- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.741
Allah kabull etsinn zikazakım zeynebime son rakamı bildrcem de ondan sordumm çok kaldı kıza yaa çokkk
ahahahahaha nükhet duru ya benzetildim, jenifer lopez e de ama Zuahl olcay ilk defa duydummm... :))))
ahahahahaha nükhet duru ya benzetildim, jenifer lopez e de ama Zuahl olcay ilk defa duydummm... :))))
hosgeldin zikzakimmm
#
ayy evet yaaaa... ipekcim bilemedim simdi aklim karisti. oluruna biakmak mi iyi yoksa cok sey bilip hamileleigi izdirap icinde gecirmek mi bilemedimm..zor durum bunlarr
hosgeldin zikzakimmm
tejkürlerrrrrr şekerr sen nasılsınnn :)
öle yasakım vala saba kızlara dedimmm küçükk bi tavsiyee dua sıranız gelmeden sizde kendinize okuyun en az 6 tane dedimmm inş.. okuuyup yaparlarr :26::26::26::26:morem dua sahibine 9 dan asagi kalmiyo bu belli kiscemmm
hosbuldum yasakım nasılsın
kızzlarrrr nasılsınızzzzz
hayirli olacak insalalhhh kiscemmm..kuzucuk kucaginda olaak zamani geldiginde hayirlisiyla...annesini fazla bekletmedi sükür annesinide üzmüycek rabbimin izniyle insallahhh...amin insalalh miamoremmm
şükürrr zikzakımmm daha ii olcass inş...
fotoğraflarınız mı var bi yerlerde profilinizde mii bende bakayımm nazz sarışın mı yaaaa nerde fotolar
tek benimki degil annemmmmmmmm, teker teker hepimizinki... bu grupta herkes birbirine nasil dua ediyor görmüyormusunnn.. Rabbim cani gönülden cikari olmadan dua eden insanlarin dualarini kabul ederr... Rabbim kullarini cokkk severrrrrr sakin bunu aklindan cikarmaa.... seneye insaaalllah bebklerimizle beraber gezmecilik oynucazzz. iki saat yol alirim kizimi gelirimm bennn:))
fotoğraflarınız mı var bi yerlerde profilinizde mii bende bakayımm nazz sarışın mı yaaaa nerde fotolar
tejkürlerrrrrr şekerr sen nasılsınnn :)
morem öyle diyosa öyledirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?