Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

HOŞGELDİNNN YASAKIMMM BALIMMMM :80::80::80:
DUR SANA Bİ SARILEMMM

Canım hayırlısı üzülme sakın morel bozmak yok
önümüzdeki aya umudumuz ..

esrarengizim du bi sarilim yawwseninle bi sohbet edemiyoz esrarengiz bi sekilde konusamadan gidiyonn

yaw onu demiyom hani ben halen bebek isini erteliyomya yinede yumurtaciklarimi simdiden güzelllestirmek icin biseyler yapim diyomda

haaa anladım moreeee bende sandımmmm kii

bence miamoremin çayını yappp yasakımmm
neden bilmem ama o çaya bi inancım va benimmm

bence gec degil reglin 3 ile 6 .günleri arasi gidilebiliyo..ben mesala 4.gün gittim tüm hormon tahlillerimi yaptirmistimmm

yani geç değil öylemi 5. gün off çok üzüldüm gidemeyecem diye.yine mi sarktı diye.. neyse yasakhayalim içimi rahatlandın.bir de dr um dese olur sorun yok diye

HOŞGELDİNNN YASAKIMMM BALIMMMM :80::80::80:
DUR SANA Bİ SARILEMMM

Canım hayırlısı üzülme sakın morel bozmak yok
önümüzdeki aya umudumuz ..

canımm benimm bakk nasılldaa umut verio kız kızçemm umuduunu yitirenlere ben saçını çekiorum umutuszz kızçlermin sende kızz

hayırlısı tabi ama gecikti ya hem tekrar baktırayım hemde artık ne yapacaksa yapsınlar bu gecikmelere ve olmamasına sebep ne bulsunlar klomen ise ilaç sa ilaç.. sanırım ben yine depresyona girmek üzereyim

aman dur filologum depresyon ne deme..ona girersen bebek hic gelmzz kiscemmm ne kadar gecikti ..batindan sonra kacinci günde geldi reglinn

senden sonram bende biraz durup ciktimm hemen uyudum syilir senide unuttum bilemm aksam söyledikelrinden sonramm

belli more unuutmuşunnnn

bidaha demicemmm utanıorumm sonrammmm

zor olyooo saatlerceeee uğraş durrr

anladımm canımmmm en iyisini yapmışşsın bende testlere devlat devam etcemm özelde yiyioalr paracıklarımıı

gerek kalamdıkcaa devlet iii

bende sizin gibi düşünüorum kızçeler.. :128: gebelik öncesi testler için bende devlete gittim hamiş kalırsam ii bi dr aramaya başlıcam hemencik..
devlet hs ii ama bide kalabalık olmasaaaa :97:

hayırlısı tabi ama gecikti ya hem tekrar baktırayım hemde artık ne yapacaksa yapsınlar bu gecikmelere ve olmamasına sebep ne bulsunlar klomen ise ilaç sa ilaç.. sanırım ben yine depresyona girmek üzereyim

durr durrrr cankuşum mm girme biyeree yahuuu tutun kızçleerimmmm filogumuuu
canımmmm herşey düzelcek sen gittt doktora bakk pinarımda pko lumuşş ilaç kullanıor

yani geç değil öylemi 5. gün off çok üzüldüm gidemeyecem diye.yine mi sarktı diye.. neyse yasakhayalim içimi rahatlandın.bir de dr um dese olur sorun yok diye

kiscem sor yinede doktora aam bi sorun cikacagini sanmiyomm.bi üzülme kendini toparla öyle üzülmekle gercekten hic bisey elimize gecmiyo..bitanem valla bi sen degil hepimizin bi sorunu cikiyo.mesaal bende 6 ay önce hersey iyiyken tiroid ve prolaktin sorunu cikti..napalim bizler mücadele ederek biseyleri basaracaz ben bunu iyi anladimmm..

hamile kaldığımda sevinmiştim artık yumurtlama günü takip etmicem, adet olcakmıyım diye korkmıycam ve adet ağrısı çekmicem diye yine başlıyooooo((vardır bunda da bi hayır ne diyelim...

aman dur filologum depresyon ne deme..ona girersen bebek hic gelmzz kiscemmm ne kadar gecikti ..batindan sonra kacinci günde geldi reglinn

en son şubat 27 sinde oldum..üstüne bir martı yedik bu aydanda 5 gün ne yapayım depresyona girmemeyimde iyice gerildim artık herkes bebiş diye diye geziyor etrafımda..ben istiyorum eşim deli gibi istiyor..offf hayırlısı rabbim isyan edenlerden olmak istemem vardır bir bildiği hayırlı bulduğu çok şükürr

ben kullanyrum yaww doktor devam edin demişti, gerçi düzenli de kullanmyorm ama işte kullanmaklazm düşünürken bebe ..

bende bi ara kullanmaya başladım ama ben çok acıkıyodum onu içince sizde öyle olmuyormu sonra bırakdım ben çocuğun tutunması için grekliymiş ama bi doktora gidimde kullan derse kullancam bende artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…