Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ababyyimm kuzum valla senle ayni seyleri yasiyoruzzz:26:benimkide hep hamileligimi ögrendigim gün kahverengi sonra arkasindan kanama sonda kayipp:26:

hep bunlar pihtilasma yüzünden istecanim benim birbirimizden kopmayalim malüm hastaligimiz ayni birbirimizden ne yaptik ne ettikk konusuruz sürekli.:26:

yaw kuzum net yavaşlığını geç telefondan çok zor oluyor takip etmek gündüz bende böyleyim işte akşamda kociş sağolsun :))

Canım doğru diyosun benim toptop dün çayı içinde bende kaldım tele kocisim evden de çalışıyor benim

kizcelerimm yemek isi tamamm doydum sükürbiraz durumda mutfagi öyle toplumm

hımmm aynen bi bende oluyor sanıyordum şu doktorlar yok mu hakkımı helal etmiyorum en azından 2. kayıptan sonra düşünebilirlerdi kendi araştırmamla öğrendim ne diyim Allah günahlarımıza kefaret kabul etsin öpüyorum.

bende ayniyimm pihtilasma olup ayn isorunu olanda cok kisi var canim benimm..doru senin ikinci kayiptan sonra bi arastirma yaptirmaliydi..benim doktorum ikincisinden sonra süphelendi yaptirmisti..sonucta malüm pihtilasma ciktisenin kiz kardesin varmi ababyyimm..sundan sordum kardeslerden bi pihtilasma sendemi cikti baska düsügü olan varmi..benim iki ablam var ikiside hic düsük ne yapmadi galiba pihtilasma genini aileden bi ben almisimm

Son düzenleme:

Canım bende kanamadan dolayı doktora gittim progestan verdi 4 gün sonra bebegim alındı bende de mi pıhtılaşma mi varki

Canım bende kanamadan dolayı doktora gittim progestan verdi 4 gün sonra bebegim alındı bende de mi pıhtılaşma mi varki

kuzum benim ben sana süphen varsa aklin onda kalmasin git bi baktir diye taktik verdim ama esim istemiyo dedin.olada bilir olmayada bilirr.bi baktirsaydin cok iyi olurdu ama..:26:yinede tabi kendiniz bilirsinizzzzz:26:cünkü doktorlarin umrundami biz düsük yapmisiz, onlar durun 3 düsük yapinda öyle bakalim pihtilasmaya derlerr uyuzlarr

Son düzenleme:

Yaptircal canım tamam hastanenin hangi bölümden randevu alıyorum

valla bide istedikleri kadar porgesteron versinler pihtilasma varsa pihtilasma kanamasini asla engellemiyo..ben tüm hamileliklerimde günde 3 defa kullandim banamisin demedi hic fayda etmedii

bende geldimm ve ilk defaa topikte birilerivar nezaman gelsem kimsecikler olmuyooo
tabii bende çok giremiyorum yaaa herkesee kocaman bir merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yok canım ya hiç bacım yok tek kızım annem 2 düşük yapmış doğum sonrası 3 bebeklerini hep 1 yıl içinde kaybetmiş ha küçük teyzem 9 gebelikten 2 si sağ anneannemin 7 sene çocuk olmamış olunca da erkekler hep düşmüş neyse 1 dayım 3 teze var anlayacağın ailede var ben zaten heterizigotmuşum yazmıştım ya piyango bize vurmuş Allah kardeşlerimizden uzak etsin zaten 1 abim vae çok şükür dünyalar tatlısı 2 yeğenim var Allah bağişlasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…