- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.481
HOŞGELDİNNN YASAKIMMM BALIMMMM:80::80::80:
DUR SANA Bİ SARILEMMM
Canım hayırlısı üzülme sakın morel bozmak yok
önümüzdeki aya umudumuz ..
kızçelerim bişe sorcam siz folikasit kullanıyomusunuz peki ?
yaw onu demiyom hani ben halen bebek isini erteliyomya yinede yumurtaciklarimi simdiden güzelllestirmek icin biseyler yapim diyomda
bence gec degil reglin 3 ile 6 .günleri arasi gidilebiliyo..ben mesala 4.gün gittim tüm hormon tahlillerimi yaptirmistimmm
HOŞGELDİNNN YASAKIMMM BALIMMMM:80::80::80:
DUR SANA Bİ SARILEMMM
Canım hayırlısı üzülme sakın morel bozmak yok
önümüzdeki aya umudumuz ..
hayırlısı tabi ama gecikti ya hem tekrar baktırayım hemde artık ne yapacaksa yapsınlar bu gecikmelere ve olmamasına sebep ne bulsunlarklomen ise ilaç sa ilaç.. sanırım ben yine depresyona girmek üzereyim
senden sonram bende biraz durup ciktimm hemen uyudum syilir senide unuttum bilemm aksam söyledikelrinden sonramm
anladımm canımmmm en iyisini yapmışşsın bende testlere devlat devam etcemm özelde yiyioalr paracıklarımıı
gerek kalamdıkcaa devlet iii
hayırlısı tabi ama gecikti ya hem tekrar baktırayım hemde artık ne yapacaksa yapsınlar bu gecikmelere ve olmamasına sebep ne bulsunlarklomen ise ilaç sa ilaç.. sanırım ben yine depresyona girmek üzereyim
yani geç değil öylemi 5. gün off çok üzüldüm gidemeyecem diye.yine mi sarktı diye.. neyse yasakhayalim içimi rahatlandın.bir de dr um dese olur sorun yok diye
esrarengizim du bi sarilim yawwseninle bi sohbet edemiyoz esrarengiz bi sekilde konusamadan gidiyonn
haaa anladım moreeeebende sandımmmm kii
bence miamoremin çayını yappp yasakımmm
neden bilmem ama o çaya bi inancım va benimmm
evet canım hemde günde üç tane...
aman dur filologum depresyon ne deme..ona girersen bebek hic gelmzz kiscemmm ne kadar gecikti ..batindan sonra kacinci günde geldi reglinn
ülemiii ben 1 tane içyommmm artırsam mmı :44::44::44::44:
ben kullanyrum yaww doktor devam edin demişti, gerçi düzenli de kullanmyorm ama işte kullanmaklazm düşünürken bebe ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?