Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben istanbul dayımmm canım burda araştıma hastaneleri var ama hangi bölümden randevu alcamı bilmiorummm

canım devlette testi yapıyorlar mı bilmem ben genetik labaratuarı olan üniversite hastanesini kadın doğumuna randevu aldım derdimi anlattım istedi sonucu 1 ay sonra aldım,sen istanbuldasın her konuda daha şanslısın bence durma yaptır.

trombofili paneli testi kuzum 2 düşük yaptım dersende yapar acıtasyon yap birazda ben doktora ben obsesifim kafama takıp duruyorum lütfen dedim

ağzınn bal yesinnn bitanemde ben peltekim yawww diyemiorum kiiii onlarıı napsam yarın arayayım ben baktım dilim dönmüo derm kan pıhtılaşması için test yaptırcam dee napemm anlar herhal

bak ilhannazimmm oku bunlariiii

doğru diosun canımmm ne kayberim kazanacaklarımın yanındaaa

doğru diosun canımmm ne kayberim kazanacaklarımın yanındaaa

ilhannazimm unutma en az 3 düsügüm var diyecen.birinin patoloji kagidini götür yinede yaninda diger ikisini sorarlarsa 5 haftalikken ne evde düsük yaptigim icin ispati yok malesef de .erken düsük oldu de unutma bunlariii

ağzınn bal yesinnn bitanemde ben peltekim yawww diyemiorum kiiii onlarıı napsam yarın arayayım ben baktım dilim dönmüo derm kan pıhtılaşması için test yaptırcam dee napemm anlar herhal

bu arada ben üniversite hastanesine gittim....

ilhannazimm unutma en az 3 düsügüm var diyecen.birinin patoloji kagidini götür yinede yaninda diger ikisini sorarlarsa 5 haftalikken ne evde düsük yaptigim icin ispati yok malesef de .erken düsük oldu de unutma bunlariii

yok yasakım kazıdım aklımaaa hiçç unuturmuyummm şimdi google amcama yazdımm testi yapan hastaneler diee bbakıorumm

tebrik ederim canımm yaaaaaaa Allahım sağlıklaa kucağına almayı nasip etsinn inşallah topiğin ilk hamilesisinnn inşallah hayırlı ve uğurlu gelirsinnn

Allah razı olsun bitanem darısı isteyen dileyen herkese Rabbim ol desin yeter ki

esine rabbim sifa versin insalalhhh:26:iyi etmisin zeynebimm nurummmmösledim seniiiiiivar ilk nuarinimizzzinnnnnnnn hamile oldugu haberini aldikkkk.inslaahh devamida gelecekkk

Aminnn canımm inşallah tez zaman da iyileşir
bende senii özledimmm bitanemmm gözümüz aydınn ilk bebeğimiz geliyooo

valla harkasinn yawböyle kompleksiz insanlari seviyorummmmmmicin disin birrrryaw tamam öyle kan pihtilasmasi desende onlar anlarrrr

Aminnn canımm inşallah tez zaman da iyileşir
bende senii özledimmm bitanemmm gözümüz aydınn ilk bebeğimiz geliyooo

ilk kuzucuk geliyo insalalhh rabbim izin verirse devamida gelecek zeynebbnurummmmmmmmmm

hepimiz insalalhh böyle olacagizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…