- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.721
Yaptircal canım tamam hastanenin hangi bölümden randevu alıyorum
valla bide istedikleri kadar porgesteron versinler pihtilasma varsa pihtilasma kanamasini asla engellemiyo..ben tüm hamileliklerimde günde 3 defa kullandim banamisin demedi hic fayda etmedii
bende geldimm ve ilk defaa topikte birilerivar nezaman gelsem kimsecikler olmuyooo
tabii bende çok giremiyorum yaaa herkesee kocaman bir merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
trombofili panelini yaptirmak istiyorum 3 düsügüm var de kan pihtilasmasi varmi onu ögrenmek istiyorum de.sen direk hastaneyi ara onlar informasyondan seni yönlendirirr
Canım bende kanamadan dolayı doktora gittim progestan verdi 4 gün sonra bebegim alındı bende de mi pıhtılaşma mi varki
Yarın arayalım yasakım yani ben arayayın da sen bana ne diycemi dersin yaw bende peltekin dilim dönmüo yazdıklarına
bebğim valla kesin tanı için daha çk kayıp vermeden genetik labaratuarı olan yani üniversitelere sor benim burdaki ünvrstede yapılmıyordu antepte yaptım orası olmasaydı ankaraya gidecektim sen neredesin sor yapıyorlarmı gidince 3 düşük oldu dersin yaparlar yap bence ararı yok derim.
anammm zeynebim nurumm gelmissssss.
yawrukusumm hosgeldinnnnnnn bende zeynebnurum beni unuttu diyodummmbiz öglenleri hep burdayizzz kelebemmmmmm.simdi topik biraz sakin öglen cok kalabaliktiii
bebğim valla kesin tanı için daha çk kayıp vermeden genetik labaratuarı olan yani üniversitelere sor benim burdaki ünvrstede yapılmıyordu antepte yaptım orası olmasaydı ankaraya gidecektim sen neredesin sor yapıyorlarmı gidince 3 düşük oldu dersin yaparlar yap bence ararı yok derim.
Yarın arayalım yasakım yani ben arayayın da sen bana ne diycemi dersin yaw bende peltekin dilim dönmüo yazdıklarına
biz bizim buraya yazdiklarimizi oku telde
kiz yerimm senii peltekim diyoo cok tatlisin sen varyaaaa
sorma canımmyaa görüşemedik bi türlüü bende çok gelemedim ders çalışıyorumm bidee eşim çok fena hastalanmıştııı hala hastada gitti biraz uzanıyım dedii bende tabii hayatımm sen uzan ben de oturum şöyle rahatça dedimmm
eeee nasılsınızzz ne var ne yok topikte hamiş varmıııı
canımsın ben direk kadın doğuma gittim muayene bile olmadım direk testi istedik...
yasakım öleyim ama napemmmkadına yanlış sölerim bana başka yerdenn randevu verir al başıma belayıı
kocişime dedim kalk çok önemli konu vaasen git tv izle kalktı pc deyim meleklerimmmm ohh beaaa
o zaman araştıma hastanesinden kadın doğuma randevu alam yasakımın dediklerini diymm 3 oldu pıhtı testi isyiorumm diyiimm
canımsın ben direk kadın doğuma gittim muayene bile olmadım direk testi istedik...
o zaman araştıma hastanesinden kadın doğuma randevu alam yasakımın dediklerini diymm 3 oldu pıhtı testi isyiorumm diyiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?