Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yaptircal canım tamam hastanenin hangi bölümden randevu alıyorum

trombofili panelini yaptirmak istiyorum 3 düsügüm var de kan pihtilasmasi varmi onu ögrenmek istiyorum de.sen direk hastaneyi ara onlar informasyondan seni yönlendirirr

valla bide istedikleri kadar porgesteron versinler pihtilasma varsa pihtilasma kanamasini asla engellemiyo..ben tüm hamileliklerimde günde 3 defa kullandim banamisin demedi hic fayda etmedii

Bende içtim 3 defa yok yasakım doğru diosun doktora ne düşükmuş neymiş bekle der geçer

bende geldimm ve ilk defaa topikte birilerivar nezaman gelsem kimsecikler olmuyooo
tabii bende çok giremiyorum yaaa herkesee kocaman bir merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anammm zeynebim nurumm gelmissssss.

yawrukusumm hosgeldinnnnnnn bende zeynebnurum beni unuttu diyodummmbiz öglenleri hep burdayizzz kelebemmmmmm.simdi topik biraz sakin öglen cok kalabaliktiii

nuarinimm ilhannnazima bi yardimci olsan yawrukusummm.hastanede hagi blümü arayacak .ben yazdim ama bide sen yazzzzzz

trombofili panelini yaptirmak istiyorum 3 düsügüm var de kan pihtilasmasi varmi onu ögrenmek istiyorum de.sen direk hastaneyi ara onlar informasyondan seni yönlendirirr

Yarın arayalım yasakım yani ben arayayın da sen bana ne diycemi dersin yaw bende peltekin dilim dönmüo yazdıklarına

Canım bende kanamadan dolayı doktora gittim progestan verdi 4 gün sonra bebegim alındı bende de mi pıhtılaşma mi varki

bebğim valla kesin tanı için daha çk kayıp vermeden genetik labaratuarı olan yani üniversitelere sor benim burdaki ünvrstede yapılmıyordu antepte yaptım orası olmasaydı ankaraya gidecektim sen neredesin sor yapıyorlarmı gidince 3 düşük oldu dersin yaparlar yap bence ararı yok derim.

Yarın arayalım yasakım yani ben arayayın da sen bana ne diycemi dersin yaw bende peltekin dilim dönmüo yazdıklarına

biz bizim buraya yazdiklarimizi oku telde

kiz yerimm senii peltekim diyoo cok tatlisin sen varyaaaa

Son düzenleme:

ben istanbul dayımmm canım burda araştıma hastaneleri var ama hangi bölümden randevu alcamı bilmiorummm

anammm zeynebim nurumm gelmissssss.

yawrukusumm hosgeldinnnnnnn bende zeynebnurum beni unuttu diyodummmbiz öglenleri hep burdayizzz kelebemmmmmm.simdi topik biraz sakin öglen cok kalabaliktiii

sorma canımmyaa görüşemedik bi türlüü bende çok gelemedim ders çalışıyorumm bidee eşim çok fena hastalanmıştııı hala hastada gitti biraz uzanıyım dedii bende tabii hayatımm sen uzan ben de oturum şöyle rahatça dedimmm

eeee nasılsınızzz ne var ne yok topikte hamiş varmıııı

aynen canim benimm.kayip beklenirmi bizim canimiz yaniyo onlarin degil rahatca bazi doktorlar 3 düsük yapilmasini bekliyo hayret biseyyyy

biz bizim buraya yazdiklarimizi oku telde

kiz yerimm senii peltekim diyoo cok tatlisin sen varyaaaa

yasakım öleyim ama napemmm kadına yanlış sölerim bana başka yerdenn randevu verir al başıma belayıı

esine rabbim sifa versin insalalhhh:26:iyi etmisin zeynebimm nurummmmösledim seniiiiiivar ilk nuarinimizzzinnnnnnnn hamile oldugu haberini aldikkkk.inslaahh devamida gelecekkk

Son düzenleme:
canımsın ben direk kadın doğuma gittim muayene bile olmadım direk testi istedik...

o zaman araştıma hastanesinden kadın doğuma randevu alam yasakımın dediklerini diymm 3 oldu pıhtı testi isyiorumm diyiimm

kocişime dedim kalk çok önemli konu vaa sen git tv izle kalktı pc deyim meleklerimmmm ohh beaaa

yasakım öleyim ama napemmm kadına yanlış sölerim bana başka yerdenn randevu verir al başıma belayıı

yaw sadece deki ozmann 3 bebek kaybettimm kan pihtilasmasina baktiracam randevu istiyorum de onlar anlar doru yere randevu verirr

Son düzenleme:
o zaman araştıma hastanesinden kadın doğuma randevu alam yasakımın dediklerini diymm 3 oldu pıhtı testi isyiorumm diyiimm

trombofili paneli testi kuzum 2 düşük yaptım dersende yapar acıtasyon yap birazda ben doktora ben obsesifim kafama takıp duruyorum lütfen dedim

canımsın ben direk kadın doğuma gittim muayene bile olmadım direk testi istedik...

buarada meleğim teze gördümmm resimleride yasamadımm allahım mutluluğunu daim etsinnn evlatcına kavuşmayı kucağında uyutmayı nasip etsinn

yaw kadin doguma alma .sen arastirma hastanesini ara durum böyle böyle de pihtilasmaya baktiracam ama nerden randevu alacagimi bilmiyorum bi yardim edermisiniz onlar yardim eder..amamnnnnn kadin dogumcuya alma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…