vermiyolar .. bu arada karar vercem özelemi gidym die işte .. sen de hayırlı haberlerle gerl hadi bakalım atla süpürgeye bari
yawff ben evde gecelik görünce gülemm gelio artk yawff
yaasaaaaakkkkkkkk...
wallalha ne dıyımm moremmm gucluu kızmısınn masalllahhhhhhhhhhhhbu arada ne amlıyatı oldunkı
eee iste ban ovu testi gibi kadinim benn.... sana bin kere dedim yanii:))
alla alla bu test hic duymamistimmmm ...kiscem o sivi olayida karindan alinacakk amnion sivisi o kesin sonuc veriyo doru...ama doktorlar yüzde 1 de olsa düsük tehlikesi var diyolarr..istiyomusun yaptirmayi ...:26:iki hafta sonrada ikili test yapacaklarrr..
11. güünnnn yasakımmmm
kızcelere ben cıkıyorummm esımınn yanına gıdıcem ısyerınee bı kac ıslerımız var evle ılgılı onları halledecz aksama gorusuruz dualarımıda okurumm kendınıze ıyı bakınn bb
merabaaa zikzakcımmm hosgeldinnnnn
hoşş geldinnnn zikzakımmm
morem benimde 13.günümm.kiscem sen neka erken yumurtluyosunn
annem anlamiyorum ben bi anlat dogru... iki ayri test mi bu? sen ne düsünüyorsun?
çakmayımmm moreeeee
alla alla bu test hic duymamistimmmm ...kiscem o sivi olayida karindan alinacakk amnion sivisi o kesin sonuc veriyo doru...ama doktorlar yüzde 1 de olsa düsük tehlikesi var diyolarr..istiyomusun yaptirmayi ...:26:iki hafta sonrada ikili test yapacaklarrr..
morem benimde 13.günümm.kiscem sen neka erken yumurtluyosunn
miamorecm eğer önemli bir durum yoksa ikili testinden önce amniyo yaptırma bence3 .. ikiliden sonra zatn risk yüzden belli olur o zaman gerekirse yaptırrısın .. insanlar genelde çok mecbur kalmadıkça amnio yaptırmak istemez ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?