Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

folbiol 5 mg folikasiti günde 3 kere alinca kac mg icmis oluyosunuzzzzburdakiler farklida ondan sordummm.....

bende bidaki ay gitcemm doktorumaaa :44::44::44: malumm 3 ay bitmiş olcakk kürtajdan bakalım niidicekkkk :44::44::44::44::44:

ülemiii ben 1 tane içyommmm artırsam mmı :44::44::44::44:

hangi ilacı kullandğnıza bağlı , günlük doz 400 mg kimisinde bi tabllet var kimisinde o dozu 3 e bölüolar dikkat edin yanlış içmeyn diyorum ...

hamile kaldığımda sevinmiştim artık yumurtlama günü takip etmicem, adet olcakmıyım diye korkmıycam ve adet ağrısı çekmicem diye yine başlıyooooo((vardır bunda da bi hayır ne diyelim...

herşeyde bir hayır vardır.. benim neler neler oluyo bilsen çeşit çeşt ama elden ne gelir ki ?????

canımm benimm bakk nasılldaa umut verio kız kızçemm umuduunu yitirenlere ben saçını çekiorum umutuszz kızçlermin sende kızz

Napim nazımmmmmmmm ben yalama oldum artık 5 aydır ama cidden en kötüsüde bu aydı biliosun başım döndü midem bulandı kasıklar filan.. öle 5 gün ewwelden şak die gelince şoke olmuştum
artık bende gülmeye , güldürüp taktırmamaya çalışıorum diğer kızçeleri... yoksa biz bu gidişte hepimiz uçurucazzz

hamile kaldığımda sevinmiştim artık yumurtlama günü takip etmicem, adet olcakmıyım diye korkmıycam ve adet ağrısı çekmicem diye yine başlıyooooo((vardır bunda da bi hayır ne diyelim...

bunada şükürr kızçemm hiç olmadssaa düzenliii adetlermizzz

buarada dğnde deşm bak bende kullanuıorum istersen ovulasyon testine başla sende

öle deme bitanenmm yalnız değilsin senn bak biz varızzz ve sana olanların denennlerin hepisini bizede dioalr hatta basılarımıza dahas faslaa
tıka sen kulacıklarınııı

nefesim daralıyor kızlar birde iş yerinde kendilerini muhteşem sanan insanlarla boguşuyorum çocuk gibi kaprislerini çekiyorum..sabırr sabırr rabbim

sadece 6 gün gecikmis 35.güne kadar normal sayiliyo regl olma seninki galiba 36.günde gelmis cokta abartili bi rakam degill..dememkii yumurtlaman gec oluyo hic ovulasyon testi kullnadinmiiikiscem bebek isine gelince cevremiz masallah arka arkaya bide ilk yil heemn doguruyo alistim artik benn..cevrede su an bi ben bebeksizimmm..carsi pazar ciksan önüne biri gecer yine sorar bikmadan usanmadannn..dengesizler doluuaynen yeterki allah göstermesin seytana uyup isyan etmeyelimmm:26:

belki aynı ilaç değildir canım bana doktor verdi üç taneyi...

valla bana kullan demedikiii kadın

ben kendim başladım araştırdımmm başladım önümdeki ayy gitvcem doktora bakalım nidekk zati sevmedşm o kadınıı değiştrcemmm

folikasitin bi zararı yok kızçmemm b vitamini vucudumuz içinn bide rahmi temizliomuşş

buarada avartın pek güzelll

folbiol kullanııorum bendeee

nefesim daralıyor kızlar birde iş yerinde kendilerini muhteşem sanan insanlarla boguşuyorum çocuk gibi kaprislerini çekiyorum..sabırr sabırr rabbim

canım benm bu seneki adet periodum şöle oldu .. 02.01.2013 - 24.03.2013 kendin değerlendir ve biraz daha sabırlı olmaya çalış ve de sakin olmaya .. zaten pko varsa alışkınsındır ben 5-10 günlük geckmeleri zaten pek önemsemyrum normalinde ..
işyerindeki olayları da hepten sallamaya çalış .. içinde yaşarken zor gerçi, herkes herşeyi iyi bildiğini sanır, kendini mükemmel ve çok zeki sanır yıllardır bıktırdılar beni de ... ya bizm burda biri var.. bilgisayarın temel şeylerinden çakmıyo ya bu kadar olmas, ama kaç yıllık tecrübesi var işyerlerinde bişekilde inan görür aklında kalır en temel şeylerden bahsedyrum düşün...

bence doktoru bekleme canım düşüklerin % 50 sebebi pıhtılaşma olmasıymış ve buna da folik asit eksikliği sebep oluyormuş...

ivett testide yaptırdım ama bakalımm artık hayırlsııı

folbiol günde birden fazla alınmas tatlım .. folic plus var o günde 3 tane alınıo, biras önce yazdğm gibi dozaj günlük 400 mcg.. yani 4 mg folbiol bi tanesi 5 mg ok ???

haa ozamn ben doğru içyommm :44::44::44::44:

cnm normalde en fazla 30 günde bir di..hiç kullanmadım ovulasyon testi.. yada folik asit ... sadece klomen içtim onuda kontrol etmedi ... öyle mevlama sığındımm çok şükürr diyorum

folbiol günde birden fazla alınmas tatlım .. folic plus var o günde 3 tane alınıo, biras önce yazdğm gibi dozaj günlük 400 mcg.. yani 4 mg folbiol bi tanesi 5 mg ok ???

anladim folbiol 5mg folikasit 4 mg..bizlerin burda icinde bi cok vitamin olan hap veriyolar icinde sadece 400 mg folikasit var tüm doktorlar yeterli görüyolarrryani günlük sadece 400 mg folik asit icmis oluyozz..:44:size göre az oluyo benim ictigimm..bide gecen pihtilasma topiginde biri yazmis folbiol memede kistlere kitlelere neden oluyomus diye doktor demis korktum folbioldan burda burda almis iciyodum doktor demeden kk duyduklarimdan icenler vardi o yüzden almistim simdi koktum icmiyorumda folbiolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…