- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.501
kiscem sor yinede doktora aam bi sorun cikacagini sanmiyomm.bi üzülme kendini toparla öyle üzülmekle gercekten hic bisey elimize gecmiyo..bitanem valla bi sen degil hepimizin bi sorunu cikiyo.mesaal bende 6 ay önce hersey iyiyken tiroid ve prolaktin sorunu cikti..napalim bizler mücadele ederek biseyleri basaracaz ben bunu iyi anladimmm..
ülemiii ben 1 tane içyommmm artırsam mmı :44::44::44::44:
hamile kaldığımda sevinmiştim artık yumurtlama günü takip etmicem, adet olcakmıyım diye korkmıycam ve adet ağrısı çekmicem diye yine başlıyooooo((vardır bunda da bi hayır ne diyelim...
canımm benimm bakk nasılldaa umut verio kız kızçemm umuduunu yitirenlere ben saçını çekiorum umutuszz kızçlermin sende kızz
hamile kaldığımda sevinmiştim artık yumurtlama günü takip etmicem, adet olcakmıyım diye korkmıycam ve adet ağrısı çekmicem diye yine başlıyooooo((vardır bunda da bi hayır ne diyelim...
en son şubat 27 sinde oldum..üstüne bir martı yedik bu aydanda 5 günne yapayım depresyona girmemeyimde iyice gerildim artık herkes bebiş diye diye geziyor etrafımda..ben istiyorum eşim deli gibi istiyor..offf hayırlısı rabbim isyan edenlerden olmak istemem vardır bir bildiği hayırlı bulduğu çok şükürr
folbiol 5 mg folikasiti günde 3 kere alinca kac mg icmis oluyosunuzzzzburdakiler farklida ondan sordummm.....
bence doktoru bekleme canım düşüklerin % 50 sebebi pıhtılaşma olmasıymış ve buna da folik asit eksikliği sebep oluyormuş...
en son şubat 27 sinde oldum..üstüne bir martı yedik bu aydanda 5 günne yapayım depresyona girmemeyimde iyice gerildim artık herkes bebiş diye diye geziyor etrafımda..ben istiyorum eşim deli gibi istiyor..offf hayırlısı rabbim isyan edenlerden olmak istemem vardır bir bildiği hayırlı bulduğu çok şükürr
belki aynı ilaç değildir canım bana doktor verdi üç taneyi...
bende bi ara kullanmaya başladım ama ben çok acıkıyodum onu içince sizde öyle olmuyormu sonra bırakdım bençocuğun tutunması için grekliymiş ama bi doktora gidimde kullan derse kullancam bende artık napalım
folbiol 5 mg folikasiti günde 3 kere alinca kac mg icmis oluyosunuzzzzburdakiler farklida ondan sordummm.....
hangi ilacı kullandğnıza bağlı , günlük doz 400 mg kimisinde bi tabllet var kimisinde o dozu 3 e bölüolar dikkat edin yanlış içmeyn diyorum ...
herşeyde bir hayır vardır.. benim neler neler oluyo bilsen çeşit çeşt ama elden ne gelir ki ?????
nefesim daralıyor kızlar birde iş yerinde kendilerini muhteşem sanan insanlarla boguşuyorum çocuk gibi kaprislerini çekiyorum..sabırr sabırr rabbim
bence doktoru bekleme canım düşüklerin % 50 sebebi pıhtılaşma olmasıymış ve buna da folik asit eksikliği sebep oluyormuş...
folbiol günde birden fazla alınmas tatlım .. folic plus var o günde 3 tane alınıo, biras önce yazdğm gibi dozaj günlük 400 mcg.. yani 4 mg folbiol bi tanesi 5 mg ok ???
sadece 6 gün gecikmis 35.güne kadar normal sayiliyo regl olma seninki galiba 36.günde gelmis cokta abartili bi rakam degill..dememkii yumurtlaman gec oluyo hic ovulasyon testi kullnadinmiiikiscem bebek isine gelince cevremiz masallah arka arkaya bide ilk yil heemn doguruyo alistim artik benn..cevrede su an bi ben bebeksizimmm.. carsi pazar ciksan önüne biri gecer yine sorar bikmadan usanmadannn..dengesizler doluu aynen yeterki allah göstermesin seytana uyup isyan etmeyelimmm:26:
folbiol günde birden fazla alınmas tatlım .. folic plus var o günde 3 tane alınıo, biras önce yazdğm gibi dozaj günlük 400 mcg.. yani 4 mg folbiol bi tanesi 5 mg ok ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?